Pozdrav cure, evo mene s 1 ultrazvuka. Po zadnjoj menstruaciji i po aplikacijama sam si ja izračunala da sam 6+2, međutim po ultrazvuku i gestacijskoj sam 5+2.( nisam znala da se gleda drukčije tko ide na ivf). Nema eo nema žv. Samo se vidi da je tu gdje treba biti i nema otkucaja. Išla sam hitno vaditi betu i sad je 5877, neznam ni ja više koji to dan od transfera, mislim da je 26. Pregled za tjedan dana opet. Imam cistu na jajniku od 6cm..tako da neznam sta bi rekla, ne skačem uopće od sreće.. više sam negativna..
Trudnoća se svima isto gleda.. Po zadnjoj menstruaciji… Kad ti je bio 1 dan zadnje menge?
Onda ništa ne kužim..gin kaže drugačije se malo gleda od embriotransfera, al zapisao je i od zadnje menge. 21.10 prvi dan zadnje menge.
Curke, koliko vas trenutno ceka betu… Neznam za vas ali meni se u zadnjih par dana jako spava. Zaspem popodne 2-3 sata i nocu spavam ko beba. Danas sam prvi put popila normabel a sad si mislim da sam se prije uclanila u vasu grupu nebi mi ni trebao. Super ste.
Ja bih trebala 10.12., ali to je cetvrtak, pa cu ipak ici dan prije ukoliko budem morala ponavljati za dva dana u slucaju da bude pozitivna pa da me ne hvata vikend.. Meni spavanje nije mjerilo, preko dana ne spavam, ali obozavam zimi spavati dugo ujutro pokrivena do ociju u ledenoj sobi 🤣
Djelimo iste guste po pitanju spavanja. Nebi ni ja popodne ali jednostavno mi se oci sklapaju. Meni su u klinici rekli u petak a moj gin. Koji mi je dao uputnicu kaze da vadim u srijedu 🙆 pa sad nisam pametna. Ali ova tvoja teorija nije losa. Mislim da cu i ja tako. Srijeda pa ako je sve ok u petak. Kako se ti osjecas
Pozdrav cure, evo mene s 1 ultrazvuka. Po zadnjoj menstruaciji i po aplikacijama sam si ja izračunala da sam 6+2, međutim po ultrazvuku i gestacijskoj sam 5+2.( nisam znala da se gleda drukčije tko ide na ivf). Nema eo nema žv. Samo se vidi da je tu gdje treba biti i nema otkucaja. Išla sam hitno vaditi betu i sad je 5877, neznam ni ja više koji to dan od transfera, mislim da je 26. Pregled za tjedan dana opet. Imam cistu na jajniku od 6cm..tako da neznam sta bi rekla, ne skačem uopće od sreće.. više sam negativna..
Trudnoća se svima isto gleda.. Po zadnjoj menstruaciji… Kad ti je bio 1 dan zadnje menge?
Onda ništa ne kužim..gin kaže drugačije se malo gleda od embriotransfera, al zapisao je i od zadnje menge. 21.10 prvi dan zadnje menge.
Niti ja... 3 puta, sam bila t i uvijek su mi ju racunalo po zadnjoj mengu, i mpo lijecnik i moj ginekolog.. I vecini cura koje znam..
Cure jel ovdje nekom drugacije izracunata trudnoca?
Lucyinthesky drago mi je zbog tebe :) nadam se da ce biti super ishod s kojim ces biti zadovoljna… i meni se isto cine ful profesionalni, ako nista drugo, naspram prijasnje poliklinike… jel ti bila bolna aspiracija sama ili tek poslije? Ako te smijem zamarat s pitanjima sad 😆😆
Smiješ naravno 😊
A iskreno, mislila sam da malo jače to djeluje. Normabel te omami otprilike kao nakon par pivi cca, ali to nešto protiv bolova mi nije neka sreća. Osjetila sam svaki ubod, onak, komunicirala s dr, bio je divan, ali sam se bome preznojila, doslovno, kao da sam sa treninga došla. Doduše, obje ranije aspiracije sa više stanica sam imala u općoj(prirodnjaci s jednom su mi zanemarivi). Kasnije brzo dođeš k sebi, ali neću te lagat, boli me sad, popila brufen i bolje je već 😊
Nemoj se bojat, izdrži se sve, a i individualno je valjda.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Curke, koliko vas trenutno ceka betu… Neznam za vas ali meni se u zadnjih par dana jako spava. Zaspem popodne 2-3 sata i nocu spavam ko beba. Danas sam prvi put popila normabel a sad si mislim da sam se prije uclanila u vasu grupu nebi mi ni trebao. Super ste.
Ja bih trebala 10.12., ali to je cetvrtak, pa cu ipak ici dan prije ukoliko budem morala ponavljati za dva dana u slucaju da bude pozitivna pa da me ne hvata vikend.. Meni spavanje nije mjerilo, preko dana ne spavam, ali obozavam zimi spavati dugo ujutro pokrivena do ociju u ledenoj sobi 🤣
Djelimo iste guste po pitanju spavanja. Nebi ni ja popodne ali jednostavno mi se oci sklapaju. Meni su u klinici rekli u petak a moj gin. Koji mi je dao uputnicu kaze da vadim u srijedu 🙆 pa sad nisam pametna. Ali ova tvoja teorija nije losa. Mislim da cu i ja tako. Srijeda pa ako je sve ok u petak. Kako se ti osjecas
Danas odlicno, ali sve dane prije sam luda bila 😁 drago mi je da se pratimo 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nina985 jako mi je žao, uz tebe smo, drži se 😔❤️
LioraLiora pokušaj što manje brinuti ako je uopće moguće, držim ti fige da bude uredu 🤞
minjami dobro došla, tu ti je bomba ekipa, vidjet ćeš 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Niti ja… 3 puta, sam bila t i uvijek su mi ju racunalo po zadnjoj mengu, i mpo lijecnik i moj ginekolog.. I vecini cura koje znam..
Cure jel ovdje nekom drugacije izracunata trudnoca?
Vidiš vrlo zanimljivo... pa i ja sam bila uvjerena..ali ako se računa od menge..trebali su mi onda vidjeti na ultrazvuku 6+2 i čak titraje ili nešto.. ovako kaže baš su mjere i sve za 5+2 kako ultrazvuk izračunao... cure pomažite baš sam zbunjena.
Lucyinfsky 🔝. Hoces vec sutra znat koliko oplodjenih?
Nikitta ne zatrpavas ti nista, svi tu kukamo kad nam se kuka. Ali ovo sa egzorcistom me nasmijalo 🙈. Trenutno se i ja tako osjecam, kao da mi treba egzorcist, iako mi se nije ni priblizno naslagalo toga kao tebi. A i nismo mi tu samo zbog potpomognute, mi smo tu prijateljice koje je potpomognuta spojila, pa mozemo o svemu
Nina985 zao mi je sto i ti prolazis to
Minjami pa...sutra bi bila kao da si 12 dan od ovulacije, moglo bi se vec nesto vidjet
LioraLiora pa sta je doktor rekao je li to ok? Ja se ne kuzim sto se treba vidjet sa 5+2 ali cini mi se da se nema sta puno vidjet tako rano.
Jos uvijek imam temperaturu iako sam jucer zavrsila sa antibiotikom. Ne znam sta uopce da vise vadim od nalaza. I danima imam dole grceve kao da cu dobit a ne dolazi. Da je bilo transfera bila bi uvjerena da sam trudna
Nina bas mi je zao...drzi se ❤❤
Liora ne kuzim se u bete,nadam se da ce ipak sve biti dobro!! 🤞🙏😘
Ruška zasto mislis da promijenim kliniku? Si imala neugodna iskustva? Vjerujem ovoj doktorici a da mislim da oni ne mogu znati tocno kako ce moje tijelo odreagirati na lijek ili postupak,to mi je jasno. Nisam pohvatala tvoja iskustva pa zato pitam...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
manemoj, ja imam hrpu talenata, ali pravljenje djece očito nije jedan od njih.
Lucyinthesky, sve sam sigurnija da želim ići na konzultacije kod njih, kad napokon budem smjela izaći iz kuće.
Tuma, ma greška, sigurno. Možeš i provjeriti telefonski sutra.
Nikitta, mene su automatski prebacivali kad god je doktor otišao u penziju. Stvarno svašta, koji propust. I to baš na tebi. Treba ti jedan dan da izabereš novog stomatologa i da te proknjiže, ali stvarno ti to nije trebalo.
Davno sam naučila da ama baš nikad ne idem u ovakve odnose sa prijateljima ili od prijatelja neki rod ili tako nešto - uglavnom sam čula loša iskustva.
Ako imaš želju maknuti se, slobodno. Ali znaj da ćeš meni nedostajati. Iako znaš kroz što sad prolazim, zanimaš me i ti, neovisno o tome je li trudnoća related ili ne, i bitan si mi član našeg plemena. Ali naravno, trebaš slušati sebe i svoj osjećaj i poštujem tvoju odluku, koju god da doneseš. Kad osjetiš opet da se želiš vratiti, mi smo tu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji