Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    04. Prosinac 2020. 11:30

Marinela87

Cure, meni vraćen 2dnevni embrij iz prirodnjaka, i rekli su da je dobar! Tako sam sretna jer su mi zadnji put rekli da mi stanice 'nisu najbolje',pa se sad veselim samoj činjenici da sam ipak dobila dobar zametak! I ovaj put su mi dali brevactide 1500 nakon. Uf, nadanje na najjače, al probat cu ne odletit previše. Sad ono najteže, čekanje.. po uzoru na MTB napravila sam popis knjiga i filmova i nekih sitnica po kući koje nikako da napravim.. već je lakse čim je popis tu😄
    Sretno svima da nitko nema koronu, da se sve izdrži, i nadam se da ce iduci tjedan donijet više sreće, ovih zadnjih dana je bas bilo teško 🥰

Držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 dobro je da imaš plan za zabaviti se :) 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    04. Prosinac 2020. 11:31

S posla pišem pa se žurim...
    Dada31 hahaha dobro si to opisala, ko žele bombone 
    Anksimoron moguće da Rekovelle onda djeluje malo "mirnije" kad nemamo iscjedak. Jutros sam imala, ali mini mini... niti za spomenuti. Nadam se da to nije loš znak. 
    Manemoj joooj koma, ali ajde najbitnije je da ne budeš pozitivna i da ideš u FET kad je i planirano!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    04. Prosinac 2020. 11:31

AuroraB

Lucyinthesky daj ih nazoviDada31

Da, zovi ih. I ja sam nestrpljiva već 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    04. Prosinac 2020. 11:33

Vuky izgleda da si naletjela na škrtu biologicu, ja sam svoju u Petrovoj lijepo zamolila  (iako je odbila prvi puta dati ikakve informacije osim da imam oplođenih) da mi kaže koliko ih se oplodilo, i rekla je da ju kasnije nazovem jer mi to ne bi smjela govoriti itd. Nazvala sam i rekla mi je koliko ih se oplodilo i da će biti transfer blastica. Sve te informacije se tako lako promijene, da ih razumijem zašto ne žele ništa govoriti....

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    04. Prosinac 2020. 11:38

Ruska1986

Tuma

Pozdrav cure 😊
    Maslacak danas opet vadis betu? Jesi vadila?
    Sretno svima u iscekivanjima
    Darliv jesi ponavljala test?
    Liora tocno kako ti MTB kaze… tesko je opustit se, meni je to jasno, sad te sve muci i na iglama si, ali nazalost ne mozes si pomoci nikako, jedino da u meduvremenu odes na jos jedan pregled privatno i vidis, iako smatram da nema potrebe kad te narucio iduci tjedan…. probaj se okupirati necime, netflixom, knjigom, kolac raditi, nemam pojma… saljem zagrljaj❤
    Meni je moj socijalni ginekolog odg da je on prepisao 3*2 od 200 i da tako uzimam utrogestan. A ja ga vec tjednima uzimam 2*2 od 100 i oke je… s tim da sam ovaj tjedan smanjila na 1 ujutro. Nekako mislim da vise povjerenja imam u svoju privatnu ginekologicu i da bih radije njoj vjerovala… ova doza mi djeluje bas jako velika, ne znam nikoga da toliko koristi.. i sad sam vec u 15.tt… ne znam ni sama. Mislim kod privatne sam isla na preglede, kod ovog samo po nalaze, na konzultacije i za recepte, uputnice…

Da, meni ih je skroz ukinuo u 11 tt. Ne znam zast tebi toliko daju da ga koristis, ako nemas nikakvih problema… i ja sam, rekla sam ti vec, cijelo vrijeme koristila 3 x 2 od 100… Ja sve preglede obavljam kod svog MPO i kod ovog dodjem isto kao i ti:po uputnice, recepte, itd. I uvijek mi je sve napisao kao sta je mi je MPO doktro naveo.

Ja sam kod mpo dr bila samo 1.uzv, oni ne rade dalje (bila sam u bolnici). Nakon toga sam privatno u Eljugu krenula i ta doktorica mi je odlicna, draga, slusa, savjetuje i sve... i ona mi radi preglede, a moj soc mi eto ovako savjetuje. On se uvrijedio sto idem privatno i stalno mi govori da bezveze bacam novce. I ona da svoje preporuke, a on svoje.😅 al dobro, odlucila sam slusati radije nju.... iako on je godinama radio bas porode u Petrovoj i super je isto doktor  ne mogu reci.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    04. Prosinac 2020. 11:40

darliv

Tuma bas sam nekoliko stranica prije pisala Vuky kak sam ga radila i da jedva mogu uhvatiti crticu, vidjet cu kako ce biti kad se osusi, ali nisam sretna kao jucer naravno, ali mogu se sisat kad nisam karakter da ne radim tako rano…pripremljena sam i na negativan ishod, ali strpit cu se do ponedjeljka pa ponoviti ako ne dođe menga 😊

Nisam vidjela. Ajde drzim fige da je to to, da se samo malo kasnije implantira, pa se teze ocituje hcg 🙏🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 11:40

AuroraB

Vuky izgleda da si naletjela na škrtu biologicu, ja sam svoju u Petrovoj lijepo zamolila (iako je odbila prvi puta dati ikakve informacije osim da imam oplođenih) da mi kaže koliko ih se oplodilo, i rekla je da ju kasnije nazovem jer mi to ne bi smjela govoriti itd. Nazvala sam i rekla mi je koliko ih se oplodilo i da će biti transfer blastica. Sve te informacije se tako lako promijene, da ih razumijem zašto ne žele ništa govoriti….

Al opet, da ti ne smije rec! Pa izvadjeno je iz tvog tijela i imas pravo znat! Mislim, nikakva razlika u odnosu na tu di su mi sve odmah rekli, kolko ih ima i sve ostalo, osim sto znas najbitnije informacije... I zasto to ne bi mogli znat? Mogu rec da nece sve prezivit i da cemo konacan broj uskoro znat, ali sad je takva situacija.. Meni bas nema smisla, da ja par dana ne znam na cem sam.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 11:43

Tuma

Ruska1986

Tuma

Pozdrav cure 😊
    Maslacak danas opet vadis betu? Jesi vadila?
    Sretno svima u iscekivanjima
    Darliv jesi ponavljala test?
    Liora tocno kako ti MTB kaze… tesko je opustit se, meni je to jasno, sad te sve muci i na iglama si, ali nazalost ne mozes si pomoci nikako, jedino da u meduvremenu odes na jos jedan pregled privatno i vidis, iako smatram da nema potrebe kad te narucio iduci tjedan…. probaj se okupirati necime, netflixom, knjigom, kolac raditi, nemam pojma… saljem zagrljaj❤
    Meni je moj socijalni ginekolog odg da je on prepisao 3*2 od 200 i da tako uzimam utrogestan. A ja ga vec tjednima uzimam 2*2 od 100 i oke je… s tim da sam ovaj tjedan smanjila na 1 ujutro. Nekako mislim da vise povjerenja imam u svoju privatnu ginekologicu i da bih radije njoj vjerovala… ova doza mi djeluje bas jako velika, ne znam nikoga da toliko koristi.. i sad sam vec u 15.tt… ne znam ni sama. Mislim kod privatne sam isla na preglede, kod ovog samo po nalaze, na konzultacije i za recepte, uputnice…

Da, meni ih je skroz ukinuo u 11 tt. Ne znam zast tebi toliko daju da ga koristis, ako nemas nikakvih problema… i ja sam, rekla sam ti vec, cijelo vrijeme koristila 3 x 2 od 100… Ja sve preglede obavljam kod svog MPO i kod ovog dodjem isto kao i ti:po uputnice, recepte, itd. I uvijek mi je sve napisao kao sta je mi je MPO doktro naveo.

Ja sam kod mpo dr bila samo 1.uzv, oni ne rade dalje (bila sam u bolnici). Nakon toga sam privatno u Eljugu krenula i ta doktorica mi je odlicna, draga, slusa, savjetuje i sve… i ona mi radi preglede, a moj soc mi eto ovako savjetuje. On se uvrijedio sto idem privatno i stalno mi govori da bezveze bacam novce. I ona da svoje preporuke, a on svoje.😅 al dobro, odlucila sam slusati radije nju…. iako on je godinama radio bas porode u Petrovoj i super je isto doktor ne mogu reci.

Ma, mislim da soc.gin.ovi privatnici idu uzasno na zivce! Moje je super, stvarno, pa svejedno kada sam trebala otvorit bolovanje, je malo gundjao.. ali inace se ne mijesa ni u terapiju ni u nista ostalo. Kod njega nisam niti jednom bila na pregledu sada u trudnoci, samo po uputnice i recepte.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 11:43

Tuma, briga te, uzmi te od 200, pa onda moraš samo jedan stavljati, a ne dva. 

Marinela, super! Sad držmo fige. Kad ti je beta?

Dada31, koliko puta ti trebam reći? Vjeruj svom doktoru.
    Ako ih budeš imala više, onda se vraćaju peti, a nekad i šesti dan. Drugi, treći dan se vraćaju nama koji smo stari i koji imamo malo stanica.

darliv, s razlogom govorimo da treba svaki drugi dan piškiti.

💔💔💔

darliv
    04. Prosinac 2020. 11:51

Tuma hvala ti 😘
    MTB svega sam svjesna, ali to je moj problem s karakterom 🙈

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.