Hvala cure, eto šta bude bit će, nadat se dobrome. Je rano je za sve još uvijek. Nisam imala cistu nikad u životu, očito od klomifena. Al nije nitko mogao vidjeti kad na dan transfera nije bila tu..a ovo mi tek 1 ultrazvuk sada.
Piky a znam kako ti je, ja od augusta nosim uloske, em curka ovo em ono, cudna mi je ona dole od porodjaja al rijesit cemo se mi toga, sad kad ostanes trudna mirna si 9 mjeseci ❤️ ima samo pozitivno da mislim 🙏
Vuky, lucyinthesky dobrodosli u novi level ludila 😂 nekad se mislim da cu stvarno poludjet 😂
Mtb, manemoj hahaha ajde molim vas, od augusta nisam noc prespavala, dajem oboje na pozajmicu pa mi vratite kad vam dosade 😂 Nadia je ludilo, sitna al dinamitna to kad vrisne trese se austrija, samo place i kenjka ma haos zivi, sad se naucila da guguce pa probudi i noah sa svojim monolozima, a on je dusa mala od 7 kg 😂 samo se smije, i voli se igrati, al zato kad se ukaki to je do vrata, bez pretjerivanja. Eto sada izaberite ako smijete ❤️😂
Nikitta ovo nije stranica samo za mpo, ova stranica je za raznorazne boljke, kad ste vi mene tjesile za svekra donatora sperme i svekrvu neukrotivog zmaja ili ti ga dvoglavu zmiju, a te teme nisu ni zdravstvene tematike.. mi saosjecamo sa tobom i podrzavamo i bodrimo te, nama si jako draga i nemoj nigdje da ides, pa pogle mene porodila se, a jos visim tu sa vama.. stvarno mi je i zao i krivo sto ti se sve to desava ali proci ce i to, mora ! Imam osjecaj da ce uskoro te tvoje zdravstvene muke da se rijese, molim Bogu iz sveg srca za tebe ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Curke, koliko vas trenutno ceka betu... Neznam za vas ali meni se u zadnjih par dana jako spava. Zaspem popodne 2-3 sata i nocu spavam ko beba. Danas sam prvi put popila normabel a sad si mislim da sam se prije uclanila u vasu grupu nebi mi ni trebao. Super ste.
Piky a znam kako ti je, ja od augusta nosim uloske, em curka ovo em ono, cudna mi je ona dole od porodjaja al rijesit cemo se mi toga, sad kad ostanes trudna mirna si 9 mjeseci ❤️ ima samo pozitivno da mislim 🙏
Vuky, lucyinthesky dobrodosli u novi level ludila 😂 nekad se mislim da cu stvarno poludjet 😂
Mtb, manemoj hahaha ajde molim vas, od augusta nisam noc prespavala, dajem oboje na pozajmicu pa mi vratite kad vam dosade 😂 Nadia je ludilo, sitna al dinamitna to kad vrisne trese se austrija, samo place i kenjka ma haos zivi, sad se naucila da guguce pa probudi i noah sa svojim monolozima, a on je dusa mala od 7 kg 😂 samo se smije, i voli se igrati, al zato kad se ukaki to je do vrata, bez pretjerivanja. Eto sada izaberite ako smijete ❤️😂
Nikitta ovo nije stranica samo za mpo, ova stranica je za raznorazne boljke, kad ste vi mene tjesile za svekra donatora sperme i svekrvu neukrotivog zmaja ili ti ga dvoglavu zmiju, a te teme nisu ni zdravstvene tematike.. mi saosjecamo sa tobom i podrzavamo i bodrimo te, nama si jako draga i nemoj nigdje da ides, pa pogle mene porodila se, a jos visim tu sa vama.. stvarno mi je i zao i krivo sto ti se sve to desava ali proci ce i to, mora ! Imam osjecaj da ce uskoro te tvoje zdravstvene muke da se rijese, molim Bogu iz sveg srca za tebe ❤️
7 kila ima? 😊😊😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure, evo mene s 1 ultrazvuka. Po zadnjoj menstruaciji i po aplikacijama sam si ja izračunala da sam 6+2, međutim po ultrazvuku i gestacijskoj sam 5+2.( nisam znala da se gleda drukčije tko ide na ivf). Nema eo nema žv. Samo se vidi da je tu gdje treba biti i nema otkucaja. Išla sam hitno vaditi betu i sad je 5877, neznam ni ja više koji to dan od transfera, mislim da je 26. Pregled za tjedan dana opet. Imam cistu na jajniku od 6cm..tako da neznam sta bi rekla, ne skačem uopće od sreće.. više sam negativna..
Trudnoća se svima isto gleda.. Po zadnjoj menstruaciji... Kad ti je bio 1 dan zadnje menge?
Lioraliora Nadia je na 5+4 bila bez eo, samo zv i gestacijska se vidjeli na uzv, a evo je ziva, zdrava, prava
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nikita,suborkinjo..... danas sam te se sjetila i pomislila kako ta heroina ima snage? Sta kazes,tijelo mi je jako osjetljivo,pranje me zabolilo,ovo oko usca di se endo smjestila,bolilo me zaista,pogotovo to oko jajovoda,valjda je zaista tijelo osjetljivo zbog te bolesti. Ja nista nisam prosla naspram tebe i zao mi je da ti barem malo mira neda da skupis snagu.... drzi se,tu smo,pisi,ljuti se,vici!! Imas svako usrano pravo na to (pardon na rijecniku)!!!!!
Mene ne boli vise nista,emocionalno sam puno bolje,imam plan za dalje i to me veseli...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Curke, koliko vas trenutno ceka betu… Neznam za vas ali meni se u zadnjih par dana jako spava. Zaspem popodne 2-3 sata i nocu spavam ko beba. Danas sam prvi put popila normabel a sad si mislim da sam se prije uclanila u vasu grupu nebi mi ni trebao. Super ste.
Ja bih trebala 10.12., ali to je cetvrtak, pa cu ipak ici dan prije ukoliko budem morala ponavljati za dva dana u slucaju da bude pozitivna pa da me ne hvata vikend.. Meni spavanje nije mjerilo, preko dana ne spavam, ali obozavam zimi spavati dugo ujutro pokrivena do ociju u ledenoj sobi 🤣
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Možda su promijenili nešto. Dobila sam samo prvi dan terapije neku tablicu koji lijek i to bez doza po danima i otpusna pisma nakon zahvata, vrlo štura. Ništa o tome kako su folikuli rasli po danima, na koliko je bila štoperica, aspiracija itd.Sva sreća pa sam si to sama bilježila.
Ovo je kao neki karton s detaljnim opisom cijelog postupka. Nemam ga pred sobom jer je ostao kod njih danas da upišu te sve podatke o aspiraciji, embrijima, ne znam.
Nemoj se zamarat ako ti sve ide ok,a čini mi se da ide 😊Vjerojatno svaka klinika ima neku svoju filozofiju.
A ok, ja imam sve to. Sad išla panično vaditi 🙈 imam već pune one dvije njihove fascikle papira koje su mi dali. Ne kužim samo kako nije isti pristup prema svima, to mi se baš i ne svidja..
Vidjeti ćemo, ja sam za sad oduševljena i stvarno osjećam tu dobru vezu s doktorom, ugodno mi je s njim, svaki put me pita kako sam, ali ne ono reda radi. I plus nikad neću zaboraviti njegov mail kad sam javila negativnu betu. Baš onako, pun podrške. Naravno, ako bude više neuspješnih da ću i ja tražiti svoju sreću dalje.. ako ne izludim do tad 🙈
E super da imaš i da imate dobar odnos, to je jako bitno 👍Prije njih smo išli i na još jedne konzultacije ali oni nam pak nisu bili sjeli. Meni je on i dalje super, imali smo prva liga odnos, uvijek zafrkancija, isto pitao kako sam ovo, ono i na negativnu betu me osobno nazvao par minuta nakon što sam javila Međutim, kad su krenuli neki recimo "problemi" onda su se i stvari promijenile.
I za tebe skroz imam feeling da nećeš sigurno morat nikud dalje, bit će to sve super ❤️🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji