Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 12:52

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

stani

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura, tako je, nećemo riskirati, samo ti opustoši taj McD!Matkiša, da nisi trudna, rekla bih ti da piješ taj Mg. Ovako, uvali ga mužu a ti si kupi svježi.
    Za kečap, ne mogu ti dati utjehu, ne volim kečap.Nirvana2020, divne stestani, pa tko te drži. Jedi dok još možeš, kad krenu mučnine više nećeš moćiTuma, a kao, nisi pila

nikad nisam cula da netko ne voli kečap

Nisi mene upoznala

Ja ne volim majonezu, samo u francuskoj dolazi u obzir 😂 a i kecap jedem samo u fast foodu. Ali imam muža da sve nadoknadi, stavlja u sve živo i jede sa svim 😂

Meni je majoneza OK, ali nisam luda za njom.
    Ajvar - za njega bih ubila 

💔💔💔

Lucyinthesky
    18. Ožujak 2021. 12:54

Nirvana2020

anchy321

Nirvana2020

Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilicahttps://ibb.co/rsgVmvJ

Predivna si 😍

Hvalanadam se da će tako i doktor misliti, haha, a ne se fokusirati na +8

Divne ste Isto dr Vrčić ili?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Sara 🌸
    18. Ožujak 2021. 12:54

Matkiša 😎

Ruska1986 💖💖💖
    Nirvana divno 💗💗
    Sara daaa, ja sam :) promijenim ime za sreću hihi
    MTBica ja ga jedem samo s krumpirićima, a inače vrhnje je sve što mi u životu treba 😂😂😂

Držim fige da uspije ovaj put 💕🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

NikiPiki
    18. Ožujak 2021. 12:55

Lucyinthesky

NikiPiki

Lucyinthesky

Meto

Monkica osjetit ces ih vcrs il ujutro, samo nek “buknu”🙈 sve je ok, ne brini.
    Lucy kako si? Vrlim do neba😘

I ja tebe i ja tebe Želim ti od srca da te ta krvaruckanja prestanu zezat i da su se te bebe čvrsto ulovile!
    Pa ok sam,ono,spermio nam se pogoršao totalno,tako da mi očekivanja nisu na visokim granamaInače,ako na pregledu prije sljedeće menge bude sve ok tj bez nekih cista i to,onda tada startam pa kaj bude.Nisam nešto ekstra uzbuđena ni opterećena postupkom,zatrpana obavezama i aktivnostima na najjače i tak nekako vrijeme prolazi.
    Hvala što brineš

Lucy, da te malo utješim. 🤗 Nama je u zadnjem postupku spermiogram bio asthenoteratozoospermia, prije toga od normo do oligo… Nekim čudom sam prirodno zatrudnila niti mjesec dana od tog zadnjeg spermiograma. Pa sad ti reci…🤷

Hvala ti na utjesi, ma uvijek mi je lijepo to čuti, iako mislim da su to stvarno iznimke.
    Nekako uopće ne vjerujem više da bi se to prirodno moglo dogoditi budući da se nije i sa boljim nalazims.

Kužim te, zato i neću puno pisati jer se osjećam malo glupo. 🤷 Uglavnom, mi smo kupili profertil i još dodatno l-arginin i l-carnitin. Prije toga je pio Mijin čaj, to je pomoglo kod prvog popravljanja nalaza, drugi put više nije. Pa smo probali ovo... Od Fertilupa nije bilo koristi, i to smo probali..
    Hoću reći da sam sve ovo prošla kaj vi prolazite pa imam potrebu dati nadu. 🤗

stani
    18. Ožujak 2021. 12:56

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

stani

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura, tako je, nećemo riskirati, samo ti opustoši taj McD!Matkiša, da nisi trudna, rekla bih ti da piješ taj Mg. Ovako, uvali ga mužu a ti si kupi svježi.
    Za kečap, ne mogu ti dati utjehu, ne volim kečap.Nirvana2020, divne stestani, pa tko te drži. Jedi dok još možeš, kad krenu mučnine više nećeš moćiTuma, a kao, nisi pila

Nisi mene upoznala

Ja ne volim majonezu, samo u francuskoj dolazi u obzir 😂 a i kecap jedem samo u fast foodu. Ali imam muža da sve nadoknadi, stavlja u sve živo i jede sa svim 😂

bas ste izbirljive  

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• *.Women_name.*
    18. Ožujak 2021. 12:59

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

stani

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nisi mene upoznala

Meni je majoneza OK, ali nisam luda za njom.
    Ajvar - za njega bih ubila

Također, ajvar, nisam luda baš baš ali može 👌👌👌 doma svake godine radimo 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nirvana2024
    18. Ožujak 2021. 13:00

Lucyinthesky

Nirvana2020

anchy321

Nirvana2020

Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilicahttps://ibb.co/rsgVmvJ

Predivna si 😍

Hvalanadam se da će tako i doktor misliti, haha, a ne se fokusirati na +8

Divne ste Isto dr Vrčić ili?

Kod mene je Kisić, ali isto ne voli kile 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Anči 💕
    18. Ožujak 2021. 13:01

Cure kak ne volite kečap 😂 muž i ja kad ne znamo sta bi jeli jedemo kruha i kečapa 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunshine10
    18. Ožujak 2021. 13:04

Pozdrav drage žene, da pokušavam sa pitanjem na ovoj temi.. na drugoj niko nema odgovor. Muž je radio spermiogram I na nalazu pise dijagnoza normozospermia I leukocytospermia. Brojcano je sve uredu I nema problema da ustanem trudna.  Prilikom preuzimanja nalaza doktor mi je rekao da taj nalaz zavisi od mojih briseva. Moji brisevi jos nisu gotovi. Ali mi je receno ako bude sve uredu sa mojim brisevima da muž treba ici urologu  I raditi spremokulturu. A ako moji brisevi budu losi onda sam mu vjerovatno ja to prenijela . Zna li neko nesto vise o ovome ? Hvala unaprijed ❤

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Matkiša 😎
    18. Ožujak 2021. 13:05

anchy321

Cure kak ne volite kečap 😂 muž i ja kad ne znamo sta bi jeli jedemo kruha i kečapa 😂

😂😂😂
    Ovo je gore od kruha i masti 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.