Trudnice very soon to be - part two
Nadja89 - postupak 12/20
maja555 - postupak 12/20
Mareo208 - postupak 12/20
Kača84 - postupak 12/20
TirelessIvy - postupak 12/20
Mara234 - FET 12/20
Nina92 - FET 12/20
Slee - FET 12/20
Cici-mici - FET 12/20
Bozma/Jeremija - FET 12/20
Monolena - postupak 01/21
Meto - postupak 01/21
Tanja79 - postupak 01/21
anavi985 - postupak 1/21
Bjanka - postupak 1/21
Teja09 - postupak 1/21
Sandolina - postupak 1/21
Ana26 - postupak 1/21
Sanjich - FET 1/21
Anitram1982 - FET 2/21
Monkica24 - postupak 3/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - postupak za nekoliko mjeseci
vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
Piky - postupak za nekoliko mjeseci
minilu - postupak za nekoliko mjeseci
MTB - postupak za nekoliko mjeseci
Angribird/Ljutopile - postupak za nekoliko mjeseci
ericaa - postupak za nekoliko mjeseci
nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Takica - FET za nekoliko mjeseci
Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
💔💔💔
Trudnice
Ruska1986 - 20tt 7.12. UZV
Pami - 5tt, 8.12. UZV
Samara - 13tt 11.12 UZV
Nirvana2020/WNGG - 8tt 11.12 UZV
*.Women_name.* - 11tt 29.12. UZV
Willy
ruška - 6tt
Leptirica90 - 6tt
Lana3 - 9tt
ruby22 - 10tt imamo dvojke
more2309 - 11tt imamo dvojke
Olivera - 11tt
Simba 1989 - 13tt imamo jednojajčane trojke
Tuma - 14tt sve super, it's a girl!!!
BAJO1 - 25tt, mala Marija
MakiST - 27tt it's a boy!!!
flower93 - 29tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Jutro cure,sinoc sam se slucajno odjavila sa foruma, i nikako se nisam mogla spojiti nazad,pa sam sad radila novi profil.
Sretno svima danas, da imamo sto ljepsih vijesti!
Manemoj ajme toga sam se najvise bojala dok sam bila u postupku, nadan se da nije corona...🙏
Bozma radi humana za sve one koji su krenuli u postupak prije nego sto su odlucili da od 1.12 ne rade vise postupke, ipak ce one zapocete zavrsiti..ja sam sutra narucena.
Ruska1986 jesi li ti imala vjetrove,da oprostite? Znaci mogla bi ih svako minutu ispustati koliko se osjecam napuhnuto i stalno mi kruli u zelucu...nisu to oni vjetrovi sto smrde,nego obican zrak...😂😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
manemoj, Ruška1986 izludjeti ce nas sa coronom, stvarno vise nije normalno .... Ono, frendica se vjerojatno i testirala prije poroda... ne moze ti vise nista drugo biti osim korone! Jucer na facu u grupi cura kaze da joj je slabo, lose ( ima 20 + folikula ) i nazove u petrovu i kazu joj da nek radi test i danas ne dolazi na uzv... znaci gdje im je savjest!
manemoj drzi se, biti ce ok ... samo nas izluduju :/
p.s. kako to ide za fet? ja se nadam da cu doci do feta, cekam 14 da vidim su uspjeli freeze all i koliko ih ima ...:
Dobro jutro cure
Ja sam na rubu živcanog sloma. Jutros trebala na folikulometriju i imam temperaturu 😭😭
Sad me zvao doktor i kaže da nastavim s estrofemima i nek napravim test na koronu pa ćemo vidjeti. Zvala sam svoju doktoricu. Testiranje u ponedjeljak.
A ja cijelo vrijeme doma, ne izlazim iz kuće 😭😭😭😭.
Luda sam 🙈🙈🙈
Joj, to me sad tako zivcira! Vjerovatno ni nemas coronu, nego mozda imas temp od terapije il bilo ceg drugog(mislim, i sezona je prehlada i gripa)i sad se sve mora odgadjat! 🙆♀️🙆♀️ Mislim, jasno mi je da trazi test jer se i oni moraju zastitit(i zbog sebe i zbog drugih pacijenata) ali me bas, bas ovaj glupi covid zivcira. Al bas! Evo, i frendica mi ide rodit u Vinogradsku i moras imat masku za vrijeme poroda 🙆♀️
I mene za poluditi. Mislim ja sam poslala doktoru poruku jutros jer onak. Nije mi fer da dodjem pod temperaturom. Mislila sam da će me odmah otkantati za ovaj put ali je nazvao i kaže nek pijem estrofem i dalje ali da se testiram. Transfer mi je Itako trebao biti u srijedu pa taman stignem do tad ali mi ovo ne miriši na dobro. Od sinoć 37.7
Mislim nije kraj svijeta. Sačekati ću drugi ciklus ali onak, trujes se tim hormonima, piješ tu odvratnu ciklu i da ispadne da nemaš ni priliku 😭
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
manemoj, Ruška1986izludjeti ce nas sa coronom, stvarno vise nije normalno …. Ono, frendica se vjerojatno i testirala prije poroda… ne moze ti vise nista drugo biti osim korone! Jucer na facu u grupi cura kaze da joj je slabo, lose ( ima 20 + folikula ) i nazove u petrovu i kazu joj da nek radi test i danas ne dolazi na uzv… znaci gdje im je savjest!
manemojdrzi se, biti ce ok … samo nas izluduju :/
p.s. kako to ide za fet? ja se nadam da cu doci do feta, cekam 14 da vidim su uspjeli freeze all i koliko ih ima …:
Fet ti je puuuuno lakši. Nema pikanja, nema aspiracije. Psihicki ti je drugačije. Kad sam bila u stimuliranom stalno si u tome jer se bodes dva puta dnevno pa te probada, pa si napet na folikulometrijama. Ja ovaj put nemam uopće osjećaj da se nešto događa, mislim sad možda ni neće 🤦🤦🤦
Ali puno ti je opuštenije i psihički i fizicki
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB a neću te lagat, boljelo je i svaki ubod sam osjetila, bila sam kompletno preznojena, kao što rekoh, ko' nakon dobrog treninga.Međutim, izdrži se to, ne traje dugo, nije uopće tako strašno.A vađenje gaze, hm da, osjeti se to, imam feeling da je duga pol km 🤦♀️
S druge strane, samnom je u sobi bila cura koja se ničeg ne sjeća jer je od tog koktela skroz zaspala, tak da je očito individualno.
Nisam ni pitala za opću, pretpostavljam da se može platiti.U općoj mi je uvijek bilo onak, probudiš se, bolucka sve nešto, kužiš da ti je netko nešto kopao "dolje", ali to je to.
Ja sam danas odlučila ne otići na posao i sjedit 8 sati(a to je zbilja rijetko 😁), pa malo odmaram, ok sam, jučer pila brufene i to je to.
A biolog,ma dok ne čujem konkretno nešto, ne vjerujem ti ja 😎
vuky pa kako je moguće da tako ne daju info, to je za izludit? To je inače tak u Petrovoj ili?
Od terapije imam duphaston,
utriće, andol 100 i folacin(umjesto njega pijem Novalac prenatal).
Da li netko zna da li da i dalje nastavim sa q10, omegom, melatoninom ili je s tim gotovo?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Manemoj ako ne zavrsimo sve na Vrapce vise od ovih postupaka, zavrsit cemo zbog korone. Nadam se da nije korona, sad je sezona svega i svacega, pa ja sam se testirala zbog temperature pa nije bila
manemoj pa ovo je za izludit, mogu mislit kako se osjećaš 😔Jbt tko se prije obazirao na takve temperaturice, uglavnom smo ih prehodali, radili i bok. Sad je to kaos, meni je to bila noćna mora br jedan prije postupka, upravo radi tih silnih folikula u meni.Ok, sva sreća pa si u fetu, ali svejedno.
Ako te tješi, muž i ja smo prošli mjesec imali isto takvu+grlobolju i opću slabost, naravno, bili doma da ne pozarazimo druge, poslali nas testirat i negativni.
Vrijeme je viroza i tih sranja kao i svaku zimu, nadam se da će sve bit ok. Zašto tek u ponedjeljak testiranje, radi onih 48 sati za fet ili?
Bozma escherichia može napravit takvo sranje, ali ako je, budeš je riješila. Ako trebaš savjete tu sam, muža sam šopala nema s čime ne i uspio ju je riješit sad prije postupka.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jutro cure,sinoc sam se slucajno odjavila sa foruma, i nikako se nisam mogla spojiti nazad,pa sam sad radila novi profil.
Sretno svima danas, da imamo sto ljepsih vijesti!
Manemoj ajme toga sam se najvise bojala dok sam bila u postupku, nadan se da nije corona…🙏
Bozma radi humana za sve one koji su krenuli u postupak prije nego sto su odlucili da od 1.12 ne rade vise postupke, ipak ce one zapocete zavrsiti..ja sam sutra narucena.
Ruska1986 jesi li ti imala vjetrove,da oprostite? Znaci mogla bi ih svako minutu ispustati koliko se osjecam napuhnuto i stalno mi kruli u zelucu…nisu to oni vjetrovi sto smrde,nego obican zrak…😂😂
A ne! Slobodno cu rec, po noci sam toliko glasno prdila da sam probudila samu sebe, a i muza 😂😂 trajalo je kojih tjedan, mozda malo vise i sad nemam..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji