Vuky izgleda da si naletjela na škrtu biologicu, ja sam svoju u Petrovoj lijepo zamolila (iako je odbila prvi puta dati ikakve informacije osim da imam oplođenih) da mi kaže koliko ih se oplodilo, i rekla je da ju kasnije nazovem jer mi to ne bi smjela govoriti itd. Nazvala sam i rekla mi je koliko ih se oplodilo i da će biti transfer blastica. Sve te informacije se tako lako promijene, da ih razumijem zašto ne žele ništa govoriti….
Al opet, da ti ne smije rec! Pa izvadjeno je iz tvog tijela i imas pravo znat! Mislim, nikakva razlika u odnosu na tu di su mi sve odmah rekli, kolko ih ima i sve ostalo, osim sto znas najbitnije informacije… I zasto to ne bi mogli znat? Mogu rec da nece sve prezivit i da cemo konacan broj uskoro znat, ali sad je takva situacija.. Meni bas nema smisla, da ja par dana ne znam na cem sam.
Ma jasno... u pravu si ti. Točno to, nek kažu da stanice mogu propasti i da to nije konačan rezultat, jer sve ostalo je mučenje za nas.
Odmah po aspiraciji, biologica dođe u sobu 8 (u Petrovoj) i svima sa papirića pročita koliko ih je izvađeno i koliko ih izgleda ok. Tako je meni rekla da ih je izvađeno 18 oocita, jedna prezrela, neke nezrele i uglavnom da ih imam 14kom,.. tako nešto, bila sam u bolovima i nisam baš sve to polovila. Na telefon mi je rekla da ih je 8 bilo dobrih za oplodnju, od toga da ih se 7kom oplodilo, jedna da je propala odmah prilikom ICSI-a. Nakon toga sam ja povezala da je ostatak bio nezreli, ali je doktorica na konzultacijama za sljedeći postupak utvrdila da nisu bile nezrele već slabije kvalitete. Eto, da i to napišem kad sam se već razvezala :)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Žene, ima li koja viška q10 (ubiquinol) za prodati? Nažalost, mi smo u pripremi za novi postupak, a ne da mi se čekati s iherba 100 godina 😂
Ako ima koja od trudnica da joj je ostalo, pliz mi se javite na: lea.fossberg@gmail.com 💜
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ne u sobu "8", to je trebala biti zagrada! Pardon, u gužvi sam, puse bok :)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
709 beta danas :)
do uzv ništa ne čitam i ničim se ne zamaram. Nema jamstva ni za šta, al ne mogu živit u strahu haha
Javljat ću vam svee 😍♥️
Bravo, bas mi je drago! Vidis da je sve ok! Javi kad je UZV 🥰🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
do uzv ništa ne čitam i ničim se ne zamaram. Nema jamstva ni za šta, al ne mogu živit u strahu haha
Javljat ću vam svee 😍♥️
Sretno, javi kad je UZV ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure...
Malo sam preletila zadnja dva tjedna i vidim puno je bilo dogadanja.
Svima nam zelim puno snage za sve izazove koji su pred nama. Iza kise dolazi sunce tako da vjerujem i zelim nam svima pozitivne vijest i bebice u rukama 🙏🙏🙏
Ja sam zasad ok, bila na drugom uzv i sve je bilo ok. Za dva tjedna opet imam uzv, vjerojatno cu imati malo cesce zbog dvije bebe.
Netko je pitao za iskistva u poliklinici Skvorc- dr.Lana je najnjezniji doktor kod kojeg sam bila, vrlo draga, blaga, strpljiva, pozitivna. Za nju imam samo pozitivna iskustva.
Dr. Skvorc je isto ok, malo me razocarao sto nakon spontanog uopce nije pitao sto je bilo, pogledao otpusno pismo iz bolnice, zapravo cak je mislio da srce nije kucalo pa je bio iznenaden kad sam ga ispravila. Samo mu je bio bitan TSH.
I s biologicom nemam bas pozitivno iskustvo (mozda sam ja previse ocekivala).
Kada su zvali bila je info jesu se oplodile i koliko, a kada sam prije transfera bila na razgovoru pitala je koliko zametaka vracamo i to je to. Pokusala sam doznati njezin stav sto je u mom slucaju preporuka - 1 ili dva zametka a ona je pocela pricu da s jednim djetetom nije lako a kamoli s dva...
Tako da smo prvi puta u svjezem transferu vratili 2. Nakon neuspjeha planirali smo vratiti 1 no zamrznuli su ostala 2 skupa tako da vise nije bilo izbora. Nisam znala da trebam naglasiti da ih smrznu odvojeno takk da je to bila moja neinformiranost a njihova pretpostavka.
Sve u svemu nemam lose iskustvo, dr Lana fantasticna. Djeluje mi da su malo preoptereceni.
Nadam se da sam nekome pomogla s ovim...
oboje 33 god
👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
👨🏻 nalazi ok
Poliklinika Škvorc
2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828
Dada pa to je super 🎉 Dobre vijesti!
Kod mene po 5,6 sa svake strane, cca po 14 mm i još ih ima dosta manjih od 10 mm. Jedan je već 21,on će biti cista.
Kaže da ne rastu baš nešto brzo ali s obzirom na AMH 19 (što ne znam zašto uzima u obzir jer je to nalaz star 2 godine! 😈) i sitniju građu ne želi pojačati pa me u hiper odvesti...
Vadim nalaze i uzv u pon pa ćemo vidjeti kako se razvija, ali on misli srijedu, četvrtak da bi mogla na aspiraciju..
Tako da ćemo se pratiti i dalje! 😁😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Javljat ću vam svee 😍♥️
Eto vidiš. Slažem se s pristupom, sad samo dan po dan.
Javi kad je UZV da upišem u listu.
💔💔💔
LUCIJA007, Ruska hvala 😁 vidi se da mi je prvi put. Nek bude i zadnji, kad sam već toliko smotana. Zbog ovih cvjetića koje sam dodavala nemogu, ali bi točno sad promijenila nick u smotana Dada 😂😂
Pojma nisam imala da se prvi dan ne računa, ja si to mislim pošto idem tako rano ujutro , da se uzima u obzir i broji 🤦🏻♀️🙊
MTB hvala ti, da doktor zna koliko preispitujem njegove riječi, odrekao bi me se preko zavoda za javno zdravstvo cijele Njemačke 😂😂😂
I daj molim te, stara sa 40.🤣 Da vidiš u mojoj klinici slučajeve, pitala bi se jesu to buduće mame ili bake, ali stvarno. Dobro opće poznato da su Švabice malo zapuštene niti se šminkaju i nemaju stila, ali bore im otkrivaju godine. Ima ih par i blizu 50 tako da draga moja, da te ne čujem više da si stara 😂💕
endometrioza
Eto me,
Bila sam na kraju nestrpljiva pa nazvala, kažu da bi me zvali, da im je velika gužva, nebitno...
Ovako, od 9 stanica, za oplodnju ih je bilo 7(nisam pitala detaljno za ove dvije, budem, valjda nezrele 🤔).
Na 7 je rađen ICSI i dobili smo 6 zametaka, kažu da za sad izgledaju super, ali to je tek prvi i dan. Ja pitala da li su ziher da se o meni radi 😁
Zvat će me sutra da mi kažu da li je transfer 3. ili 5. dan.
Budući da sam već doživjela da mi skoro svi propadnu treći dan, nisam u euforiji i bojim se veselit. Eto :)
Hvala kaj brinete sve skupa ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji