Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    04. Prosinac 2020. 08:55

Ruska1986 hahhhaa, bas si me nasmijala 😂😂 
    Ivanaxx sretno danas 🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 08:56

Lucyinthesky

AuroraB a neću te lagat, boljelo je i svaki ubod sam osjetila, bila sam kompletno preznojena, kao što rekoh, ko' nakon dobrog treninga.Međutim, izdrži se to, ne traje dugo, nije uopće tako strašno.A vađenje gaze, hm da, osjeti se to, imam feeling da je duga pol km 🤦‍♀️
    S druge strane, samnom je u sobi bila cura koja se ničeg ne sjeća jer je od tog koktela skroz zaspala, tak da je očito individualno.
    Nisam ni pitala za opću, pretpostavljam da se može platiti.U općoj mi je uvijek bilo onak, probudiš se, bolucka sve nešto, kužiš da ti je netko nešto kopao "dolje", ali to je to.
    Ja sam danas odlučila ne otići na posao i sjedit 8 sati(a to je zbilja rijetko 😁), pa malo odmaram, ok sam, jučer pila brufene i to je to.
    A biolog,ma dok ne čujem konkretno nešto, ne vjerujem ti ja 😎
    vuky pa kako je moguće da tako ne daju info, to je za izludit? To je inače tak u Petrovoj ili?
    Od terapije imam duphaston,
    utriće, andol 100 i folacin(umjesto njega pijem Novalac prenatal).
    Da li netko zna da li da i dalje nastavim sa q10, omegom, melatoninom ili je s tim gotovo?

Ja sam imala samo ovu terapiju koja ti je propisana i samo sam to koristila, nista drugo. Mozda i nije bas najbolje sopat se sa sto stvari? Ne znam 🤷‍♀️ ja sad citam da spominjete gazu, ja ja nisam ni znala da se uopce stavlja 🙈 Nit sam ju osjwtila kad su stavljali i kad su ju vadili 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 08:58

MISS

Ruska1986 hahhhaa, bas si me nasmijala 😂😂
    Ivanaxx sretno danas 🙏

Najvise sam po noci prdila 🙈🙈 ne znam zast 🤷‍♀️ i po danu, al po noci su ti glasni bili.. Sad, dal su smrdili, ne znam jer ja imam covid od rodjenja valjda jer od rodjenja nemam osjetilo mirisa. Nist ne smrdi nist ne mirisi 🤷‍♀️ Mos mi 💩 stavit ispod nosa, ja ne osjetim

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

vuky
    04. Prosinac 2020. 08:58

Lucyn nemam pojma, moja je od pocetka bila skrta, najprije mi je dosla reci da sam dobila 10 oocita, ja ono super, ona vidjeti cemo s obzirom na folikule ( naravno da sam 2 dana umirala sto ce biti) za 2 dana zovem, kaze idemo u transfer 5.dan, ima vise zametaka- pitam koliko. ne moze reci, jucer zovem, kaze idemo u fet, biti ce freeze all, tako su se dog za profesorom ( imam tanji endo) pitam koliko ih ima i kakvi su, da mi ne moze reci, da ce mi sutra iza 14 reci ... ne znam su svi biolozi tamo takvi.... bo...
    Uffff.... meni su dali opcu, nisam nista osjetila, bas mi je zao sto te bolilo 😞

Lucyinthesky
    04. Prosinac 2020. 08:59

Ruska1986

Ja sam imala samo ovu terapiju koja ti je propisana i samo sam to koristila, nista drugo. Mozda i nije bas najbolje sopat se sa sto stvari? Ne znam 🤷‍♀️ ja sad citam da spominjete gazu, ja ja nisam ni znala da se uopce stavlja 🙈 Nit sam ju osjwtila kad su stavljali i kad su ju vadili 😂😂

Ni neću dok ne vidim s dr.
    A tebe su bome dobro omamili onda 🤣meni očito trebaju "teške droge" 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

04. Prosinac 2020. 08:59

Lucyinthesky je li to onaj koktel sto se dobije u guz prije aspiracije? Ja na tome isto sve osjetim, vozim se sama doma i sl. To mi je kao i nista, a druge cure tamo mantaju, muzevi ih nose, mislim se vidi ove sta je zaglumila da je muz tetosi 😂. 

04. Prosinac 2020. 09:02

Meto

Ljuto pilekakav trening pobogu, daj joj sliju
    https://ibb.co/10DK3k9
    Tamija je, a sutra bi se vidila bolja razlika🙈🤞🍀
    Liora Liora moj dr racuna T kao i svaku drugu, lo zadnjoj mengi. Meni je malo beta preniska, iskreno, trebala bi biti dosta veca.. zelim ti svu srecu da bude sve ok i da je samo malo lijeniji pocetak❤️

Jutro, za betu mpo nije nista odg.u emailu, ja sam joj poslala, nije napisala da joj premala, a po nalazu i onoj referentnoj tablici sta vec..pise da to ok za 5 tjedana.. a danas cemo vidjeti sta dalje, cut cu se sa VV preko telefona.. također kod piky sam vidjela betu isto toliko za 26dc.. ali eto sad sam skroz isplasena po svakom pitanju.

manemoj
    04. Prosinac 2020. 09:03

Lucyinthesky

manemoj pa ovo je za izludit, mogu mislit kako se osjećaš 😔Jbt tko se prije obazirao na takve temperaturice, uglavnom smo ih prehodali, radili i bok. Sad je to kaos, meni je to bila noćna mora br jedan prije postupka, upravo radi tih silnih folikula u meni.Ok, sva sreća pa si u fetu, ali svejedno.
    Ako te tješi, muž i ja smo prošli mjesec imali isto takvu+grlobolju i opću slabost, naravno, bili doma da ne pozarazimo druge, poslali nas testirat i negativni.
    Vrijeme je viroza i tih sranja kao i svaku zimu, nadam se da će sve bit ok. Zašto tek u ponedjeljak testiranje, radi onih 48 sati za fet ili?
    Bozma escherichia može napravit takvo sranje, ali ako je, budeš je riješila. Ako trebaš savjete tu sam, muža sam šopala nema s čime ne i uspio ju je riješit sad prije postupka.

Danas sam zvala doktoricu za uputnicu i rekla je ponedjeljak. Valjda ovdje kod mene ne testiraju subotom. 🤷
    A vidjeti ćemo, stvarno se nadam da nije jer ono. Stalno sam doma ali tko će ga znati...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

04. Prosinac 2020. 09:03

Pardon 26 dan od transfera i kod piky tako nekako bila beta.

manemoj
    04. Prosinac 2020. 09:04

Jeremija

Manemojako ne zavrsimo sve na Vrapce vise od ovih postupaka, zavrsit cemo zbog korone. Nadam se da nije korona, sad je sezona svega i svacega, pa ja sam se testirala zbog temperature pa nije bila

To si u pravu skroz. Vrapče mi ne gine 🤦🤦🤦
    Mislim znam da nije kraj svijeta ali onak. Već sam bila pred kraj.  

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.