Tražim jarkocrvene gaćice i wc papir iste boje. Da se iživim na bojama dok ne budem opet morala proučavati nijanse na rabljenim gaćicama i wc papiru.
Ako netko ima sugestije, slobodno
🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣🤣
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
minjami, sa vremenom ti se nuspojave od utrića smanje, valjda kako se naviknemo na njih. Samo ti spavaj i odmaraj, tvome tijelu sad treba odmor.
💔💔💔
Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem …
Nina jako mi je zao, jako jako …drzi se 🥰
Nikkita ❤️❤️❤️ tebi samo saljem zagrljaje
Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok…ako je 5+2 onda je jos rano za srce…a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam…sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?
Za 5+2 je to uredan nalaz, no za 6+1 koliko je po zadnjoj mengi bi se trebalo vidjeti barem i eo i zv (embrionalni odjek + zumanjcana vrecica, a nekome i plod i srceko).. Sad je jedino 'problem' to racunanje menge.. Ako je 5+2 to je uredan nalaz…
E da...to ti mene sad kopka..ima smisla da se ne vidi eo i zv na 5+2 .. a po zadnjoj mengi sam 6 +2..koma..neznam sad sta ocekivat.
Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem …
Nina jako mi je zao, jako jako …drzi se 🥰
Nikkita ❤️❤️❤️ tebi samo saljem zagrljaje
Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok…ako je 5+2 onda je jos rano za srce…a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam…sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?
Kaze da je rano svakako..iduci tjedan opet.
Pozdrav cure, evo mene s 1 ultrazvuka. Po zadnjoj menstruaciji i po aplikacijama sam si ja izračunala da sam 6+2, međutim po ultrazvuku i gestacijskoj sam 5+2.( nisam znala da se gleda drukčije tko ide na ivf). Nema eo nema žv. Samo se vidi da je tu gdje treba biti i nema otkucaja. Išla sam hitno vaditi betu i sad je 5877, neznam ni ja više koji to dan od transfera, mislim da je 26. Pregled za tjedan dana opet. Imam cistu na jajniku od 6cm..tako da neznam sta bi rekla, ne skačem uopće od sreće.. više sam negativna..
Trudnoća se svima isto gleda.. Po zadnjoj menstruaciji… Kad ti je bio 1 dan zadnje menge?
Onda ništa ne kužim..gin kaže drugačije se malo gleda od embriotransfera, al zapisao je i od zadnje menge. 21.10 prvi dan zadnje menge.
Niti ja… 3 puta, sam bila t i uvijek su mi ju racunalo po zadnjoj mengu, i mpo lijecnik i moj ginekolog.. I vecini cura koje znam..
Cure jel ovdje nekom drugacije izracunata trudnoca?MTB i jos nekome su racunali od dana aspiracije +14 dana. Meni je od ZM… liora a kad ti je bila aspiracija?
Aspiracija je bila 2.11.
LioraLiora, prestani preskakati moje postove
Zadnja menga ti ništa ne znači, nisi "prirodna" trudnica, već IVF trudnica.
Inače, prirodnim trudnicama zna kasniti i po 10 dana beba, jer nemaju pojma kad im je ovulacija. Mi znamo - zato ti je onaj link koji sam ti ja poslala dobar test. Na onaj link smiješ imati nekoliko dana kašnjenja jer nam nije svima implantacija u isto vrijeme - ali ne možeš imati 8 dana kašnjenja.
💔💔💔
Bozma, rekli su me zvati sutra ujutro.
Baš mi je čudno ovo s tom tvojom temperaturom, jesi sigurna da je sa svime "dolje" baš sve ok, da nije neka infekcija negdje?
a dan nakon aspiracije sam otišla i privatno da me pogledaju i bilo je samo malo izljeva kod ljevog jajnika, poslije me doktorica 2 puta gledala i nema izljeva i sve ok. imam te dvije ciste na ljevom jajniku, preostali folikuli pa su se protvorili u ciste. zvala sam ambulantu da mi bar sutra izvade CRP i urin. Ginekoog je na godišnjem, mislila sam tražit da mi ponovi briseve
LioraLiora bila je nedugo ta tema.. Evo meni računaju od 1.dana zadnje menstruacije i još nekim curama a onda su se javile i neke kojima se drugačije gleda 🤷♀️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bas zanimljivo kako oni to onda svima drugacije racunsju.. Mene nikad nisu pitali tj gledali nikakav ni dan aspiracije niti transfera.. 1 dan zadnje menge je bio pocetak trudnoce i to je to..
U 5 tt se ni nema sto posebno za vidjeti taj ultrazvuk je cisto da, se samo potvrdi maternicna trudnoća..
Pa ova moja logika ima smisla (a istu su pratili i u mojoj klinici i po člancima po netu koje sam našla), jer nekima je aspiracija 11dc, a nekima 19dc. Pa se onda računa "školski", kao da je aspiracija 14dc. Realno, kad smo pod stimulacijom ionako to nije pravi ciklus.
Ima naravno smisla samo kazem uvijek su mi t racunali po mengi zato sam zbunjena sad... Nije ni meni naravno nikad isti dan bila ni aspiracija ni transfer a svaki put mi sto racunali t i na vv i L. Po prvom danu zadnje menge...
Bas zanimljivo kako oni to onda svima drugacije racunsju.. Mene nikad nisu pitali tj gledali nikakav ni dan aspiracije niti transfera.. 1 dan zadnje menge je bio pocetak trudnoce i to je to..
U 5 tt se ni nema sto posebno za vidjeti taj ultrazvuk je cisto da, se samo potvrdi maternicna trudnoća..
Pa ova moja logika ima smisla (a istu su pratili i u mojoj klinici i po člancima po netu koje sam našla), jer nekima je aspiracija 11dc, a nekima 19dc. Pa se onda računa "školski", kao da je aspiracija 14dc. Realno, kad smo pod stimulacijom ionako to nije pravi ciklus.
Evo kakvu ja imam info, kad je bila prava M u stimuliranom ili polustimuliranom ciklusu trudnoća se računa kao najobičnija prirodna, znači od prvog dana zadnje mjesecnice, zato i postoje slucajevi poroda prije i poroda iza termina. Kad je stimulirani ciklus kao kod MTB i kao kod Dada ako sam zapamtila, tada se trudoća računa kao da je prvi dan ciklusa bio 14 dana od aspiracije. Jednom kad sam bila u mpo klinici dvije zenskice su nesto raspravljale jer im nije bilo jasno kako se svakoj računa drugacije i onda su pitale dr i dosle do tog objašnjenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji