Evo stigli nalazi, na zalost beta je pala na 8. Poceli su sad jaki grcevi i ugrusci mi se na ulosku vide. To je to od trudnoce. Sad cu odmorit pa iducu godinu po svog smrzlica.
Drz se 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure, evo mene s 1 ultrazvuka. Po zadnjoj menstruaciji i po aplikacijama sam si ja izračunala da sam 6+2, međutim po ultrazvuku i gestacijskoj sam 5+2.( nisam znala da se gleda drukčije tko ide na ivf). Nema eo nema žv. Samo se vidi da je tu gdje treba biti i nema otkucaja. Išla sam hitno vaditi betu i sad je 5877, neznam ni ja više koji to dan od transfera, mislim da je 26. Pregled za tjedan dana opet. Imam cistu na jajniku od 6cm..tako da neznam sta bi rekla, ne skačem uopće od sreće.. više sam negativna..
Ne znam šta bi rekla. Ako je 5+2 onda je prerano za otkucaje još.
Jel doktor dao neko objašnjenje ili nešto?
Ja stvarno vjerujem u tvoju sreću i nadam se da će to sve biti ok.
Nadam se da ćeš izdržati ovih tjedan dana i da će ostati nešto živaca. ❤️❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikitta makni se samo ako je tebi tako lakse, nikome ovdje ne smeta ako se potuzis na sve sto ti se dogada, mnogima od nas si ti pomogla sa svim savjetima i podrskom i najmanje sto mozemo napraviti je isto biti tu za tebe, pa makar da ti posaljemo virtualne zagrljaje❤
Ruška radio je ujutro, poslala sam mail, pa cemo vidjet sutra. Iako 1200 mg progesterona u 15.tjednu mi stvarno djeluje nepotrebno…
Nina bas mi je zao. Voljela bih da je drugacije ispalo😔 tu smo za tebe 💗
Lioraa jel ti aspiracija bila kasnije nego bi inace bila ovulacija? Tj, koji dan ciklusa je bila? Kad je bila ova beta od 1500? Ako mogu biti iskrena, nazalost ova beta mi djeluje malo premalo ako je ova od 1500 bila prije vise od tjedan dana… ali nadam se da grijesim ❤
Ali bez obzira na betu, na 5+2 se ni ne moze bas vidjeti nesto vise od gestacijske, tako da te to ne brine😊 a ciste su nakon stimulacije normalne. Ja sam na svojim malim jajnicima razvila 5 cista od kojih je jedna imala 8 cm... a nisam imala ni toliko folikula nikad 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure hvala vam na podrsci. Da nema ovog foruma mislim da bih pukla k'o kokica
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Nikitta makni se samo ako je tebi tako lakse, nikome ovdje ne smeta ako se potuzis na sve sto ti se dogada, mnogima od nas si ti pomogla sa svim savjetima i podrskom i najmanje sto mozemo napraviti je isto biti tu za tebe, pa makar da ti posaljemo virtualne zagrljaje❤
Ruška radio je ujutro, poslala sam mail, pa cemo vidjet sutra. Iako 1200 mg progesterona u 15.tjednu mi stvarno djeluje nepotrebno…
Nina bas mi je zao. Voljela bih da je drugacije ispalo😔 tu smo za tebe 💗
Lioraa jel ti aspiracija bila kasnije nego bi inace bila ovulacija? Tj, koji dan ciklusa je bila? Kad je bila ova beta od 1500? Ako mogu biti iskrena, nazalost ova beta mi djeluje malo premalo ako je ova od 1500 bila prije vise od tjedan dana… ali nadam se da grijesim ❤
Ali bez obzira na betu, na 5+2 se ni ne moze bas vidjeti nesto vise od gestacijske, tako da te to ne brine😊 a ciste su nakon stimulacije normalne. Ja sam na svojim malim jajnicima razvila 5 cista od kojih je jedna imala 8 cm… a nisam imala ni toliko folikula nikad 😅
ovo je bilo za Lioru. Nadam se da ce sve biti kako treba za tjedan dana🙏❤❤
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Puno je lakse kad imas sa kime podjeliti emocije i shvatiti da nisi sama i da sve djelimo iste osjecaje. Moram priznati da mi je vec lakse a i suzica mi je krenula… Mozfa od hormona a mozda od podrske i lijepih rijeci koje nisam imala prilike dobiti ranije jer smo ja i suprug odlucili drzati cijeli postupak za sebe… Najteze je kad se nemas kome izjadati ali vi ste stvarno velika podrska i samo da znate necete me se tako lako rijesiti. Sta vi kazete ima li smisla radit test i kad? 30.11 primila sam decapepty 0.1. Prosli put sam se tako lazno ponadala jer sam test napravila ocro prerano i naravno bio lazno pozitivan. Pa kad je doslo vrijeme vadjenja bete mozete misliti suza i razocaranja. Sad idem pisati djedu bozicnjaku da ispod bora ove godine zelim visoku betu svima nama.
decapeptyl koliko ja znam nema hcg-a u sebi pa neovisno o njemu mozes raditi test.😊 Koliko je proslo od aspiracije?
Bio je smrzlic 😍 imala sam transfer 27.11.
Koliko sam citala 9dnt bi se vec vidilo u mokraci. Jeli dan transfera nulti dan? Ako je tako danas mi je 6 dan
da, dan transfera je nulti dan. Nekima se vidi vec pd 6.dnt blastice, jesi blasticu vratila? Mislim da za vikend mozes testic pisnut🙏🤞🥰 mi ovdje dosta volimo mullerove trakice za 13ak kn, dosta rano pokazuju i slobodno ju dulje drzi u urinu😊
Da blastica. Kaze Luci jako kvalitetna. Probat cu ja u ned. testic. A betu mi je dao da vadim tek 11.12 a to bi onda bilo 14 dnt. Kako to daleko izgleda... Ovo iscekivanje skracuje zivot za koju godinu. Ali nema veze ako ste sve izdrzale mogu i ja :) joj nemogu opisati koliko mi je lakse sad odkako sam vas otkrila. Hvala vam od ❤
Nikitta cure su sve napisale, nemoj pisati samo ako tebi treba predah od svega, u suprotnom znas da smo svi ovdje jedni za druge i da ces uvijek dobiti riječ podrške..neka ti dragi Bog da snage za dalje, i nemoj nikada odustati od sebe ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Puno je lakse kad imas sa kime podjeliti emocije i shvatiti da nisi sama i da sve djelimo iste osjecaje. Moram priznati da mi je vec lakse a i suzica mi je krenula… Mozfa od hormona a mozda od podrske i lijepih rijeci koje nisam imala prilike dobiti ranije jer smo ja i suprug odlucili drzati cijeli postupak za sebe… Najteze je kad se nemas kome izjadati ali vi ste stvarno velika podrska i samo da znate necete me se tako lako rijesiti. Sta vi kazete ima li smisla radit test i kad? 30.11 primila sam decapepty 0.1. Prosli put sam se tako lazno ponadala jer sam test napravila ocro prerano i naravno bio lazno pozitivan. Pa kad je doslo vrijeme vadjenja bete mozete misliti suza i razocaranja. Sad idem pisati djedu bozicnjaku da ispod bora ove godine zelim visoku betu svima nama.
decapeptyl koliko ja znam nema hcg-a u sebi pa neovisno o njemu mozes raditi test.😊 Koliko je proslo od aspiracije?
Bio je smrzlic 😍 imala sam transfer 27.11.
Koliko sam citala 9dnt bi se vec vidilo u mokraci. Jeli dan transfera nulti dan? Ako je tako danas mi je 6 dan
da, dan transfera je nulti dan. Nekima se vidi vec pd 6.dnt blastice, jesi blasticu vratila? Mislim da za vikend mozes testic pisnut🙏🤞🥰 mi ovdje dosta volimo mullerove trakice za 13ak kn, dosta rano pokazuju i slobodno ju dulje drzi u urinu😊
Da blastica. Kaze Luci jako kvalitetna. Probat cu ja u ned. testic. A betu mi je dao da vadim tek 11.12 a to bi onda bilo 14 dnt. Kako to daleko izgleda… Ovo iscekivanje skracuje zivot za koju godinu. Ali nema veze ako ste sve izdrzale mogu i ja :) joj nemogu opisati koliko mi je lakse sad odkako sam vas otkrila. Hvala vam od ❤
U nedjelju vec sigurno treba prikazati ako je blastica u pitanju. 😊 drzim fige da bude pozitivan🙏🤞❤
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Nina985 zao mi je da je takav ishod, ali nema predaje, zelim ti sto brzi oporavak i zaokupi se stvarima koje te vesele 😘
LioraLiora vec znamo da vrijeme toliko sporo teče kad je u pitanju odbrojavanje do testa, do uzv, ali navijamo da bude sve ok i vjerovat cemo u dobro 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
draga Nikitta, iako su cure već rekle, i ja ću, nikoga ne bacas u depru, a pomogla si toliko puta savjetima, pa bi svatko rado i tebi pomogao ako ikako može barem s par riječi. cak nekad i dobro dođe malo odmaka od teme trudnoća i zatrudnjivanja! mislim da je ovaj forum puno više postao od razmjenjivanja samo iskustava o tome, pogotovo za vas koje ste ovdje dugo, to je već ajmo reci online pravo prijateljstvo. Naravno razumljivo je ako se želiš povući zbog sebe, i sigurno to nekad treba, napravi kako se osjećaš, samo je to sad bitno, da si olaksas maksimalno ove muke, kako god mozes💜
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji