Bozma u BetaPlus ne treba test za covid kad je fet ili aih, sad ne znam imaju li svi takvu politiku.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zvali su i mene jutros i laboratorija, 6 se uspjesno oplodilo, samo 1 je otpa za sad.. u pon se cujemo opet sa vidimo kad ce transfer i kakvi su 🙏😇❤
😊😊🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986, možeš pitati, hvala!
Bozma, ma ja ionako radim na tome da vodim što zdraviji život. Dolazim u godine gdje se približavam potencijalnim bolestima koje sam vidjela u svojoj obitelji koja baš i ne vodi zdravi život. Pa činim ono što mogu da imam što kvalitetniju starost. Ovo za plodnost je samo plus.
Inače, ovaj moj je otišao na plac da nam kupi hranu za idućih par dana. I uz put je kupio brazilske oraščiće jer je pročitao da moramo konzumirati selen. Pa tko ga ne bi volio.
Moze, pitam! 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Bozma, koliko ja znam, za FET ne treba test.
vuky, umorna si, i logično je da je tako. Naravno da nećeš ostaviti svoje bebe, ali sad ti se baš nakupilo. Daj si malo vremena da se oporaviš. A muž... oni znaju davati glupe izjave. Pogotovo što i on ipak prolazi kroz to na neki način, i vjerojatno to ne dijeli s nikim. Napuni si baterije, a onda odi po svoje bebe.
la_Reina_del_Sur, to su izvrsne vijesti!
💔💔💔
Lucyn kamo si ti u postupku?Ivf?
Znaci kako su ti sve fino rekli, a ja se sada osjecam ko debil, ja nista ne znam o svojim stanicama ni sto je bilo i pol noci sam na googlu tipkala da nadem koji stadij bi to eventualno bili moji embriji itd. Znaci sad bi ju zvala najradje i rekla da necu ni doci po njih, nek rade sa njima sto god hoce… Ni dr ni embriolozi nisu nasli shodno 15min da mi objasne sto, kako, zasto… znaci majke mi, ko da sam debil se osjecam i uzasno sam ljuta na sebe i moju “pristojnist” … ali sokirala me stvarno jucer… Sto, da ja nju nazovem u pon i zamolim da mi kaze, jer vise ne znam kamo googlati….
Što se muskih tice, ne znam- moj je prestso pusiti i dok je pazio ful, pio dodatke, nije bilo cuge, samo zdrava hrana, kretanje- spermiogram mu he bio odlican - sad kad nista nije pio, cuga, losija hrana - uzasan spg…. a svakako me ljuti jer ko on nista oko ovoga ne mora - samo me odvesti i dati uzorak- a ja 100 pizdarija- i jucer kad mi je trebao, prakticki pa ignore… Covjece, tjesio me moj necsk od 15godina … a ovi moj je faca, on meni kaze pa dosta je 2-je djece na sve / znaci 4.put u godini dana ovo sve i to mi izjavi i sto ja dramim…. jos ga ne mogu vidjeti!
😒🙄💗💗💗
Kad bi to bar znacilo 2 djece.
Bozma, koliko ja znam, za FET ne treba test.
vuky, umorna si, i logično je da je tako. Naravno da nećeš ostaviti svoje bebe, ali sad ti se baš nakupilo. Daj si malo vremena da se oporaviš. A muž… oni znaju davati glupe izjave. Pogotovo što i on ipak prolazi kroz to na neki način, i vjerojatno to ne dijeli s nikim. Napuni si baterije, a onda odi po svoje bebe.
la_Reina_del_Sur, to su izvrsne vijesti!
Ma i muski to ne dozivljavaju tako kao mi jer i ne prolaze kroz to kroz sta prolazimo mi... Moj se tek neki dan osvjestio kad je osjetio da se beba mrda i tek se tad osvijestio da postake tata pa poceo radit planove za kupnju stvari za bebu, za sobu... Naravno da se neizmjerno veseli bebi, ali jednostavno nema taj neki "opipljivi" osjecaj .. I nekad blebnu i nest glupo, ali oni ne misle nekoga provrijedit il nest, jednostavno ne razmisljaju 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sto se tice spg... Imam tako jednu poznanicu.. Uglavnom udala se u ranim 20-im...nakon godinu dana braka brz djece odlucili si se kod doktora da vide u cemu je problem..
Kod nje sve super a njegov spg katastrofa.. Ne kuzim se toliko u te dijagnoze ali sjecam se da mi je komentirala nesto 000 posto uglavnom uzas,i da mora drastično promijeniti stil zivota, pa ce kao za, 6 mjeseci na postupak.. Uglavnom on se ajmo reci pridržavao pravila nekih 3 mjeseca i onda je popustio 🙄.
Bas je dosta pio, pusi, i to ne samo cigarete 🙊... Ona je ludila... I ostavila ga... Jer je rekla da ne zeli zivot bez djece a najvise jer on se ni ne trudi popraviti spg.
On je u medjuvremenu svima bio 'poznat' po tom da djece ne moze imat jer ga je ona javno tako etiketirala i SVIMA govorila da ga je ostavila jer je neplodan😪... . Vjerojatno je bila ljuta jer nije promijenio stil zivota ali nije nacin tako covjeka ponizizi...
Uglavnom spetljao se s mojom drugom poznanicom, nije to ni bila veza nego eto neobavezni sex.. I za 3 mjeseca hop ona trudna! Cak je BIVSA zena komentarala da to vjerojatno nije njegovo dijete jer on djecu ne moze imati (Zlocesta😪)... Kad, se dijete rodilo nije trebala nikakva analiza, isti on!
Uglavnom on sad s tom curom(sad mu je zena) ima ne jedno ne dvoje nego troje divne djece!
Lijecnik mu je rekao da mu je vjerojatno i bio stres s prvom zenom, s ovom se opustio jer mu je u glavi ionako bilo da djecu ne moze imati i s tim se pomirio...
A njegova bivsa zena si je nasla rasplodnog bika🙊😂, napravio joj je dijete, udala se trbuhom do zuba i rastala nakon 6 mjeseci jer ju je muz prevario...
Sto se tice spg… Imam tako jednu poznanicu.. Uglavnom udala se u ranim 20-im…nakon godinu dana braka brz djece odlucili si se kod doktora da vide u cemu je problem..
Kod nje sve super a njegov spg katastrofa.. Ne kuzim se toliko u te dijagnoze ali sjecam se da mi je komentirala nesto 000 posto uglavnom uzas,i da mora drastično promijeniti stil zivota, pa ce kao za, 6 mjeseci na postupak.. Uglavnom on se ajmo reci pridržavao pravila nekih 3 mjeseca i onda je popustio 🙄.
Bas je dosta pio, pusi, i to ne samo cigarete 🙊… Ona je ludila… I ostavila ga… Jer je rekla da ne zeli zivot bez djece a najvise jer on se ni ne trudi popraviti spg.
On je u medjuvremenu svima bio 'poznat' po tom da djece ne moze imat jer ga je ona javno tako etiketirala i SVIMA govorila da ga je ostavila jer je neplodan😪… . Vjerojatno je bila ljuta jer nije promijenio stil zivota ali nije nacin tako covjeka ponizizi…
Uglavnom spetljao se s mojom drugom poznanicom, nije to ni bila veza nego eto neobavezni sex.. I za 3 mjeseca hop ona trudna! Cak je BIVSA zena komentarala da to vjerojatno nije njegovo dijete jer on djecu ne moze imati (Zlocesta😪)… Kad, se dijete rodilo nije trebala nikakva analiza, isti on!
Uglavnom on sad s tom curom(sad mu je zena) ima ne jedno ne dvoje nego troje divne djece!
Lijecnik mu je rekao da mu je vjerojatno i bio stres s prvom zenom, s ovom se opustio jer mu je u glavi ionako bilo da djecu ne moze imati i s tim se pomirio…
A njegova bivsa zena si je nasla rasplodnog bika🙊😂, napravio joj je dijete, udala se trbuhom do zuba i rastala nakon 6 mjeseci jer ju je muz prevario…
Ajme koja sapunica 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sto se tice spg… Imam tako jednu poznanicu.. Uglavnom udala se u ranim 20-im…nakon godinu dana braka brz djece odlucili si se kod doktora da vide u cemu je problem..
Bas je dosta pio, pusi, i to ne samo cigarete 🙊… Ona je ludila… I ostavila ga… Jer je rekla da ne zeli zivot bez djece a najvise jer on se ni ne trudi popraviti spg.
On je u medjuvremenu svima bio 'poznat' po tom da djece ne moze imat jer ga je ona javno tako etiketirala i SVIMA govorila da ga je ostavila jer je neplodan😪… . Vjerojatno je bila ljuta jer nije promijenio stil zivota ali nije nacin tako covjeka ponizizi…
Uglavnom spetljao se s mojom drugom poznanicom, nije to ni bila veza nego eto neobavezni sex.. I za 3 mjeseca hop ona trudna! Cak je BIVSA zena komentarala da to vjerojatno nije njegovo dijete jer on djecu ne moze imati (Zlocesta😪)… Kad, se dijete rodilo nije trebala nikakva analiza, isti on!
Lijecnik mu je rekao da mu je vjerojatno i bio stres s prvom zenom, s ovom se opustio jer mu je u glavi ionako bilo da djecu ne moze imati i s tim se pomirio…
A njegova bivsa zena si je nasla rasplodnog bika🙊😂, napravio joj je dijete, udala se trbuhom do zuba i rastala nakon 6 mjeseci jer ju je muz prevario…
Ahahahaah, ovo je scenarij za Krv nije voda 😂😂
Evo ja dosla s pregleda! Vidi se GV i unutra mala tockica , bas sam sretna , iduci pregled 21.12
Danas mi je bilo 5+2 po njegovoj racunici ( racuna se isto po zadnjoj M) , tako da bi 21.trebalo bit vec 7+4 , trebalo bi se cut srce i sve . kaze da hemtoma nema, jajnici su ok, kaze da je za ovaj period trdunoce sve kako treba bit...konacno mogu malo predahnuti,nadam se da ce se sve nastavit uredno i skolski!
❤️👏🐞
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji