Cure kak ne volite kečap 😂 muž i ja kad ne znamo sta bi jeli jedemo kruha i kečapa 😂
😂😂😂
Ovo je gore od kruha i masti
Mast ne volimo 🤢🤢😂😏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav drage žene, da pokušavam sa pitanjem na ovoj temi.. na drugoj niko nema odgovor. Muž je radio spermiogram I na nalazu pise dijagnoza normozospermia I leukocytospermia. Brojcano je sve uredu I nema problema da ustanem trudna. Prilikom preuzimanja nalaza doktor mi je rekao da taj nalaz zavisi od mojih briseva. Moji brisevi jos nisu gotovi. Ali mi je receno ako bude sve uredu sa mojim brisevima da muž treba ici urologu I raditi spremokulturu. A ako moji brisevi budu losi onda sam mu vjerovatno ja to prenijela . Zna li neko nesto vise o ovome ? Hvala unaprijed ❤
Pozdrav. Na žalost, ja ti ne znam što je leukocytospermia.
A tko je kome što prenio, to može samo netko u kristalnoj kugli vidjeti - čim jedan ima nešto, onda često ima i drugi ako se redovno seksaju bez zaštite. Ako i nema, to je samo zato što je njegov imunitet to riješio, ali se ne može znati od koga je poteklo.
Osim toga, njegov uredni spermiogram i tvoji čisti brisevi nisu garancija ničeg. Ako unutar godinu dana aktivnog pokušavanja ne uspijevate začeti, morate otići na potpunu obradu kod MPO specijalista da provjeri da li je stvarno sve ok.
Sretno
💔💔💔
Monkica osjetit ces ih vcrs il ujutro, samo nek “buknu”🙈 sve je ok, ne brini.
Lucy kako si? Vrlim do neba😘
I ja tebe i ja tebeŽelim ti od srca da te ta krvaruckanja prestanu zezat i da su se te bebe čvrsto ulovile!
Pa ok sam,ono,spermio nam se pogoršao totalno,tako da mi očekivanja nisu na visokim granamaInače,ako na pregledu prije sljedeće menge bude sve ok tj bez nekih cista i to,onda tada startam pa kaj bude.Nisam nešto ekstra uzbuđena ni opterećena postupkom,zatrpana obavezama i aktivnostima na najjače i tak nekako vrijeme prolazi.
Hvala što brineš
Lucy, da te malo utješim. 🤗 Nama je u zadnjem postupku spermiogram bio asthenoteratozoospermia, prije toga od normo do oligo… Nekim čudom sam prirodno zatrudnila niti mjesec dana od tog zadnjeg spermiograma. Pa sad ti reci…🤷
Hvala ti na utjesi, ma uvijek mi je lijepo to čuti, iako mislim da su to stvarno iznimke.
Nekako uopće ne vjerujem više da bi se to prirodno moglo dogoditi budući da se nije i sa boljim nalazims.
Kužim te, zato i neću puno pisati jer se osjećam malo glupo. 🤷 Uglavnom, mi smo kupili profertil i još dodatno l-arginin i l-carnitin. Prije toga je pio Mijin čaj, to je pomoglo kod prvog popravljanja nalaza, drugi put više nije. Pa smo probali ovo… Od Fertilupa nije bilo koristi, i to smo probali..
Hoću reći da sam sve ovo prošla kaj vi prolazite pa imam potrebu dati nadu. 🤗
Ma ne mora ti biti glupo,baš suprotno i naravno da sam zahvalna na savjetima i svemu,takve priče daju nadu svakako,ali ja sam ti ono,teški realist,pa se više ni ne usudim nadati
Od starta,od pred par godina,uspio je doći od oligoastheno do normo.Trudi se biti discipliniran glede loših navika.Profertil od 6 mj nije dao nikakvog rezultata.Kasnije smo uzeli neke druge vitamine + maca+mijin čaj,matična i svašta nešto.Trenutno je loše tko zna od čega,vjerujem da ne pomažu i lijekovi protiv bolova koje je radi nečega morao uzimati,iako mi dr tvrdi da to ne bi trebalo utjecat(nema mi logike iskreno).Preboljeni covid isto sigurno nije doprinio i tako,ma splet svega,a i godine,budimo realni.
Kako bude,bude,radi sve što je u njegovoj moći i to je to.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure,pozdrav svima! Ne čitam cijeli tjedan jer sam upala u gužvu na poslu i zaista ne mogu pratiti, a navečer kad dođem doma je 50+ stranica.
SVima u kojoj god fazi ste procesa, želim sreću i držim fige. Ja ću se više moći aktivirati idući tjedan.
PS hvala svima u ponedjeljak na čestitkama
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav drage žene, da pokušavam sa pitanjem na ovoj temi.. na drugoj niko nema odgovor. Muž je radio spermiogram I na nalazu pise dijagnoza normozospermia I leukocytospermia. Brojcano je sve uredu I nema problema da ustanem trudna. Prilikom preuzimanja nalaza doktor mi je rekao da taj nalaz zavisi od mojih briseva. Moji brisevi jos nisu gotovi. Ali mi je receno ako bude sve uredu sa mojim brisevima da muž treba ici urologu I raditi spremokulturu. A ako moji brisevi budu losi onda sam mu vjerovatno ja to prenijela . Zna li neko nesto vise o ovome ? Hvala unaprijed ❤
Haah pa možda je i on tebi prenio neku bakteriju., a možda ti nemaš, a on ima. Prošlo ljeto moj muž je imao povišene leukocite. Moji brisevi su bili uredni, a njemu je nakon bakteriološke obrade spermiograma utvrđena e.coli i streptokok. Pio je antibiotike 10 dana, natakao se s čajevima i nakon toga je ponovno radio bakteriološku obradu i sve je bilo ok.
Ti doktori samo nas žene krive 😁😂🤣
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Haah pa možda je i on tebi prenio neku bakteriju., a možda ti nemaš, a on ima. Prošlo ljeto moj muž je imao povišene leukocite. Moji brisevi su bili uredni, a njemu je nakon bakteriološke obrade spermiograma utvrđena e.coli i streptokok. Pio je antibiotike 10 dana, natakao se s čajevima i nakon toga je ponovno radio bakteriološku obradu i sve je bilo ok.
Ti doktori samo nas žene krive 😁😂🤣
Kuuuurveeeeee!!!!!
A i ovi koji imaju azoo, vjerojatno to imaju jer im žene piju krv na slamku i zlostavljaju ih Sunašca mala.
💔💔💔
MTB da ovaj moj to vidi slozio bi se s tobom 😂😂 ehh jadničak mali kolko ga sad tetošim i pazim kaj jede i pije odkad je dobio dijagnozu..da bar on mene u pola tako 😂 neka neka bit cu ja jednog dana trudna pa ću mu sve vratit 😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nirvana uspjela sam vidjeti sliku, divvnnaaaaa si
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB da ovaj moj to vidi slozio bi se s tobom 😂😂 ehh jadničak mali kolko ga sad tetošim i pazim kaj jede i pije odkad je dobio dijagnozu..da bar on mene u pola tako 😂 neka neka bit cu ja jednog dana trudna pa ću mu sve vratit 😂😂
Tako je, jednom kad si trudna, on ti više ne treba, pa ga možeš nastaviti maltretirati - s kamatama!!!
💔💔💔
Teja baš mi je drago da je sve oke i da curka lijepo napreduje 😍
Hvala ❤️
Pocela sam je i osjecati 🥰 od 19tt
Jos uvijek je to sve njezno i sramezljivo, ali javi se ponekad 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji