Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 17:29

MTB

Lucyinthesky

MTB doduše, užurbano ti je nekako tamo sve i nema ženskih dr što si pisala da ti je važno, ali tko zna, možda ti se baš svide i mislim da bi trebala otići vidjet 👍

Ma neće me ništa koštati da odem vidjeti.
    Mislim, hoće, cijenu konzultacija, ali razumiješ me

Pih, novci 🤣🤦‍♀️🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:29

LucyLou

Nadalica, hvala ti puno sto mislis na sve nas.🙏🏻😊sve ti tu nude da ce ti uzeti jedno djete, pfff, jedno ko nijedno.
    Ja se evo nudim za oboje, samo ih spakiraj i salji express postom😄😘

Vidi ljenčine. 
    Nadalica, ja dođem po dijete osobno. I još ti donesem kilu cedevite, bajaderu i kutiju domaćice 

💔💔💔

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 17:30

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Možda su promijenili nešto. Dobila sam samo prvi dan terapije neku tablicu koji lijek i to bez doza po danima i otpusna pisma nakon zahvata, vrlo štura. Ništa o tome kako su folikuli rasli po danima, na koliko je bila štoperica, aspiracija itd.Sva sreća pa sam si to sama bilježila.

Ovo je kao neki karton s detaljnim opisom cijelog postupka. Nemam ga pred sobom jer je ostao kod njih danas da upišu te sve podatke o aspiraciji, embrijima, ne znam.

Nemoj se zamarat ako ti sve ide ok,a čini mi se da ide 😊Vjerojatno svaka klinika ima neku svoju filozofiju.

A ok, ja imam sve to. Sad išla panično vaditi 🙈 imam već pune one dvije njihove fascikle papira koje su mi dali. Ne kužim samo kako nije isti pristup prema svima, to mi se baš i ne svidja..
    Vidjeti ćemo, ja sam za sad oduševljena i stvarno osjećam tu dobru vezu s doktorom, ugodno mi je s njim, svaki put me pita kako sam, ali ne ono reda radi. I plus nikad neću zaboraviti njegov mail kad sam javila negativnu betu. Baš onako, pun podrške. Naravno, ako bude više neuspješnih da ću i ja tražiti svoju sreću dalje.. ako ne izludim do tad 🙈

E super da imaš i da imate dobar odnos, to je jako bitno 👍Prije njih smo išli i na još jedne konzultacije ali oni nam pak nisu bili sjeli. Meni je on i dalje super, imali smo prva liga odnos, uvijek zafrkancija, isto pitao kako sam ovo, ono i na negativnu betu me osobno nazvao par minuta nakon što sam javila Međutim, kad su krenuli neki recimo "problemi" onda su se i stvari promijenile.
    I za tebe skroz imam feeling da nećeš sigurno morat nikud dalje, bit će to sve super ❤️🤞

Joj hvala ti.. tko zna šta me sve čeka.. sve nas.. i ja se nadam da će tebi sve biti dobro i da će napokon upaliti ❤️

A niš, onda smo se dogovorile da sve bude dobro, done deal 😎

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

🍀🐞MISS🐞🍀

Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem ... 
    Nina jako mi je zao, jako jako ...drzi se 🥰
    Nikkita ❤️❤️❤️ tebi samo saljem zagrljaje 
    Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok...ako je 5+2 onda je jos rano za srce...a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam...sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Bas zanimljivo kako oni to onda svima drugacije racunsju.. Mene nikad nisu pitali tj gledali nikakav ni dan aspiracije niti transfera.. 1 dan zadnje menge je bio pocetak trudnoce i to je to.. 
    U 5 tt se ni nema sto posebno za vidjeti taj ultrazvuk je cisto da, se samo potvrdi maternicna trudnoća.. 

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 17:32

LucyLou baš to, ostala sam ugodno iznenađena 👍A sve mi je bilo neugodno kad sam im većinu detalja sa prošlih postupaka usmeno recitirala jet nisam imala šta 🤦‍♀️

🧍‍♂️42-od astheno-normo

ericaa
    03. Prosinac 2020. 17:32

Nadalice a jos nisu propuzali 😁😁😁 slatkisi ❤❤

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:33

LUCIJA007

Bas zanimljivo kako oni to onda svima drugacije racunsju.. Mene nikad nisu pitali tj gledali nikakav ni dan aspiracije niti transfera.. 1 dan zadnje menge je bio pocetak trudnoce i to je to..
    U 5 tt se ni nema sto posebno za vidjeti taj ultrazvuk je cisto da, se samo potvrdi maternicna trudnoća..

Pa ova moja logika ima smisla (a istu su pratili i u mojoj klinici i po člancima po netu koje sam našla), jer nekima je aspiracija 11dc, a nekima 19dc. Pa se onda računa "školski", kao da je aspiracija 14dc. Realno, kad smo pod stimulacijom ionako to nije pravi ciklus.

💔💔💔

• minjami

MTB

minjami, dosta nas ne govori nikome ništa kad idemo u postupke. Imaš nas ovdje, ovdje svaka od nas jako dobro razumije kroz što prolaziš. Nemoj piškiti test još barem barem 2, 3 dana. Što kasnije piškiš, to ćeš se manje uzrujavati radi sjenica.
    Spavanje ti je od utrića, to je normalno.

Nina985, žao mi je. Držim ti fige da se očistiš čim prije i bez trauma, i da si daš vremena da zacijeliš i odmoriš se od svega.

LioraLiora, gleda se kao da ti je 1dc bio točno 2 tjedna prije aspiracije, menstruacija ti je ovdje nebitna. Koliko bi ti bilo dana po tome? I ako kasni par dana na početku u odnosu na tu procjenu, to nije problem jer ne implantira nam se svima u istom trenutku. Ono što je važno jest da se ta razlika ne povećava iz tjedan u tjedan.
    5+2 je jako rano, tad možeš vidjeti samo je li vanmaterična ili ne, sve ostalo se baš i ne može vidjeti. Kad ti je idući pregled?

Nadalica, ma daj što daš, barem ćeš se naspavati. A kad ti bude dosadno, odeš po novo, ionako imaš još ona dva smrzlića.

Tako sam si i mislila utrici me dokrajcuju. A od decapeptyl-a mi je cijeli dan bilo slabo valjda to tako mora biti. Glavu gore i celicne zivce do bete

🍀🐞MISS🐞🍀

Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem …
    Nina jako mi je zao, jako jako …drzi se 🥰
    Nikkita ❤️❤️❤️ tebi samo saljem zagrljaje
    Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok…ako je 5+2 onda je jos rano za srce…a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam…sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?

Za 5+2 je to uredan nalaz, no za 6+1 koliko je po zadnjoj mengi bi se trebalo vidjeti barem  i eo i zv (embrionalni odjek + zumanjcana vrecica, a nekome i plod i srceko).. Sad je jedino 'problem' to racunanje menge.. Ako je 5+2 to je uredan nalaz... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.