Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    18. Ožujak 2021. 13:28

Nirvana, fotka i video su preslatki 😍

Sunshine10
    18. Ožujak 2021. 13:34

Hahahahahahahahah daaa uvijek jedna zena kriva za sve . A nakon vanmatericne pokušavamo 7 mj i nista se ne desava pa smo malo krenuli sa pretragama . Ljetos sam radila hormone stitne, ultrazvuk I antitijela. To je sve uredu . Sada sam 8dc radila 8 hormona, 7 je ok  dok mi je prolaktin povecan . Kazu da je to vjerovatno stres . Za muza  sam vec pisala, briseve cekam. I danas sam radila jos 2 hormona na 21dc . 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Nina985
    18. Ožujak 2021. 13:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina985

Sunshine10

Pozdrav drage žene, da pokušavam sa pitanjem na ovoj temi.. na drugoj niko nema odgovor. Muž je radio spermiogram I na nalazu pise dijagnoza normozospermia I leukocytospermia. Brojcano je sve uredu I nema problema da ustanem trudna. Prilikom preuzimanja nalaza doktor mi je rekao da taj nalaz zavisi od mojih briseva. Moji brisevi jos nisu gotovi. Ali mi je receno ako bude sve uredu sa mojim brisevima da muž treba ici urologu I raditi spremokulturu. A ako moji brisevi budu losi onda sam mu vjerovatno ja to prenijela . Zna li neko nesto vise o ovome ? Hvala unaprijed ❤

Haah pa možda je i on tebi prenio neku bakteriju., a možda ti nemaš, a on ima. Prošlo ljeto moj muž je imao povišene leukocite. Moji brisevi su bili uredni, a njemu je nakon bakteriološke obrade spermiograma utvrđena e.coli i streptokok. Pio je antibiotike 10 dana, natakao se s čajevima i nakon toga je ponovno radio bakteriološku obradu i sve je bilo ok.
    Ti doktori samo nas žene krive 😁😂🤣

Kuuuurveeeeee!!!!!

A i ovi koji imaju azoo, vjerojatno to imaju jer im žene piju krv na slamku i zlostavljaju ihSunašca mala.

Haha da. Meni se moj sinoć jadao jer sam ga slala u ljekarnu po ljekove i na drugi kraj grada do brata po neke stvari pa je od tolikog vozanja morao svratiti sebi nešto za gušt kupiti (tenisice). Oko 9 na večer mi sinulo da bih ja nešto slatko pa sam ga molećavo gledala da samo prijeđe cestu i u dućanu uzme čokoladu, nije se htio izvući iz fotelje 😪😪

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 13:37

Sunshine10

Hahahahahahahahah daaa uvijek jedna zena kriva za sve . A nakon vanmatericne pokušavamo 7 mj i nista se ne desava pa smo malo krenuli sa pretragama . Ljetos sam radila hormone stitne, ultrazvuk I antitijela. To je sve uredu . Sada sam 8dc radila 8 hormona, 7 je ok dok mi je prolaktin povecan . Kazu da je to vjerovatno stres . Za muza sam vec pisala, briseve cekam. I danas sam radila jos 2 hormona na 21dc .

Hormone trebaš raditi 2-5DC, ne trebaš ih raditi 8DC. Ovi rezultati ti nisu validni.
    Pročitaj prve tri stranice teme, tamo je jako puno korisnih informacija.
    I potrebno je da provjeriš prohodnost jajovoda, ako ti oni nisu prohodni, nemate neke koristi od pokušavanja bez pomoći...
    I samo pitaj za sve što ti nije jasno 

💔💔💔

Nirvana2024
    18. Ožujak 2021. 13:38

ericaa

Nirvana uspjela sam vidjeti sliku, divvnnaaaaa si

sretno tebi dalje, držim fige na najjače

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 13:38

Nina985

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina985

Sunshine10

Pozdrav drage žene, da pokušavam sa pitanjem na ovoj temi.. na drugoj niko nema odgovor. Muž je radio spermiogram I na nalazu pise dijagnoza normozospermia I leukocytospermia. Brojcano je sve uredu I nema problema da ustanem trudna. Prilikom preuzimanja nalaza doktor mi je rekao da taj nalaz zavisi od mojih briseva. Moji brisevi jos nisu gotovi. Ali mi je receno ako bude sve uredu sa mojim brisevima da muž treba ici urologu I raditi spremokulturu. A ako moji brisevi budu losi onda sam mu vjerovatno ja to prenijela . Zna li neko nesto vise o ovome ? Hvala unaprijed ❤

Haah pa možda je i on tebi prenio neku bakteriju., a možda ti nemaš, a on ima. Prošlo ljeto moj muž je imao povišene leukocite. Moji brisevi su bili uredni, a njemu je nakon bakteriološke obrade spermiograma utvrđena e.coli i streptokok. Pio je antibiotike 10 dana, natakao se s čajevima i nakon toga je ponovno radio bakteriološku obradu i sve je bilo ok.

Kuuuurveeeeee!!!!!

A i ovi koji imaju azoo, vjerojatno to imaju jer im žene piju krv na slamku i zlostavljaju ihSunašca mala.

Haha da. Meni se moj sinoć jadao jer sam ga slala u ljekarnu po ljekove i na drugi kraj grada do brata po neke stvari pa je od tolikog vozanja morao svratiti sebi nešto za gušt kupiti (tenisice). Oko 9 na večer mi sinulo da bih ja nešto slatko pa sam ga molećavo gledala da samo prijeđe cestu i u dućanu uzme čokoladu, nije se htio izvući iz fotelje 😪😪

Tako on prema trudnici 

💔💔💔

Anči 💕
    18. Ožujak 2021. 13:39

MTB već imam plan..ali ljubaviii nebi ja ali beba bi 😈😂😂
    Nina ajmee je zlocest...PUPO zeni ne donese čokoladu 😠 kazni ga 😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Nirvana2024
    18. Ožujak 2021. 13:41

Teja1408

Nirvana, fotka i video su preslatki 😍

Hvala, vidim da i vi lijepo napredujete, još malo i 21 tt, bravooo <3 i osjećaš bebu, predobrooo, ja sam se malo načekala, ali isto je počela, a sad ne staje 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

stani
    18. Ožujak 2021. 13:43

Sunshine10

Hahahahahahahahah daaa uvijek jedna zena kriva za sve . A nakon vanmatericne pokušavamo 7 mj i nista se ne desava pa smo malo krenuli sa pretragama . Ljetos sam radila hormone stitne, ultrazvuk I antitijela. To je sve uredu . Sada sam 8dc radila 8 hormona, 7 je ok dok mi je prolaktin povecan . Kazu da je to vjerovatno stres . Za muza sam vec pisala, briseve cekam. I danas sam radila jos 2 hormona na 21dc .

Pozdrav, MTB ti je dobro rekla, hormone bi trebala raditi od 2-5 dc, ne razumijem jel ti dr rekao 8dc iz nekog razlog ili si sama na svoju ruku?

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Nina985
    18. Ožujak 2021. 13:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina985

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina985

Sunshine10

Kuuuurveeeeee!!!!!

Tako on prema trudnici

Ako ovaj put ne uspije, idući put je pikanje pa sam rekla da ću mu onu jednu zabit u guzu da vidi kakav je to osjećaj 🤣😂😁. Kaže mi da sam prava zlica

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.