Trudnice very soon to be - part one
AuroraB - 5.12 folikulometrija
miss1502 - 5.12 UZV, tri bete predivne
eatpraylove - čeka rezultate oplodnje
Lucyinthesky - čeka rezultate oplodnje
la_Reina_del_Sur - čeka rezultate oplodnje
Razumna - bockanje
Mattan - bockanje
Blacky89 - krenuo estrofem, FET
manemoj - krenuo estrofem, FET
_Dolly_ - u prirodnom postupku
točkicaa - pozitivan test!!!
ANKSIMORON - 6.12. folikulometrija
Mila-Milica - 6.12. aspiracija
Teja1408 - 7.12 UZV, bete se poduplale
Niksa - 8.12 transfer
Leoni - 9.12. aspiracija
Dada31 - 9.12. aspiracija
darliv - 10.12 beta
LioraLiora - 10.12 UZV, obje bete pozitivne
TiKi92 - 11.12 beta
minjami - 11.12 beta
Jele83 - 12.12. beta
VM - 14.12. beta
Vučica - beta
Marinela87 - beta
Ivanaxx/Maslačakxx - UZV, tri bete su divne
curly29 - 18.12 prve konzultacije
kju - postupak 11/20
Deoria - postupak 11/20
little123 - postupak 11/20
Anavi123456 - FET 11/20
MiniGirl - tempirani odnosi
Aura - tempirani odnosi
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part two
Nadja89 - postupak 12/20
maja555 - postupak 12/20
Mareo208 - postupak 12/20
Kača84 - postupak 12/20
TirelessIvy - postupak 12/20
Mara234 - FET 12/20
Nina92 - FET 12/20
Slee - FET 12/20
Cici-mici - FET 12/20
Bozma/Jeremija - FET 12/20
Monolena - postupak 01/21
Meto - postupak 01/21
Tanja79 - postupak 01/21
anavi985 - postupak 1/21
Bjanka - postupak 1/21
Teja09 - postupak 1/21
Sandolina - postupak 1/21
Ana26 - postupak 1/21
Sanjich - FET 1/21
Anitram1982 - FET 2/21
Monkica24 - postupak 3/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - postupak za nekoliko mjeseci
vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
Piky - postupak za nekoliko mjeseci
minilu - postupak za nekoliko mjeseci
MTB - postupak za nekoliko mjeseci
Angribird/Ljutopile - postupak za nekoliko mjeseci
ericaa - postupak za nekoliko mjeseci
nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Takica - FET za nekoliko mjeseci
Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
vuky - FET za nekoliko mjeseci
Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci
💔💔💔
Trudnice
Ruska1986 - 20tt 7.12. UZV
Pami - 5tt, 8.12. UZV
Samara - 13tt 11.12 UZV
Nirvana2020/WNGG - 8tt 11.12 UZV
*.Women_name.* - 11tt 29.12. UZV
Willy
ruška - 6tt
Leptirica90 - 6tt
Lana3 - 9tt
ruby22 - 10tt imamo dvojke
more2309 - 11tt imamo dvojke
Olivera - 11tt
Simba 1989 - 13tt imamo jednojajčane trojke
Tuma - 14tt sve super, it's a girl!!!
BAJO1 - 25tt, mala Marija
MakiST - 27tt it's a boy!!!
flower93 - 29tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Jutro, ja sam pretrazila net da vidim koji razred bi mofli biti moji embriji - ko early blastocyst sam nasla da bi mozda moglo odgovarati, kao 16% je mogucnost implantacije, a 47% veca mogucnost za implantaciju iz Fet-a nego iz svjezeg transfera… bo… Meni je glupo sto ta biologica nije objasnila i popricala sa mnom… sad niti do nitu do nje ne mogu doci prije 1.mj… a do tad… mogu samo probati dovesti sebe u normalu… isla bi i akupunkturu i sve, ali tu di zivim nemam ni frizera… S muzem sam se jucer zakacila i trenutno ga ne zelim ni vidjeti… i tak… njesra zesce…. ja cu sad googlati kamo mogu na donaciju i koliko je to love - donaciju zametka jel…? Jel se netko vec raspitivao?
Razumljivo je skroz da si u takvom stanju, ali proci ce 💜❤ Imas na Rodinom forumu dosta tih tema za donaciju stanica i gdje sve cure idu. Cini mi se da ih jako puno ide u Makedoniju i jedan dio u Cesku. Koliko sam uspjela popratit, HZZO snosi troskove donacije, ali prije toga treba svasta nest napravit. Pa si tamo pogledaj...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro, ja sam pretrazila net da vidim koji razred bi mofli biti moji embriji - ko early blastocyst sam nasla da bi mozda moglo odgovarati, kao 16% je mogucnost implantacije, a 47% veca mogucnost za implantaciju iz Fet-a nego iz svjezeg transfera… bo… Meni je glupo sto ta biologica nije objasnila i popricala sa mnom… sad niti do nitu do nje ne mogu doci prije 1.mj… a do tad… mogu samo probati dovesti sebe u normalu… isla bi i akupunkturu i sve, ali tu di zivim nemam ni frizera… S muzem sam se jucer zakacila i trenutno ga ne zelim ni vidjeti… i tak… njesra zesce…. ja cu sad googlati kamo mogu na donaciju i koliko je to love - donaciju zametka jel…? Jel se netko vec raspitivao?
Jep, ja....ako hoces da su donori zdravi i testirani na neke nejacesce genetske bolesti 10.000eur. Imas makedoniju koju ti citavu zdravstveno pokriva, donori su iz danske i testirani su, a donorice ukrajinke koje nisu testirane nit na spolne bolesti, samo krvnu grupu. Onda imas prag gdje su testirani na ove osnovne spolne na koje i nas testiraju, u Belgiji je nestasica donora, pa sad donacije rade samo za svoje parove, imaju jednog dr.koji to radi ali nece kaze od kud je materijal i na sto su sve testirani, kad pitas nesto takvo odjednom mu engleski nije bas dobar, dalje od toga imas samo spanjolsku, tu su donori testirani na preko 300 genetskih bolesti. Na Rodinu forumu sam vidila da je jedna cura isla na donaciju embrija u spanjolsku, ima sad vec 2 djece. Napisala je da ih je kostalo 10.000eur. Tako nekako i ja racunam da ce bit sve skupa dole za donaciju same stanice. Postupak u startu dodje oko 6.000eur, pa geneteski testovi za muza, pa dva puta tamo i nazad, smjestaj, avionske karte...dosla sam do cifre od malo manje od 10.000. Klinika u Belgiji u koju nase cure idu na PGD mi je preporucila 3 klinike u Spanjolskoj. Ako te sta dalje od toga bude zanimalo, pitaj. Na telefonu ili mailu sam s njima svakodnevno
TrudniceRuska1986- 20tt 7.12. UZV
Pami- 5tt, 8.12. UZV
Samara- 13tt 11.12 UZV
Nirvana2020/WNGG- 8tt 11.12 UZV
*.Women_name.*- 11tt 29.12. UZV
Willyruška - 6tt
Leptirica90- 6tt
Lana3- 9tt
ruby22- 10tt imamo dvojke
more2309- 11tt imamo dvojke
Olivera - 11tt
Simba 1989- 13tt imamo jednojajčane trojke
Tuma- 14tt sve super, it's a girl!!!
BAJO1 - 25tt, mala Marija
MakiST- 27tt it's a boy!!!
flower93- 29tt curica i dečko
MPO majkaNadalica, blizanci
Ej, zaboravila sam spomenuti da je moj iduci uzv 21.12. 😘 kako je prosla noc i kako si?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tigrica, dobra je vijest što dolazite do blastica. Možda da odete na konzultacije kod nekog stručnjaka/privatnika čisto da dobijete ideje? Možda i kod nekog preko HZZOa? Na žalost, u našim godinama ti se više ne isplati čekati, tako da ja ne bih čekala da korona prođe, to će još dugo trajati.
💔💔💔
Tuma, upisano. Ja sam nepromijenjeno, ništa se ne događa.
Fale mi utrići, s njima sam spavala kao beba, sad sam opet ona stara, kojoj je par sati sna dnevno dovoljno.
💔💔💔
Bozma a bas embrija donaciia? Mislim, ako bi donaciju, ja bi od oboje... ako me razumijes.... A cemo se sigurno tipkati onda... tamo u veljaci :) morati cu bubreg prodati za dijete... mozda da probam posvojiti, a i to je nemoguca misija ili isto toliko para...
Jutro cure, bome teške teme danas...
Ovo što sam vam napisala za ulogu spermija i stanice, to je nama rečeno prilikom prvog postupka kada nam se, dogodilo ono da smo imali 5 embrija, a 4 su propala 3 dan.
Kao, ako sam ja dobro skužila, do stanice je ako se ne oplodi, bude nezrela, loše kvalitete i ne razvija se, a 3 dan preuzima spermij.
Mi kad smo shvatili da ne ide, krenuli ono klasnično s pretragama i to, ustanovili da je spermio lošiji tj lošija je pokretljivost bila. Napravio je za 3 mj opet i opet isto. Njemu je iskreno to bilo koma, pogodilo ga je baš. U međuvremenu je ispalo da su moji svi nalazi ok. U tom trenu se činilo koma, ali kad sam pročitala da muški s daleko gorim spermiom postanu očevi i da se na to može često utjecat, krenula sam u istraživanje. On i dalje u k za to vrijeme, ono, "ti zaslužuješ drugog, ovo ono, fatalizam".To sve je bilo prije prvih konzultacija.
Uglavnom, počeo pit profertil, nakon 3 mj još gori nalaz, opet drama i da skratim, 3 različita dr su nam rekla, da nema ništa od pustih skupih suplemenata ni ičega ako se loše navike(tko ih ima ne promijene),a ovaj ih je bome imao(kile, cuga, nezdrava hrana...).
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji