Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 12:39

Aura, tako je, nećemo riskirati, samo ti opustoši taj McD! 

Matkiša, da nisi trudna, rekla bih ti da piješ taj Mg. Ovako, uvali ga mužu a ti si kupi svježi.  
    Za kečap, ne mogu ti dati utjehu, ne volim kečap. 

Nirvana2020, divne ste 

stani, pa tko te drži. Jedi dok još možeš, kad krenu mučnine više nećeš moći 

Tuma, a kao, nisi pila 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 12:40

Nirvana2020

anchy321

Nirvana2020

Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilicahttps://ibb.co/rsgVmvJ

Predivna si 😍

Hvalanadam se da će tako i doktor misliti, haha, a ne se fokusirati na +8

To je sve mala 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    18. Ožujak 2021. 12:40

Tuma

Women_name super za jetrene 🥳ALP nisi vadila? Alkalna fosfaza, to je u ref vrijednostima do 119. Ja sam i to vadila al zadnji put mi isto nisu to već samo ovo kaj su i tebi. Al očito nije kolestaza 🥳 mene ti dns isto opet sve svrbi, trbuh, leđa, ruke, noge…. Meni tako bude 1 dan, pa tjedan - dva ništa, pa opet i tako u krug… Išla sam preko socijalne dermatologice. Nazvala sam ju u dom zdravlja i rekla da sam trudna i imam svrbez tijela i popucale kapilare i primila me odmah drugi dan. Probaj tako, naglasi da si trudna 😘
    Vuky sjećam se da si svašta prošla s tim postupkom i da se odužilo ali opet ovako pročitati na jednom mjestu sve, baš me ljuti 😤 znam da je AuroraB zadovoljna s Petrovom, možda da se prebaci kod dr doktora?
    Ruska1986 hahahha, vidjela sma dosta tih sprdancija na taj racun😂😂 mene isto zanima koliko treba tijelu da skine taj višak od poroda. Ja sma zasad točno 10kg dobila, al sigurna sam da će se do kraja na rat još 5… Mislim ako ću se strogo držat ove dijete možda i neće 😅
    Nirvana divno 😍
    Teja baš mi je drago da je sve oke i da curka lijepo napreduje 😍

Neznam, to li je doktorica poslala da to vadim 🤷‍♀️. ALP vidim da imam od prije 3 tjedna iz bolnice bio je dobar. Koliko sam skuzila kad je kolestaza povišene su dosta te vrijednosti jetrenih. Mene svrbi tu i tamlo ali punoo manje nego ona 3 dana, ono me izludivalo. Ali vadit će mi opet sve sljedeći tjedan u četvrtak kad idem na kontrolu za terapiju za šećer pa ću vidjet kaj će oni rec. Danas sam ih i njih zvala da provjerim, doktor je rekao da je hipoglikemija da bi bila orosena hladnim znojem, ubrzan puls i disanje, a da je ovo stvarno jako mala doza terapije. Pa onda valjda mi se tijelo mora priviknuti 😊 Onda ću i ja vidjet tako za dermatologa... Hvala 😘😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    18. Ožujak 2021. 12:41

Tuma

Tuma

Women_name super za jetrene 🥳ALP nisi vadila? Alkalna fosfaza, to je u ref vrijednostima do 119. Ja sam i to vadila al zadnji put mi isto nisu to već samo ovo kaj su i tebi. Al očito nije kolestaza 🥳 mene ti dns isto opet sve svrbi, trbuh, leđa, ruke, noge…. Meni tako bude 1 dan, pa tjedan - dva ništa, pa opet i tako u krug… Išla sam preko socijalne dermatologice. Nazvala sam ju u dom zdravlja i rekla da sam trudna i imam svrbez tijela i popucale kapilare i primila me odmah drugi dan. Probaj tako, naglasi da si trudna 😘
    Vuky sjećam se da si svašta prošla s tim postupkom i da se odužilo ali opet ovako pročitati na jednom mjestu sve, baš me ljuti 😤 znam da je AuroraB zadovoljna s Petrovom, možda da se prebaci kod dr doktora?
    Ruska1986 hahahha, vidjela sma dosta tih sprdancija na taj racun😂😂 mene isto zanima koliko treba tijelu da skine taj višak od poroda. Ja sma zasad točno 10kg dobila, al sigurna sam da će se do kraja na rat još 5… Mislim ako ću se strogo držat ove dijete možda i neće 😅
    Nirvana divno 😍
    Teja baš mi je drago da je sve oke i da curka lijepo napreduje 😍

Sad kad čitam što sam napisala, zvuči kao da sam s Ruskom rakije pila. 😂

😂😂😜😜 bas 😂😂😂 ide ocito kako kod koje zene.. Moja sestra je 10 izgubila u bolnici i 10 kad se vratila, svaki dan po kilu. Frendica u bolnici 5 kila i i dalje skida, a rodila prije skoro godinu dana...  al ja nekako nemam strah, stvarni brzo gubim kile pa cu se valjda i uspjet.. al kad sam neki dan izvukla trapke iz ormara i vidla kako je to malooo 🙈🙈  nisam imala dojam da su tako male dok ih nisam u ovom stanju poledala 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

stani
    18. Ožujak 2021. 12:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura, tako je, nećemo riskirati, samo ti opustoši taj McD!Matkiša, da nisi trudna, rekla bih ti da piješ taj Mg. Ovako, uvali ga mužu a ti si kupi svježi.
    Za kečap, ne mogu ti dati utjehu, ne volim kečap.Nirvana2020, divne stestani, pa tko te drži. Jedi dok još možeš, kad krenu mučnine više nećeš moćiTuma, a kao, nisi pila

nikad nisam cula da netko ne voli kečap 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Ruska1986
    18. Ožujak 2021. 12:43

Nirvana2020

anchy321

Nirvana2020

Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilicahttps://ibb.co/rsgVmvJ

Predivna si 😍

Hvalanadam se da će tako i doktor misliti, haha, a ne se fokusirati na +8

Kakav trbuscic ❤❤❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    18. Ožujak 2021. 12:43

Nirvana2020

Evo curke, zahvaljujući curama s Ljetnih beba saznala sam kako se uploada video pa za probu šaljem snimku baby watcherom :) Nadam se da radi :*https://streamable.com/wbq3h9

Predivno 😍😍😍😍😍🥰

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 12:44

stani

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura, tako je, nećemo riskirati, samo ti opustoši taj McD!Matkiša, da nisi trudna, rekla bih ti da piješ taj Mg. Ovako, uvali ga mužu a ti si kupi svježi.
    Za kečap, ne mogu ti dati utjehu, ne volim kečap.Nirvana2020, divne stestani, pa tko te drži. Jedi dok još možeš, kad krenu mučnine više nećeš moćiTuma, a kao, nisi pila

Nisi mene upoznala 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    18. Ožujak 2021. 12:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

stani

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nisi mene upoznala

Ja ne volim majonezu, samo u francuskoj dolazi u obzir 😂 a i kecap jedem samo u fast foodu. Ali imam muža da sve nadoknadi, stavlja u sve živo i jede sa svim 😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Matkiša 😎
    18. Ožujak 2021. 12:51

Ruska1986 💖💖💖
    Nirvana divno 💗💗
    Sara daaa, ja sam :) promijenim ime za sreću hihi
    MTBica  ja ga jedem samo s krumpirićima, a inače vrhnje je sve što mi u životu treba 😂😂😂 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.