Ima koja od vas tu sto je radila fet u njemackoj ??? Ovaj postupak moram sama sve privatno platit, on ne ulazi u aok ... a da sam isla u protokol bez smrzica ko prvi put sa puregonom i ostalim inekcijama onda mi placaju 75 posto... da li je tako i u Hrvatskoj ??
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Kao što sam i osjećala da se ništa nije desilo test je negativan, bijelo ko snijeg. Danas je 8dnt blastice i definitivno nije prerano, da se nešto dešava bar bi bila sjena.
https://ibb.co/mNS8xL5
Betu ću vaditi ranije, otići ću u subotu odmah ujutro da mogu čim prije prestati s terapijom
Nakon toga počet s terapijom prema knjizi It starts with the egg i nadam se najboljem plus muža detaljno skontrolirati dodatnim pretragama. Nemam pojma gdje nastaviti liječenje dal ću ostat kod dr.A ili idem dalje…nismo ni pri novcima više i sve nas je ovo iscrpilo i financijski tak da nisam pametna.
❤❤❤ Svim curama od srca želim sreću i što prije da postanu 🤰 i mame i da se što manje muče postupcima, pikanjima i ostalim. ❤❤❤
Jako mi je jako žao ❤️❤️❤️
Šaljem zagrljaj ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Kao što sam i osjećala da se ništa nije desilo test je negativan, bijelo ko snijeg. Danas je 8dnt blastice i definitivno nije prerano, da se nešto dešava bar bi bila sjena.
Betu ću vaditi ranije, otići ću u subotu odmah ujutro da mogu čim prije prestati s terapijom
Nakon toga počet s terapijom prema knjizi It starts with the egg i nadam se najboljem plus muža detaljno skontrolirati dodatnim pretragama. Nemam pojma gdje nastaviti liječenje dal ću ostat kod dr.A ili idem dalje…nismo ni pri novcima više i sve nas je ovo iscrpilo i financijski tak da nisam pametna.
❤❤❤ Svim curama od srca želim sreću i što prije da postanu 🤰 i mame i da se što manje muče postupcima, pikanjima i ostalim. ❤❤❤
Draga,jako mi je žao,nema se tu šta puno reći....Dobro mi je to što načelno imaš plan i to dobar plan,a gdje dalje...Gle,financijski je to koma,mi smo se tu isto iscrpili i složili si u glavi da bi bilo glupo dalje plaćati ,a nismo iskoristili Hzzo postupke i da tu isto treba požuriti dok ne budem skroz prestara.
Dr.A mi je bio drag,pisala sam tu već,ali nije više imao ideju što s nama dalje i + to,dosta negativno je izreagirao kad sam mu na kraju sva izbedirana rekla da razmišljam o opciji iskorištavanja Hzzo postupaka jer financijski to ne bi još dugo mogli ovako gurati.
Daj si koji dan za otugovati,razmisliti i ako imaš još Hzzo postupaka,definitvno se negdje zabilježiti
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ma već sam u apstinencijskoj krizi🍸🍾🍷🥃🍹
Women_name ma da, vidjelo bi se to, tako da očito je do širenja kože, suha koža, hormoni… Glavno sa nije kolestaza, svrbez se izdrži kad znaš da je sve oke 😊 a za hipoglikemiju, ma da, treba tijelu malo vremena samo da se privikne na lijekove. Kako si dns?
Ruska1986 a da, ovisi od osobe do osobe. Vjerujem da one koje inače lako skinu kile će lako i nakon poroda…. Mi koje malo teže skidamo, bumo vidjele. 😅 Samo se moram natjerat što prije početi vježbati i pripaziti na prehranu i bude oke. 😊
Nirvana divne ste 😍
Teja a jesi, baš mi je drago da ju osjećaš, poseban je to osjećaj 🥰 ja svoju sad dosta češće i jače osjećam zadnjih tjedan dana. Al dobro, sad je u zadnjih par tjedana i počela intenzivno rasti i debljati se, pa nije ni čudno 😊
Pa okej, skuzila sam kad pijem sad te tablete ko da brže postanem gladna, do sad nisam morala jest ništa da ne moram 😂. Ne vrti mi se toliko, kad sam osjetila glavobolju i to odma sam si pojela nkj i dobro je za sad. Valjda treba vremena malo organizmu 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Matkiša 🤞🤞 Sretno do prvog testića😘 Blacksheep tebi također kao i Matkiši
Ruska1986 da sam barem znala da ideš na pregled, bila bih sigurna da si to ti, ovako.. jbg, nije da ja 100% znam kako ti izgledaš u stvarnosti, jer fotka koju sam vidjela je mobitel ispred lica...ali izgledaš jako lijepo, kosa ti je top, trbuh još ljepši Da, ja sam išla odmah poslije tebe...
Vuky mene je moj obični ginić slao odmah na inzulinsku rezistenciju, u sklopu ostalih redovnih testiranja kad je znao da želim ostati trudna, tako da ne treba biti mpo stručnjak za to niti ga moraš hvaliti zbog toga... Ja sam imala jako indiviudalan i dobar pristup kod doktorice L.Š., kod nje se najduže čeka na konzultacije iz razloga jer si voli dati vremena za pacijentice, nemam zamjerke nikakve, a iskusila sam i privatnu kliniku.
VM nisam probala dosada punkciju bez anestezije, ali još jednom mi se potvrdilo da sam mimozica samo takva... tako da ja ne mogu zamisliti punkciju bez toga... Vidim da si i ti bolje nekako, koji je plan za dalje?
Petra30 svakako ti odaberi pjenicu, ali ja sam stvarno osjetljiva na bol i možda nisam najbolje mjerilo...
Nina92 moj je prohodan bio, nešto malo je zapinjalo na početku...mogu si misliti kako je tek tebi bilo ako te nesvijest lovila
Lucyinthesky svi dojmovi koje ste stekle stoje i dalje, to sam u jednom trenutku odlučila da želim provjeriti još jedno mišljenje, i drago mi je da jesam.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB znači u jednom trenutku sam odlučila da želim ispitati sve opcije u svezi mojeg trećeg pokušaja. Beta plus mi nije opcija, a Škvorc mi je mrvicu predaleko, IVF je svakako dobra klinika. Također sam skupila hrabrosti i naručila se kod dr. G., a ne kod svojeg doktora koliko god može to ispasti nezgodno. Uglavnom, odmah na početku smo se dogovorili da ćemo razgovarati direktno i iskreno; oslobodio se on, a bome i ja. :) Rekao je da postoje šanse da ću imati opet izvanmaterničnu i da me želi na to upozoriti (iako nisam sigurna da je odmah shvatio da je to bilo iza postupka); nije bio nešto oduševljen mojom željom za propuhivanjem jajovoda jer ne vidi smisla u tome pošto smo već krenuli u IVF (ja vidim smisla jer imam 34god i uredne nalaze). Nakon što sam izrazila negodovanje što mi je prekinuta aspiracija zbog toga što sam povratila pola dl tekućine, objasnio mi je da povraćanje izaziva napinjanje i da je to opasno zbog toga što se aspiracija radi sa iglom i može se dogoditi da probuše neki organ, da je to opasno i da se zato nije nastavilo sa aspiracijom, ali i da mi je netko trebao to objasniti. Uglavnom, on se ne slaže da idem na Menopur, želi nastaviti terapiju sa čistim FSH, bez smanjivanja terapije i bez straha od hiperstimulacije. Poželjnije mu je ići na pun šus terapije i freeze all, pa pričekati sa transferom, nego ići na neke druge terapije. Misli da sam na dosadašnje FSH terapije dobro reagirala, ali; 1x da je štoperica dana prekasno i da je zato bilo tako malo stanica za oplodnju. To je istina i rješena mi je enigma oko mojih 18stanica iz prvog postupka, ali isto tako moja dr. to sada zna i prošli puta mi je rekla (na sugestiju embriologice) dati štopericu ranije (prvi puta je išla školski na 17-19mm). Lakše je biti general poslije bitke. A 2x puta da na žalost nisu izvađene sve stanice i da ne možemo znati kakav bi točno bio ishod, ali očito ne loš kad sam ipak ostvarila trudnoću kod njih, ali na žalost da je završilo loše. Sviđa mi se njegov pristup, jako direktan, konkretan...otvoren. Čak mi se jako sviđa i to što želi iskoristiti puni potencijal mojih jajnika... ali jedna "sitnica" me ipak drži kod dr.L.Š......
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
a to je činjenica da ni u prvom ni drugom pokušaju nisam imala emrbrija za smrznuti, što mislim da jasno govori i o kvaliteti mojih stanica! To je ono što govori i moja doktorica... želi poraditi i na njihovoj kvaliteti kroz Menopur, i planira mi također dati duplu štopericu... Tako da je moja odluka na kraju dana, jasna i potvrđena, a to je da nastavljam u Petrovoj kod dr. L.Š.🧡❤️💜💛 Povrh toga, dr. me pitala da li se osjećam spremno za postupak, pošto je operacija bila u 1mj. Rekla sam da iskreno nisam još psihički spremna za novi postupak. Savjetovala je da iskoristim blagodati propuhivanja, odradim tempirane odnose mjesec dva i da onda dođem u postupak. Također, da mogu krenuti i za dva tjedna (znači u 4mj kad sam i zapisana), da je odluka na meni... i da neću pogriješiti ako pričekam mjesec dva jer sam imala psihički, fizički i emotivno težak period iza sebe. Eto...
Nymeria baš mi je žao... Ako imaš hzzo postupaka bilo bi pametno iskoristiti ih. Naruči se na više konzultacija i odluči gdje ti najbolje paše....
Women_name a da, snizi razinu šećera u krvi i automatski ogladnis.... Ne znam šta bih sa sobom da sam još gladnija nego jesam 😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Zao mi je 💔
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Marta nijenji tebi lako. Ovaki je bio moj prirodni FET ako ti je od pomoci:
9DC endo 5.6, vodeci folikul 12mm
11DC endo 7.1, vodeci folikul 14mm
13DC endo 9.4, vodeci folikul 18-19mm
14DC endo 9. 9, vodeci folikul 20mm
15DC endo isto, vodeci oko 21.5mm
16DC endo 10.8, OVULACIJA
…
20DC FET - Ovitrell 250mg i jos neke droge.. (Za implataciju)
Ej draga, evo danas folikul na rasta na 16 i endom 8 ipo, rekao da u pet navečer test za ovul napravim i posli "keks", ja se nadala da će mi fet radit u ovom postupku Al kaže aj probaj prirodno pa ćemo idući mj
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sortiraj odgovore
Najstariji