Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    03. Prosinac 2020. 17:51

Bocnula prvi Orgalutran u 17:00, jesam li ja luda i nisam znala to ubosti ili je ta igla stvarno tako tvrda i debela, pa jedva sam kožu probila 🥵 Rekli su mi u stomak a vidim na uputama da piše natkoljenica 🤔
    I još peče i boli, dok od Gonala nije nikakav problem. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Prosinac 2020. 17:53

MTB po tvom kalendaru mi ispada 5+1 danas kako sam i mislila ..ali to se po Liorinom doktoru ne poklapa...nebitno...kako bude bit ce, ne mogu se vise zamarat...Ubija me forum danas , kad god otvorim danas neke lose vijesti..bas mi nekako negativno utjece na mene ..oprostite i nemojte zamjeriti ako se malo povucem, u velikom sam strahu i stresu jos od one neizvjesnosti i krvarenja, sve bi dala ea mogu ovaj period bar do 8.tjedna prespavati ...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

03. Prosinac 2020. 17:53

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Liora,Lucija,MTB , koliko sam ja onda sad trudna po vama
    Zadnja M 29.10
    Aspiracija 11.11
    Transfer trodnevnih 14.11
    Cisto da znam na sta se moram priprrmit u sub da cu vidjeti i da je ok na 1 .uzv..Vise nista to ne kuzim ..Mislila sam da sam ja 5+1 danas ,ali po Liorinom nikako nisam…bas cudno

Ne znam zbilja sad.. Samo kazem da su meni u sve 3 trudnoće istu racunali po prvim danu zadnje menge, nikakav dan ni aspiracije ni transfera mi nisu gledali 🤷‍♀️
    Sad sam i ja iskreno zbunjena…

Meni isto, uvijek prvi dan ZM, napisala sam par postova prije kako sam jednom prilikom čula. Jer kako god okrenes i sa danom aspiracije i danom transfera ne moze se tocno odrediti trenutak implantacije i zato se i toleriraju uvijek po dan, dva odstupanja u velicini u tako jako ranim tjednima. 

darliv
    03. Prosinac 2020. 17:54

Mattan

Bocnula prvi Orgalutran u 17:00, jesam li ja luda i nisam znala to ubosti ili je ta igla stvarno tako tvrda i debela, pa jedva sam kožu probila 🥵 Rekli su mi u stomak a vidim na uputama da piše natkoljenica 🤔

Da, takva je igla 😝 kao da je tupa, i peče 😵 ja sam isto u stomak piknula.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:56

🍀🐞MISS🐞🍀

MTB po tvom kalendaru mi ispada 5+1 danas kako sam i mislila ..ali to se po Liorinom doktoru ne poklapa…nebitno…kako bude bit ce, ne mogu se vise zamarat…Ubija me forum danas , kad god otvorim danas neke lose vijesti..bas mi nekako negativno utjece na mene ..oprostite i nemojte zamjeriti ako se malo povucem, u velikom sam strahu i stresu jos od one neizvjesnosti i krvarenja, sve bi dala ea mogu ovaj period bar do 8.tjedna prespavati …

Po tome, bit ćeš 5+3 na pregledu. Nećeš čuti srce, možda ćeš vidjeti EO, ali teško. Ono što ćete vidjeti jest da se radi o materničnoj trudnoći i gdje se beba smjestila.
    Vjerojatno će te nakon toga onda naručiti za 7 do 10 dana da čujete i srce.
    Meni je ovaj prvi pregled isto smirio jer sam se malo bojala vanmaternične.

💔💔💔

Matkiša 😎
    03. Prosinac 2020. 17:58

darliv

Mattan

Da, takva je igla 😝 kao da je tupa, i peče 😵 ja sam isto u stomak piknula..

Daa, baš je fuj fuj... i dosta je dugačka, već sam mislila da sam probila nešto unutra 🙈🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Prosinac 2020. 17:59

MTB

🍀🐞MISS🐞🍀

MTB po tvom kalendaru mi ispada 5+1 danas kako sam i mislila ..ali to se po Liorinom doktoru ne poklapa…nebitno…kako bude bit ce, ne mogu se vise zamarat…Ubija me forum danas , kad god otvorim danas neke lose vijesti..bas mi nekako negativno utjece na mene ..oprostite i nemojte zamjeriti ako se malo povucem, u velikom sam strahu i stresu jos od one neizvjesnosti i krvarenja, sve bi dala ea mogu ovaj period bar do 8.tjedna prespavati …

Po tome, bit ćeš 5+3 na pregledu. Nećeš čuti srce, možda ćeš vidjeti EO, ali teško. Ono što ćete vidjeti jest da se radi o materničnoj trudnoći i gdje se beba smjestila.
    Vjerojatno će te nakon toga onda naručiti za 7 do 10 dana da čujete i srce.
    Meni je ovaj prvi pregled isto smirio jer sam se malo bojala vanmaternične.

Da, tako sam i mislila..cisto potvrda trudnoce i da mi kaze da je za taj mali period sve ok i kako treba biti. Samo to trebam cuti,a onda za 10 dana srce ..vjerujem da ce sve biti ok...
    Danas najvise osjecam zatezanje u maternici,smedarenja skoro nista nema...ali to rastezanje-zatezanje bas dosta osjetim pogotovo pri naglom dizanju iz kreveta

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky drago mi je zbog tebe :) nadam se da ce biti super ishod s kojim ces biti zadovoljna… i meni se isto cine ful profesionalni, ako nista drugo, naspram prijasnje poliklinike… jel ti bila bolna aspiracija sama ili tek poslije? Ako te smijem zamarat s pitanjima sad 😆😆

Smiješ naravno 😊
    A iskreno, mislila sam da malo jače to djeluje. Normabel te omami otprilike kao nakon par pivi cca, ali to nešto protiv bolova mi nije neka sreća. Osjetila sam svaki ubod, onak, komunicirala s dr, bio je divan, ali sam se bome preznojila, doslovno, kao da sam sa treninga došla. Doduše, obje ranije aspiracije sa više stanica sam imala u općoj(prirodnjaci s jednom su mi zanemarivi). Kasnije brzo dođeš k sebi, ali neću te lagat, boli me sad, popila brufen i bolje je već 😊
    Nemoj se bojat, izdrži se sve, a i individualno je valjda.

Ma joj... nije ti meni ovo 1 put, 3 mi je 😔😔 i oba puta mi je bilo skroz drugacije... tako da nema pravila... jesi ti pila sta ili samo sto su ti tamo dali?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Tuma

LioraLiora

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem …
    Nina jako mi je zao, jako jako …drzi se 🥰
    Nikkita ❤️❤️❤️ tebi samo saljem zagrljaje
    Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok…ako je 5+2 onda je jos rano za srce…a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam…sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?

Za 5+2 je to uredan nalaz, no za 6+1 koliko je po zadnjoj mengi bi se trebalo vidjeti barem i eo i zv (embrionalni odjek + zumanjcana vrecica, a nekome i plod i srceko).. Sad je jedino 'problem' to racunanje menge.. Ako je 5+2 to je uredan nalaz…

E da…to ti mene sad kopka..ima smisla da se ne vidi eo i zv na 5+2 .. a po zadnjoj mengi sam 6 +2..koma..neznam sad sta ocekivat.

Mene zanima dal ti je po uzvu 5+2 ili po danu aspiracije. Kad ti je bila aspiracija? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 18:03

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky drago mi je zbog tebe :) nadam se da ce biti super ishod s kojim ces biti zadovoljna… i meni se isto cine ful profesionalni, ako nista drugo, naspram prijasnje poliklinike… jel ti bila bolna aspiracija sama ili tek poslije? Ako te smijem zamarat s pitanjima sad 😆😆

Smiješ naravno 😊
    A iskreno, mislila sam da malo jače to djeluje. Normabel te omami otprilike kao nakon par pivi cca, ali to nešto protiv bolova mi nije neka sreća. Osjetila sam svaki ubod, onak, komunicirala s dr, bio je divan, ali sam se bome preznojila, doslovno, kao da sam sa treninga došla. Doduše, obje ranije aspiracije sa više stanica sam imala u općoj(prirodnjaci s jednom su mi zanemarivi). Kasnije brzo dođeš k sebi, ali neću te lagat, boli me sad, popila brufen i bolje je već 😊
    Nemoj se bojat, izdrži se sve, a i individualno je valjda.

Ma joj… nije ti meni ovo 1 put, 3 mi je 😔😔 i oba puta mi je bilo skroz drugacije… tako da nema pravila… jesi ti pila sta ili samo sto su ti tamo dali?

Samo to

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.