Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    05. Prosinac 2020. 08:53

Dobro jutro cure ❤️
    Jeste se raspisale, nikad kraja 😅 a moji prioriteti prvo pročitati vas pa popiti tablete za temperaturu 🙈
    Možda ću drugačije razmišljati ako nam više puta ne uspije ali sad si nekako mislim pa moj muž je ozenio mene kao ženu a ne kao majku. I ja bi najviše na svijetu volila da nam se to dogodi ali ne bi nikad razmišljala da se trebamo razvesti jer nam nije uspjelo. Pogledajte malo oko sebe. Naši prijatelji su svi super plodni, ono pogledaju se i ona ostane trudna 🙄 ali svi! 
    I znate šta.. nitko od njih nema bolji brak od nas, nitko! Meni je moj muž savršen, posvadjamo se mi i digne mi tlak na najjače i sve to stoji ali ja njegovu ljubav osjetim svake sekunde dana. Naši prijatelji koji imaju djecu, paaaa ajmo reći da nije baš tako. I vi bi sad stvarno poslale svog muža nekoj oštrokondži da mu rodi dijete 😂 cure pa vi ste njima savršene, zato su vas i odabrali. Pa imamo ovdje primjere gdje iz prvog braka ima djece, pa da su djeca garancija za sreću ostali bi s prvim ženama. Djeca su prekrasan dodatak toj našoj savršenoj obitelji ali nisu garancija sreće u životu, jesu u verziji u kojoj ih dobiješ sa ženom koju obožavas. 
    Kužim vaša razmišljanja ali vaši muževi vole vas. Plus.. ja nisam nikad prije htjela imati djecu 🤦🤦🤦 da znam.. dok nisam upoznala svog muža. Ja s njim želim imati djecu, s nikim drugim nego s njim. Ako nam na žalost ne uspije... Voljeti ću ga 7 puta više da mu nadoknadim ono što će mu možda faliti u životu..
    Nije mi namjera nikoga uvrijediti, nemojte me krivo shvatiti. Samo želim reći da su odabrali vas, bezuvjetno. I s nekim drugim ne bi bili sretni kao s vama. ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

05. Prosinac 2020. 08:56

Piky ti ludi snovi su samo dokaz koliko smo zapravo opterecene sa svim ovim. 
    Nikitta kad ti spomenes egzorcizam ja se keserim, ne znam zasto mi je to tako smijesno, ali ako znas kojeg egzorcista radije cu njega nego jos cajeva 😂. Kaze meni prijateljica da mi je zivot u zadnje vrijeme kao da me netko ukleo 😂, a i izgledam u zadnje vrijeme kao ona mala iz egzorcista 😂. A sto se trava tice, ne znam vise sta bi prvo pokusala, ima onaj Dren sto je Ljutopile preporucila, za sad cu njega pokusat, posaljem mu nalaz hornona pa nek se on misli. Ne znam kako bi bas Ramizi objasnila svoj problem jer ga ni meni nitko nije znao bas objasnio: znate u menopauzi sam, ali imam i PCOS 😂
    Evo izgleda da napokon M krece, bas se veselim sto cu vise zavrsit ovu pricu

manemoj
    05. Prosinac 2020. 08:57

E da.. i došao mi negativan nalaz na koronu 🎉
    A temperatura već sad 38.1 🤦 osjećam se kao da me vlak pregazio 
    Rekao doktor da im se javim u ponedjeljak sa stanjem pa ćemo vidjeti 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

Lucyinthesky
    05. Prosinac 2020. 09:00

Nastavak
    To nije nešto što te netko može natjerat, ali nema smisla ići u nešto gdje je ulog ogroman ako svjesno s nečim umanjuješ šansu. Uglavnom, on se posložio u glavi i odlučio da je to to, kompletno promijeno način života, klopa zdrava, bez kapi alkohola, skinuo dosta kg i tako. Ja istražila te sve suplemente i šopala ga koječim. Uglavnom, sljedeća 2 nalaza bila normo.
    Napravili test tj popustio u svojim "mjerama", opet pogoršanje.
    E sad, uz to sve utječe i stres,visoke temp, kemikalije, antibiotici, viroze, you name it. Uglavnom, to je konstantna borba i nemaju svi dr isto mišljenje po tom pitanju tj najčešće im se s muškima ni ne da "zamarati".
    U postupku gdje su nam embriji propali, reklu su da oni odaberu one dobre, ali mogu vidjet samo izvana, ne mogu vidjeti da li su loše "genetske kvalitete" ili tako nešto.
    Tako da, sada, kad smo jučer saznali da imamo "neke" embrije, samo smo se gledali u nevjerici, ali daleko je to od veselja još.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

05. Prosinac 2020. 09:06

manemoj

Dobro jutro cure ❤️
    Jeste se raspisale, nikad kraja 😅 a moji prioriteti prvo pročitati vas pa popiti tablete za temperaturu 🙈
    Možda ću drugačije razmišljati ako nam više puta ne uspije ali sad si nekako mislim pa moj muž je ozenio mene kao ženu a ne kao majku. I ja bi najviše na svijetu volila da nam se to dogodi ali ne bi nikad razmišljala da se trebamo razvesti jer nam nije uspjelo. Pogledajte malo oko sebe. Naši prijatelji su svi super plodni, ono pogledaju se i ona ostane trudna 🙄 ali svi!
    I znate šta.. nitko od njih nema bolji brak od nas, nitko! Meni je moj muž savršen, posvadjamo se mi i digne mi tlak na najjače i sve to stoji ali ja njegovu ljubav osjetim svake sekunde dana. Naši prijatelji koji imaju djecu, paaaa ajmo reći da nije baš tako. I vi bi sad stvarno poslale svog muža nekoj oštrokondži da mu rodi dijete 😂 cure pa vi ste njima savršene, zato su vas i odabrali. Pa imamo ovdje primjere gdje iz prvog braka ima djece, pa da su djeca garancija za sreću ostali bi s prvim ženama. Djeca su prekrasan dodatak toj našoj savršenoj obitelji ali nisu garancija sreće u životu, jesu u verziji u kojoj ih dobiješ sa ženom koju obožavas.
    Kužim vaša razmišljanja ali vaši muževi vole vas. Plus.. ja nisam nikad prije htjela imati djecu 🤦🤦🤦 da znam.. dok nisam upoznala svog muža. Ja s njim želim imati djecu, s nikim drugim nego s njim. Ako nam na žalost ne uspije… Voljeti ću ga 7 puta više da mu nadoknadim ono što će mu možda faliti u životu..
    Nije mi namjera nikoga uvrijediti, nemojte me krivo shvatiti. Samo želim reći da su odabrali vas, bezuvjetno. I s nekim drugim ne bi bili sretni kao s vama. ❤️

Jako lijepo, sve je rečeno potpisujem  💞🤗👌

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Prosinac 2020. 09:09

manemoj, slažem se s tobom. MM se može nogom u dupe tući što je mene našao. I ja se mogu nogom u dupe tući što sam njega našla. Niti sam ja krava za rađanje, niti je on rasplodni bik, želimo djecu, želimo gledati jedan drugoga u našoj djeci, ali prije svega, želimo jedan drugoga. Radije bih se s njim tješila što nemam djecu, nego s nekim drugim veselila što imam.

Lucyinthesky, meni ovo s promjenom stila života jako ima smisla, i za ženu i za muškarca. I ne samo radi postupaka, nego i inače. Tako da tražim način da unaprijedim nešto u svome. Beba ili ne, ja ću imati doživotne koristi od toga. Idem s malim koracima, svakih x mjeseci odaberem nešto novo mijenjati.

💔💔💔

Lucyinthesky
    05. Prosinac 2020. 09:10

manemoj supet za covid test 👍, a temp, jebemu vjerojatno je neka viroza, drži se i skidaj to 🤞🤞🤞
    Ovo za brak i muževe si super napisala. Ja volim klince, ali nisam baš onaj tip da sam oduvijek željela biti majka. Želim s njim i da on ne želi jako, nisam ziher da bi ovo prolazila.
    A da se posvađamo čak i oko ovog svega, o daaaa.
    vuky daj mu vremena da sve skupa "probavi", sigurna sam da ćete zajedno "hladne glave" donijeti bolju odluku.
    Mislim da bi u tvojem slučaju zaista pomoglo da uspiješ doći do te biologice da ti razjasni sve nedoumice.
    Drži se draga, po meni, dok god imaš stanica, nije gotovo 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

05. Prosinac 2020. 09:20

Manemoj, ovo si tako dobro napisala. 
    Lucyinthesky ja sam sa svojim sinoc razgovarala o tim njegivim navikama. Kaze on evo smanjit cu pusenje, evo sve cu ja sta ti kazes, onda jedina razlika to sto cigarete drzi po dzepovima umjesto na stolu. Znam da on nije karakter za to, na 1 tableticu svako jutro se on ne moze prisilit, e prdi od nje, e zgaravica, e ovo, e ono...nije to slucajno od puste kave i duvana ujutro na prazan stomak. Meni je doktorica sad na zadnjoj punkciji za stanice rekla: da nisu valjale ne bi se ni oplodile.
    Ovo PMS govori iz mene, pa me zato muz danas nervira 🙈
    Vuky tako nekako i mi mislimo, u veljaci. Ne vjerujem da cemo prije imat nalaze kariotipa. A ni novce. Za sad samo stanice, bez previse pokusaja. Ako ne ide ni to onda je i do njega a ne samo do mene i ja sam bar onda mirna. Ako uspijes nac na onom forumu mislim da je pak bila na donaciji embrija dole. 
    Ali....imas petodnevne zamrznute, i to dva. Nadam se da ti ovo stvarno nece trebat.

manemoj
    05. Prosinac 2020. 09:27

MTB

manemoj, slažem se s tobom. MM se može nogom u dupe tući što je mene našao. I ja se mogu nogom u dupe tući što sam njega našla. Niti sam ja krava za rađanje, niti je on rasplodni bik, želimo djecu, želimo gledati jedan drugoga u našoj djeci, ali prije svega, želimo jedan drugoga. Radije bih se s njim tješila što nemam djecu, nego s nekim drugim veselila što imam.

Lucyinthesky, meni ovo s promjenom stila života jako ima smisla, i za ženu i za muškarca. I ne samo radi postupaka, nego i inače. Tako da tražim način da unaprijedim nešto u svome. Beba ili ne, ja ću imati doživotne koristi od toga. Idem s malim koracima, svakih x mjeseci odaberem nešto novo mijenjati.

Pomaže sigurno. Moj je 2 mjeseca pio profertil i prestao pušiti a to je za njega stvarno velika žrtva 😂 
    I nalaz mu je bio puno bolji drugi put. Iako nam je doktor i prvi put rekao da nalaz može biti lošiji i od nervoze 🤷 vjerojatno ne puno lošiji ali kod mog je prvi put bio problem mali uzorak. I doktor rekao da popratimo doma jer može biti da tamo nervoza napravi svoje 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

05. Prosinac 2020. 09:49

Imam sad jedno glupo pitanje. Krece mi M, ali nije ono bas krenila, za sad je samo ono malo na papiru kad se brisem. Da li da krenem odmah sa estrofemom ili popodne kad bas krene? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.