Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 17:19

Bozma, rekli su me zvati sutra ujutro.
    Baš mi je čudno ovo s tom tvojom temperaturom, jesi sigurna da je sa svime "dolje" baš sve ok, da nije neka infekcija negdje?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tuma
    03. Prosinac 2020. 17:19

LUCIJA007

LioraLiora

LUCIJA007

LioraLiora

Pozdrav cure, evo mene s 1 ultrazvuka. Po zadnjoj menstruaciji i po aplikacijama sam si ja izračunala da sam 6+2, međutim po ultrazvuku i gestacijskoj sam 5+2.( nisam znala da se gleda drukčije tko ide na ivf). Nema eo nema žv. Samo se vidi da je tu gdje treba biti i nema otkucaja. Išla sam hitno vaditi betu i sad je 5877, neznam ni ja više koji to dan od transfera, mislim da je 26. Pregled za tjedan dana opet. Imam cistu na jajniku od 6cm..tako da neznam sta bi rekla, ne skačem uopće od sreće.. više sam negativna..

Trudnoća se svima isto gleda.. Po zadnjoj menstruaciji… Kad ti je bio 1 dan zadnje menge?

Onda ništa ne kužim..gin kaže drugačije se malo gleda od embriotransfera, al zapisao je i od zadnje menge. 21.10 prvi dan zadnje menge.

Niti ja… 3 puta, sam bila t i uvijek su mi ju racunalo po zadnjoj mengu, i mpo lijecnik i moj ginekolog.. I vecini cura koje znam..
    Cure jel ovdje nekom drugacije izracunata trudnoca?

MTB i jos nekome su racunali od dana aspiracije +14 dana. Meni je od ZM... liora a kad ti je bila aspiracija? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• minjami
    03. Prosinac 2020. 17:20

Jeremija

Lucyinfsky 🔝. Hoces vec sutra znat koliko oplodjenih?
    Nikitta ne zatrpavas ti nista, svi tu kukamo kad nam se kuka. Ali ovo sa egzorcistom me nasmijalo 🙈. Trenutno se i ja tako osjecam, kao da mi treba egzorcist, iako mi se nije ni priblizno naslagalo toga kao tebi. A i nismo mi tu samo zbog potpomognute, mi smo tu prijateljice koje je potpomognuta spojila, pa mozemo o svemu
    Nina985 zao mi je sto i ti prolazis to
    Minjami pa…sutra bi bila kao da si 12 dan od ovulacije, moglo bi se vec nesto vidjet
    LioraLiora pa sta je doktor rekao je li to ok? Ja se ne kuzim sto se treba vidjet sa 5+2 ali cini mi se da se nema sta puno vidjet tako rano.
    Jos uvijek imam temperaturu iako sam jucer zavrsila sa antibiotikom. Ne znam sta uopce da vise vadim od nalaza. I danima imam dole grceve kao da cu dobit a ne dolazi. Da je bilo transfera bila bi uvjerena da sam trudna

Ovaj put sam prosla bez stoperice. Samo bockanje decapeptyl 0.1 3 dan odnosno 30.11. Sad su rekli da on ne sadrzi hgc. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:21

minjami, dosta nas ne govori nikome ništa kad idemo u postupke. Imaš nas ovdje, ovdje svaka od nas jako dobro razumije kroz što prolaziš. Nemoj piškiti test još barem barem 2, 3 dana. Što kasnije piškiš, to ćeš se manje uzrujavati radi sjenica.
    Spavanje ti je od utrića, to je normalno.

Nina985, žao mi je. Držim ti fige da se očistiš čim prije i bez trauma, i da si daš vremena da zacijeliš i odmoriš se od svega.

LioraLiora, gleda se kao da ti je 1dc bio točno 2 tjedna prije aspiracije, menstruacija ti je ovdje nebitna. Koliko bi ti bilo dana po tome? I ako kasni par dana na početku u odnosu na tu procjenu, to nije problem jer ne implantira nam se svima u istom trenutku. Ono što je važno jest da se ta razlika ne povećava iz tjedan u tjedan.
    5+2 je jako rano, tad možeš vidjeti samo je li vanmaterična ili ne, sve ostalo se baš i ne može vidjeti. Kad ti je idući pregled?

Nadalica, ma daj što daš, barem ćeš se naspavati. A kad ti bude dosadno, odeš po novo, ionako imaš još ona dva smrzlića.  

💔💔💔

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 17:21

MTB doduše, užurbano ti je nekako tamo sve i nema ženskih dr što si pisala da ti je važno, ali tko zna, možda ti se baš svide i mislim da bi trebala otići vidjet 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:23

LioraLiora, utipkaj si ovdje https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/
    - ali odaberi opciju IVF, upiši na koji datum je bio transfer, i koliko je dnevni zametak bio pa ćeš vidjeti procjenu.

💔💔💔

• LucyLou
    03. Prosinac 2020. 17:24

Nadalica, hvala ti puno sto mislis na sve nas. 🙏🏻😊 sve ti tu nude da ce ti uzeti jedno djete, pfff, jedno ko nijedno.
    Ja se evo nudim za oboje, samo ih spakiraj i salji express postom 😄😘 
    Nikitta draga, tu smo, slobodno se izjadaj, kome ako ne nama. Ti si u ovoj godinu prosla toliko toga i ja sam uvjerena da je sljedeca tvoja! Uzmi si vremena koliko ti treba, a mi smo uvijek tu, kad god ti zatreba, samo dodji. U mojim molitvama si uvijek a doci ce i tvojih pet minuta, jednostavno mora! 😘🙏🏻
    Nada, zao li ja, znam vrlo dobro kako boli 😘
    Lucyinthesky, i ja sam prije dobivala otpusno pismo od dvije recenice i ugodno se iznenadila u Poliklinici. Jako detaljno sve prate i pisu i to mi se jako svidja.😊 zao mi je da si osjetila ubode, mene je taj koktel toliko osamutio da nisam nista osjetila, nasla se u cudu kad su rekli da je gotovo. Ali kao i sve, valjda djeluje individualno...
    Nina985, zao mi je 🥺
    Liora, drzim ti fige na najjace da ce sljedeci tjedan na uzv. biti sve u redu. Moramo biti pozitivne i vjerovati u najbolje 😘🤞🏻

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTB doduše, užurbano ti je nekako tamo sve i nema ženskih dr što si pisala da ti je važno, ali tko zna, možda ti se baš svide i mislim da bi trebala otići vidjet 👍

Ma neće me ništa koštati da odem vidjeti.
    Mislim, hoće, cijenu konzultacija, ali razumiješ me 

💔💔💔

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Možda su promijenili nešto. Dobila sam samo prvi dan terapije neku tablicu koji lijek i to bez doza po danima i otpusna pisma nakon zahvata, vrlo štura. Ništa o tome kako su folikuli rasli po danima, na koliko je bila štoperica, aspiracija itd.Sva sreća pa sam si to sama bilježila.

Ovo je kao neki karton s detaljnim opisom cijelog postupka. Nemam ga pred sobom jer je ostao kod njih danas da upišu te sve podatke o aspiraciji, embrijima, ne znam.

Nemoj se zamarat ako ti sve ide ok,a čini mi se da ide 😊Vjerojatno svaka klinika ima neku svoju filozofiju.

A ok, ja imam sve to. Sad išla panično vaditi 🙈 imam već pune one dvije njihove fascikle papira koje su mi dali. Ne kužim samo kako nije isti pristup prema svima, to mi se baš i ne svidja..
    Vidjeti ćemo, ja sam za sad oduševljena i stvarno osjećam tu dobru vezu s doktorom, ugodno mi je s njim, svaki put me pita kako sam, ali ne ono reda radi. I plus nikad neću zaboraviti njegov mail kad sam javila negativnu betu. Baš onako, pun podrške. Naravno, ako bude više neuspješnih da ću i ja tražiti svoju sreću dalje.. ako ne izludim do tad 🙈

E super da imaš i da imate dobar odnos, to je jako bitno 👍Prije njih smo išli i na još jedne konzultacije ali oni nam pak nisu bili sjeli. Meni je on i dalje super, imali smo prva liga odnos, uvijek zafrkancija, isto pitao kako sam ovo, ono i na negativnu betu me osobno nazvao par minuta nakon što sam javila Međutim, kad su krenuli neki recimo "problemi" onda su se i stvari promijenile.
    I za tebe skroz imam feeling da nećeš sigurno morat nikud dalje, bit će to sve super ❤️🤞

Joj hvala ti.. tko zna šta me sve čeka.. sve nas.. i ja se nadam da će tebi sve biti dobro i da će napokon upaliti ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:27

Tražim jarkocrvene gaćice i wc papir iste boje. Da se iživim na bojama dok ne budem opet morala proučavati nijanse na rabljenim gaćicama i wc papiru.
    Ako netko ima sugestije, slobodno 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.