Razumijem da. Čekat ću idući pregled. Nisam išla prvi put kod mpo..zbog toga sto mi daleko, i zbog korona testa, ovaj moj "socijalni" radi privatno i preko hzzo i ima novi ultrazvuk ne mogu reći...ali evo odg.mi moja mpo doktorica, da sam ipak trudna 6+2 po njihovom..eto...
Daaa, nema naručivanja u Osijeku, dođeš pa kad te prime… Nekad završim do 9 nekad do 3 🤷♀️ A i ne znam radi li moj doktor ili će biti tko se potrefi.. Malo je to bedasto ali šta možeš.. I ja jedva čekam da saznam stanje💜
Mattan ti si u OS u postupku koliko vidim! Molim te mi reci kad se ide kod anesteziologa? Mene je prof pitao samo hoću li to obaviti u OS ili Brodu. Ja rekla da mogu i u Brodu. A uopce mi nije rekao kad. I ja to obavila već jer sam računala da krećemo. Samo evo sad ne možemo zbog bakterije u ejakulatu. I danas sam zvala humanu u OS i pitam hoće mi to vrijedit. I sestra se čudi zašto sam uopće išla. Kao da prof kaže kad treba. I naravno vrijedi mi sad samo mjesec dana taj pregled
Hej, ja sam radila na 6dc u Os.. tako je napisao… Da, mislim da samo 4 tjedna vrijedi nalaz…
A kada ti je to odredio?
Bila sam na pregledu i dogovoru 1DC.. I tada je napisao što koji dan trebam od nalaza napraviti i terapiju.
A ha, ok! To si u bolnicu u OS išla? Meni su tu u Brodu tražili ekg pa sam išla to radit i rekli mi da nalazi krvi ne smiju biti stariji od mjesec dana.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Ruska1986 i LucyLou sad vidim da mi na otpusnom piše da nazovem nakon 10 sati, a u sjećanju mi je kao ostalo da mi je biolog rekao da će oni zvat mene. Kako je vama bilo?
Mene su zvali oni. I to tako negdje, oko 10.
Ok, hvala, čekam onda. Da li ti je na otpusnom pisalo ovo kao i meni?
Isto pise da se javim oko dogovora o embriotransferu, ali su mi rekli da ce me oni zvat i zvali su mi. Mislim da sve zovu oni, bar koliko sam uspjela upratit cure iz IVFa
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Razumijem da. Čekat ću idući pregled. Nisam išla prvi put kod mpo..zbog toga sto mi daleko, i zbog korona testa, ovaj moj "socijalni" radi privatno i preko hzzo i ima novi ultrazvuk ne mogu reći…ali evo odg.mi moja mpo doktorica, da sam ipak trudna 6+2 po njihovom..eto…
A nemas sad sta drugo nego cekat slij pregled... Nadajmo se da je sve ok 🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vuky napravila i danas naravno i samo se nastavila muciti..jedva vidim nesto na tom dijelu,ali slabije nego jucer, ne mogu uhvatiti fotku da se vidi, tako da se djelom pripremam za negativan ishod, ali necu vise raditi do ponedjeljka ako menga ne dođe dotad..
Cure sretno svima danas, 🤞🏻 za transfere, bete, zadovoljavajuci broj smrzlica i negativne covid testove 😊😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ruska1986 ma skroz individualno očito i super da je tako, ne želim nikog plašit, ali cure su pitale 😁
vuky sve je ok,boljelo i bok, ništa šta se ne izdrži.
Nadam se onda da, ćeš danas dobiti više info, ovo da ti ne mogu reći ne kužim 🤔
manemoj pokušaj se naručit on line negdje u Zg ako ti se ne da čekat do pon,vrijedi uputnica za bilo gdje, bar je meni, ide tamo to dosta brzo.
Evo baš zvala prijatelja koji radi na Fran Mihanovicu pa mi rekao da dodjem danas. Čekam da muž dodje s posla pa ću ici. Kaže da oni imaju one brze pa će mi u 15 min reći odmah. Barem ću znati na čemu sam
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Razumijem da. Čekat ću idući pregled. Nisam išla prvi put kod mpo..zbog toga sto mi daleko, i zbog korona testa, ovaj moj "socijalni" radi privatno i preko hzzo i ima novi ultrazvuk ne mogu reći…ali evo odg.mi moja mpo doktorica, da sam ipak trudna 6+2 po njihovom..eto…
Draga, nisam ti ono rekla jer mislim da si dosadna ili tako nešto. I sama znaš da te u ovom trenutku malo tko bolje razumije od mene i cura koje su prošle loš scenarij (a za koji se nadam da ti nećeš). Ali ovo je stvarno situacija u kojoj ne možeš ništa osim čekati, a nema smisla da se izludiš dok čekaš. Ako je loše, loše vijesti neće nigdje pobjeći, same će doći. Ako je dobro, kasnije ćeš se živcirati što si se živcirala.
Moramo nekako naučiti nositi se sa stresom, sve nas čeka 40 tjedana čekanja da sve bude OK i strahovanja da ipak neće biti, a onda nakon toga još cijeli život brige oko te derištadi.
Mislim, sjetimo se samo one pretužne priče klinca koji je sa 20 godina stradao u šumi jer je neki idiot stavio čelično uže u razini vrata ovog proljeća - rodiš, odgojiš, taman se opustiš jer je veliko i onda ode u takvoj glupoj nesreći.
Ali ne želimo biti one histerične majke koje će zagorčati život djeci brigom, MORAMO se naučiti nositi s našim brigama i nekako si skrenuti misli na bolje opcije.
💔💔💔
Zao mi je, nadam se da doktor nije dobro vidio... No na betu smo mislile da nije bas ok sto ti je za rast od 500 do 5000 trebalo skoro 2 tjedna,to mi se ne cini iskreno uredan nalaz.
Isto pise da se javim oko dogovora o embriotransferu, ali su mi rekli da ce me oni zvat i zvali su mi. Mislim da sve zovu oni, bar koliko sam uspjela upratit cure iz IVFa
Ok, hvala još jednom, čekat ću da nazovu.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo baš zvala prijatelja koji radi na Fran Mihanovicu pa mi rekao da dodjem danas. Čekam da muž dodje s posla pa ću ici. Kaže da oni imaju one brze pa će mi u 15 min reći odmah. Barem ću znati na čemu sam
Pa da, mislim tko bi čekao do ponedjeljka 😱Provjeri samo s dr da li može taj brzi ili mora bit onaj serološki klasični.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji