Nirvana uspjela sam vidjeti sliku, divvnnaaaaa sisretno tebi dalje, držim fige na najjače
hvala ti
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
anchy321, ja svoga maltretiram sa tim što bi beba od kad sam ušla u postupak. Beta je samo pogoršala situaciju.
Nina985, pih, guzica. Imam ja bolja mjesta.
Ali to, nakon ove pozitivne bete. Poklonim ti igle i tekućine koje imam viška
💔💔💔
MTB , stani , da ginekolog mi je rekao tako da radim hormone na 8 I 21 dc. Na 8 dc sam radila FSH, LH, Estradiol, progesteron, prolaktin , testosteron, kartizol I TSH. A na 21dc progesteron I prolaktin .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Nirvana, fotka i video su preslatki 😍
Hvala, vidim da i vi lijepo napredujete, još malo i 21 tt, bravooo <3 i osjećaš bebu, predobrooo, ja sam se malo načekala, ali isto je počela, a sad ne staje
Isto imam posteljicu sprijeda, pa je to sve onak slaboooo, al pocinje polako 🥰
A dok mi je bila menst muž i ja smo imali terapiju doksiciklin , atrican I diflucan tablete . Pa mozda je I zbog toga tacno receno na 8 I 21 dc.
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
MTB , stani ,da ginekolog mi je rekao tako da radim hormone na 8 I 21 dc. Na 8 dc sam radila FSH, LH, Estradiol, progesteron, prolaktin , testosteron, kartizol I TSH. A na 21dc progesteron I prolaktin .
Hm. Ili imaš čudnog ginekologa, ili ste se krivo razumjeli.
Nijedan MPO specijalist ti ne bi prihvatio nalaze od 8DC.
Ovo za 21DC je važno da se vidi jesi li ovulirala taj mjesec. Ovo na 8DC se može objesiti mačku o rep.
Kakvi su ti nalazi štitnjače? Vidjet ćeš na prve tri stranice (ako si ih pročitala ) da za nas vrijede drugačija pravila nego za široku populaciju...
💔💔💔
MTB ma već sam u apstinencijskoj krizi🍸🍾🍷🥃🍹
Women_name ma da, vidjelo bi se to, tako da očito je do širenja kože, suha koža, hormoni... Glavno sa nije kolestaza, svrbez se izdrži kad znaš da je sve oke 😊 a za hipoglikemiju, ma da, treba tijelu malo vremena samo da se privikne na lijekove. Kako si dns?
Ruska1986 a da, ovisi od osobe do osobe. Vjerujem da one koje inače lako skinu kile će lako i nakon poroda.... Mi koje malo teže skidamo, bumo vidjele. 😅 Samo se moram natjerat što prije početi vježbati i pripaziti na prehranu i bude oke. 😊
Nirvana divne ste 😍
Teja a jesi, baš mi je drago da ju osjećaš, poseban je to osjećaj 🥰 ja svoju sad dosta češće i jače osjećam zadnjih tjedan dana. Al dobro, sad je u zadnjih par tjedana i počela intenzivno rasti i debljati se, pa nije ni čudno 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Kao što sam i osjećala da se ništa nije desilo test je negativan, bijelo ko snijeg. Danas je 8dnt blastice i definitivno nije prerano, da se nešto dešava bar bi bila sjena.
https://ibb.co/mNS8xL5
Betu ću vaditi ranije, otići ću u subotu odmah ujutro da mogu čim prije prestati s terapijom
Nakon toga počet s terapijom prema knjizi It starts with the egg i nadam se najboljem plus muža detaljno skontrolirati dodatnim pretragama. Nemam pojma gdje nastaviti liječenje dal ću ostat kod dr.A ili idem dalje…nismo ni pri novcima više i sve nas je ovo iscrpilo i financijski tak da nisam pametna.
❤❤❤ Svim curama od srca želim sreću i što prije da postanu 🤰 i mame i da se što manje muče postupcima, pikanjima i ostalim. ❤❤❤
Jako jako mi je žao. Slažem se sa ranijim vađenjem bete, možeš je već sutra vaditi.
Imaš li još postupaka preko HZZO? Ako imaš, da ideš u neku od ovih privatnih klinika koje imaju ugovor?
Vrlim te jako
💔💔💔
I ja isto prvi put čujem za vađenje 8dc 🤷♀️
Ovaj moj voli da su 3dc ako je moguće to izvesti, onda 21 dc i 29 dc jer meni 31 dan traje ciklus.
Nymeria baš mi je žao 😳😑 Nadam da imate još postupaka..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kao što sam i osjećala da se ništa nije desilo test je negativan, bijelo ko snijeg. Danas je 8dnt blastice i definitivno nije prerano, da se nešto dešava bar bi bila sjena.
https://ibb.co/mNS8xL5
Betu ću vaditi ranije, otići ću u subotu odmah ujutro da mogu čim prije prestati s terapijom
Nakon toga počet s terapijom prema knjizi It starts with the egg i nadam se najboljem plus muža detaljno skontrolirati dodatnim pretragama. Nemam pojma gdje nastaviti liječenje dal ću ostat kod dr.A ili idem dalje…nismo ni pri novcima više i sve nas je ovo iscrpilo i financijski tak da nisam pametna.
❤❤❤ Svim curama od srca želim sreću i što prije da postanu 🤰 i mame i da se što manje muče postupcima, pikanjima i ostalim. ❤❤❤
Bas mi je zao... 😔😔😔 Da, jel mozes nest preko HZZOa?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji