Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    04. Prosinac 2020. 11:08

manemoj

Lucyinthesky

Evo baš zvala prijatelja koji radi na Fran Mihanovicu pa mi rekao da dodjem danas. Čekam da muž dodje s posla pa ću ici. Kaže da oni imaju one brze pa će mi u 15 min reći odmah. Barem ću znati na čemu sam

Pa da, mislim tko bi čekao do ponedjeljka 😱Provjeri samo s dr da li može taj brzi ili mora bit onaj serološki klasični.

Kaže da će mi napraviti i jedan i drugi jer ovaj brzi ako je pozitivan si 100 posto pozitivan ali ako je negativan nije baš siguran 🤷. Ali ovaj brzi čisto da znam za sebe i plus ako sam pozitivna pretpostavljam da ništa od ovog Feta? Jel imao netko FET kasnije u ciklusu?

Super, najsigurnije tako 👍Držim fige, probaj se smirit malo 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 11:10

Marinela87

Cure, meni vraćen 2dnevni embrij iz prirodnjaka, i rekli su da je dobar! Tako sam sretna jer su mi zadnji put rekli da mi stanice 'nisu najbolje',pa se sad veselim samoj činjenici da sam ipak dobila dobar zametak! I ovaj put su mi dali brevactide 1500 nakon. Uf, nadanje na najjače, al probat cu ne odletit previše. Sad ono najteže, čekanje.. po uzoru na MTB napravila sam popis knjiga i filmova i nekih sitnica po kući koje nikako da napravim.. već je lakse čim je popis tu😄
    Sretno svima da nitko nema koronu, da se sve izdrži, i nadam se da ce iduci tjedan donijet više sreće, ovih zadnjih dana je bas bilo teško 🥰

Sada cekamo 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Prosinac 2020. 11:11

Cure meni je doktor rekao u srijedu punkcija , i da se nada bar između 10-15 js, i po tome bi on ako sve bude teklo glatko u ponedjeljak radio transfer...pa jbt to je 6 dana od aspiracije...čitam da se vraćaju dvodnevi ili trodnevni...kak on onda to misli? daj bože da se održe tako dugo ,daleko od toga, ali nisam još čula da vraćaju 6.-i dan , kako ga nije strah da propadnu? 

endometrioza

ANKSIMORON
    04. Prosinac 2020. 11:12

AuroraB

Lucyinthesky znam da još ne znaš konkretno stanje stanica u vezi kvalitete i zrelosti, ali sam sigurna da ćeš ovaj puta doći do transfera.❄❄ Biolog ni ne smije prerano reći da su stanice super, i onda ako se ne oplode- razočaranje. Znači boljelo te… toga se i ja bojim.. mada, možda bolje osjećati bol kako se postepeno pojačava nego kad se probudiš iz anestezije i onda te odjednom satere. Da li si pitala za pravu anesteziju? Ja ću to sutra provjeriti, jer mene je jako boljelo čak i dok su mi vadili gazu nakon aspiracije, a još su mi dali pojačane lijekove.
    Dada31, Mattan sretno na UZV danas🦄🦄
    Anksimorondaj mi reci jel imaš onaj bjelanjkasti iscjedak? Ja ga nemam, a u prošlom postupku sam ga već imala dosta prije prvog ultrazvuka.😏 Nekako sam si taj iscjedak prezentirala kao pozitivan znak, da pucam od plodnosti🤣 A sad ga nema.

Nemam ga ni ja... bila sam danas na pregledu... kaze doktor zadovoljan za sada... desni j standardno lose, 1 folikul 10 mm, a lijevi 8 folikula cca 9 mm... u nedjelju ponovo pregled pa cemo vidjeti za dalje...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Prosinac 2020. 11:13

Marinela87

Cure, meni vraćen 2dnevni embrij iz prirodnjaka, i rekli su da je dobar! Tako sam sretna jer su mi zadnji put rekli da mi stanice 'nisu najbolje',pa se sad veselim samoj činjenici da sam ipak dobila dobar zametak! I ovaj put su mi dali brevactide 1500 nakon. Uf, nadanje na najjače, al probat cu ne odletit previše. Sad ono najteže, čekanje.. po uzoru na MTB napravila sam popis knjiga i filmova i nekih sitnica po kući koje nikako da napravim.. već je lakse čim je popis tu😄
    Sretno svima da nitko nema koronu, da se sve izdrži, i nadam se da ce iduci tjedan donijet više sreće, ovih zadnjih dana je bas bilo teško 🥰

🤗🤗🤗 💕❤️ Da se primi 🤞🏼❤️

endometrioza

04. Prosinac 2020. 11:16

🌺Dada31🌺

Cure meni je doktor rekao u srijedu punkcija , i da se nada bar između 10-15 js, i po tome bi on ako sve bude teklo glatko u ponedjeljak radio transfer…pa jbt to je 6 dana od aspiracije…čitam da se vraćaju dvodnevi ili trodnevni…kak on onda to misli? daj bože da se održe tako dugo ,daleko od toga, ali nisam još čula da vraćaju 6.-i dan , kako ga nije strah da propadnu?

Opet si se pogubila 😜🤭🤭🙃. 
    Ako je u srijedu punkcija 5 dan je ponedjeljak.. Dan punkcije je nulti dan, ne racuna se... 

• LucyLou
    04. Prosinac 2020. 11:17

Lucyinthesky

Ruska1986

Isto pise da se javim oko dogovora o embriotransferu, ali su mi rekli da ce me oni zvat i zvali su mi. Mislim da sve zovu oni, bar koliko sam uspjela upratit cure iz IVFa

Ok, hvala još jednom, čekat ću da nazovu.

Mene su zvali vec oko 8:00, znam da su pitali jel prerano, a ja naravno na iglama od 06:00. 😂 Ja bih na tvom mjestu nazvala, za svaki slucaj, da ne cekas - ja sam nestrpljiva, a mogu misliti tek ti 😊😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 11:19

🌺Dada31🌺

Cure meni je doktor rekao u srijedu punkcija , i da se nada bar između 10-15 js, i po tome bi on ako sve bude teklo glatko u ponedjeljak radio transfer…pa jbt to je 6 dana od aspiracije…čitam da se vraćaju dvodnevi ili trodnevni…kak on onda to misli? daj bože da se održe tako dugo ,daleko od toga, ali nisam još čula da vraćaju 6.-i dan , kako ga nije strah da propadnu?

Zvat ce te oni, ovisno o napretku! To ti je 5 dan jer ti je srijeda nulti dan, a ponedjeljak 5ti. Tako su meni vratili: punkcija je bila u nedjelju, a vraceni su mi u petak. Planove rade u hodu, ako se sta zakomplicira ili se ne budu razvijali kako treba, onda idu na raniji transfer. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    04. Prosinac 2020. 11:26

Tuma bas sam nekoliko stranica prije pisala Vuky kak sam ga radila i da jedva mogu uhvatiti crticu, vidjet cu kako ce biti kad se osusi, ali nisam sretna kao jucer naravno, ali mogu se sisat kad nisam karakter da ne radim tako rano...pripremljena sam i na negativan ishod, ali strpit cu se do ponedjeljka pa ponoviti ako ne dođe menga 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

AuroraB
    04. Prosinac 2020. 11:28

Lucyinthesky daj ih nazovi 
    Dada31

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.