Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem …
Nina jako mi je zao, jako jako …drzi se 🥰
Nikkita ❤️❤️❤️ tebi samo saljem zagrljaje
Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok…ako je 5+2 onda je jos rano za srce…a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam…sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?
Za 5+2 je to uredan nalaz, no za 6+1 koliko je po zadnjoj mengi bi se trebalo vidjeti barem i eo i zv (embrionalni odjek + zumanjcana vrecica, a nekome i plod i srceko).. Sad je jedino 'problem' to racunanje menge.. Ako je 5+2 to je uredan nalaz…
E da…to ti mene sad kopka..ima smisla da se ne vidi eo i zv na 5+2 .. a po zadnjoj mengi sam 6 +2..koma..neznam sad sta ocekivat.
Mene zanima dal ti je po uzvu 5+2 ili po danu aspiracije. Kad ti je bila aspiracija?
Vidim da si napisala 2.11., po tome bi trebala biti 6 tjedana trudna.... je li ti dr rekao da je uzv oke po danu aspiracije ili ti je samo rekao da oni sto vidi odgovara uzv 5+2? U svakom slucaju, probaj na ivf kalkulatoru izracunati po danu aspiracije ili transfera.... ja se najiskrenije nadam da ce iduci tjedan sve biti u redu 🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB po tvom kalendaru mi ispada 5+1 danas kako sam i mislila ..ali to se po Liorinom doktoru ne poklapa…nebitno…kako bude bit ce, ne mogu se vise zamarat…Ubija me forum danas , kad god otvorim danas neke lose vijesti..bas mi nekako negativno utjece na mene ..oprostite i nemojte zamjeriti ako se malo povucem, u velikom sam strahu i stresu jos od one neizvjesnosti i krvarenja, sve bi dala ea mogu ovaj period bar do 8.tjedna prespavati …
Po tome, bit ćeš 5+3 na pregledu. Nećeš čuti srce, možda ćeš vidjeti EO, ali teško. Ono što ćete vidjeti jest da se radi o materničnoj trudnoći i gdje se beba smjestila.
Vjerojatno će te nakon toga onda naručiti za 7 do 10 dana da čujete i srce.
Meni je ovaj prvi pregled isto smirio jer sam se malo bojala vanmaternične.
Da, tako sam i mislila..cisto potvrda trudnoce i da mi kaze da je za taj mali period sve ok i kako treba biti. Samo to trebam cuti,a onda za 10 dana srce ..vjerujem da ce sve biti ok…
Danas najvise osjecam zatezanje u maternici,smedarenja skoro nista nema…ali to rastezanje-zatezanje bas dosta osjetim pogotovo pri naglom dizanju iz kreveta
Sve ti je to normalno. Nemoj raditi nagle pokrete.
I gledaj ovako, u konačnici - da možeš birati da na početku malo krvariš a da onda bude sve u redu i rodiš zdravo dijete (a takvih imaš milion primjera) ili da sve izgleda super, a onda ispadne ovo što i meni - što bi birala?
Dakle, samo dan po dan, jedan dobar znak po jedan dobar znak, i nadaj se najboljem. Voli si bebu i mazi je i vjeruj joj da čini sve što može da izdrži.
💔💔💔
Meni isto racunaju po prvom danu zadnje menge.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ajme danas losih vijesti, doslovno se bojim otvorit forum jer ne znam sta cu procitat i svaka ta vijest me ubija i potonem …
Liora kuzim da si zabrinuta,i ja bi bila ali vjeruj da sve jos moze biti ok…ako je 5+2 onda je jos rano za srce…a cista ne mora smetati za trudnocu koliko ja znam…sta doktor kaze ,jel on optimista? Jel to ok ako se sa 5+2 vidi samo GV?
Za 5+2 je to uredan nalaz, no za 6+1 koliko je po zadnjoj mengi bi se trebalo vidjeti barem i eo i zv (embrionalni odjek + zumanjcana vrecica, a nekome i plod i srceko).. Sad je jedino 'problem' to racunanje menge.. Ako je 5+2 to je uredan nalaz…
E da…to ti mene sad kopka..ima smisla da se ne vidi eo i zv na 5+2 .. a po zadnjoj mengi sam 6 +2..koma..neznam sad sta ocekivat.
Mene zanima dal ti je po uzvu 5+2 ili po danu aspiracije. Kad ti je bila aspiracija?
Vidim da si napisala 2.11., po tome bi trebala biti 6 tjedana trudna…. je li ti dr rekao da je uzv oke po danu aspiracije ili ti je samo rekao da oni sto vidi odgovara uzv 5+2? U svakom slucaju, probaj na ivf kalkulatoru izracunati po danu aspiracije ili transfera…. ja se najiskrenije nadam da ce iduci tjedan sve biti u redu 🙏
On što vidi odgovara 5+2 tako je. I da je tu gdje treba biti i vidljiva ta gestacijska.
Vidim da si napisala 2.11., po tome bi trebala biti 6 tjedana trudna…. je li ti dr rekao da je uzv oke po danu aspiracije ili ti je samo rekao da oni sto vidi odgovara uzv 5+2? U svakom slucaju, probaj na ivf kalkulatoru izracunati po danu aspiracije ili transfera…. ja se najiskrenije nadam da ce iduci tjedan sve biti u redu 🙏
On što vidi odgovara 5+2 tako je. I da je tu gdje treba biti i vidljiva ta gestacijska.
Kad ti je idući UZV? Onda ćeš znati sve. Sad stvarno nema smisla nagađati.
💔💔💔
MTB po tvom kalendaru mi ispada 5+1 danas kako sam i mislila ..ali to se po Liorinom doktoru ne poklapa…nebitno…kako bude bit ce, ne mogu se vise zamarat…Ubija me forum danas , kad god otvorim danas neke lose vijesti..bas mi nekako negativno utjece na mene ..oprostite i nemojte zamjeriti ako se malo povucem, u velikom sam strahu i stresu jos od one neizvjesnosti i krvarenja, sve bi dala ea mogu ovaj period bar do 8.tjedna prespavati …
Po tome, bit ćeš 5+3 na pregledu. Nećeš čuti srce, možda ćeš vidjeti EO, ali teško. Ono što ćete vidjeti jest da se radi o materničnoj trudnoći i gdje se beba smjestila.
Vjerojatno će te nakon toga onda naručiti za 7 do 10 dana da čujete i srce.
Meni je ovaj prvi pregled isto smirio jer sam se malo bojala vanmaternične.
Da, tako sam i mislila..cisto potvrda trudnoce i da mi kaze da je za taj mali period sve ok i kako treba biti. Samo to trebam cuti,a onda za 10 dana srce ..vjerujem da ce sve biti ok…
Danas najvise osjecam zatezanje u maternici,smedarenja skoro nista nema…ali to rastezanje-zatezanje bas dosta osjetim pogotovo pri naglom dizanju iz kreveta
Sve ti je to normalno. Nemoj raditi nagle pokrete.
I gledaj ovako, u konačnici - da možeš birati da na početku malo krvariš a da onda bude sve u redu i rodiš zdravo dijete (a takvih imaš milion primjera) ili da sve izgleda super, a onda ispadne ovo što i meni - što bi birala?
Dakle, samo dan po dan, jedan dobar znak po jedan dobar znak, i nadaj se najboljem. Voli si bebu i mazi je i vjeruj joj da čini sve što može da izdrži.
Da,u pravu si, bolje da ide s goreg na bolje nego obrnuto...hvala sto me uvijek utjesis.. p .s. kako si danas?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Kad ti je idući UZV? Onda ćeš znati sve. Sad stvarno nema smisla nagađati.
Za tjedan dana. Oprostite ako sam vas smorila, znam da su to bile teme i prije..samo što eto lakše mi nego skrolati sve u nazad. Čekat ću idući pregled pa ću valjda više saznati. Samo da vam kažem to sam bila na 1 pregledu kod soc.gin. nisam htjela riskirati ići kod mpo u Zg zbog ove situacije i trebao bi mi test onda itd. Ja sam poslala nalaze mpo liječnici, napisala je da bi se ipak trebala vidjeti žumanjčana sa tih 5 +2. Tako da neznam ništa sada...u Božje ruke, i mene sve zbunilo. Hvala svima od ❤🙏
MTB, kako si ti?
miss, dobro sam. Krvaruckam pomalo, ali nije još krenulo ništa značajno. Možda ipak ne ode samo.
Dosadilo mi je biti tužna pa gledam komedije, zabavljam se, i zapravo se dobro osjećam. Samo da završim ovu priču, i bit ću dobro. Veselim se planovima, veselim se slaganju nove strategije.
LioraLiora - ovo je socijalac? Oni najčešće imaju loše UZVove, a tu je mogućnost pogreške ogromna. Meni je moja doktorica koja ima izvrstan UZV u 3 veoma detaljna mjerenja imala razliku od pola mm, što je razlika od jednog dana. A kod tebe, sa ranijom trudnoćom, razlika od pola mm je i razlika od nekoliko dana.
Za sad znaš da nije vanmaterična, tek ćeš na idućem znati nešto pravo.
I naravno da nikoga ne smaraš, što ti je. Svi smo ovo prošli.
💔💔💔
LioraLiora ma sta bi nas smirila.. Znaci i po tvojoj mpo lijecnici je ok trudnoća 5+2?onda ok..
A za zumanjcanu ne brini nisu nasi soc. ginekolozi toliko specijalizirani za te manje trudnoce, jos ako ima losiji ultrazvuk i ne bas ostro oko... Rano je jos.. Bitno je samo da je i njoj t 5+2...
Cure ja sam sad plakala od muke.. Jedva sam iglu ubola… Počela sam sa Fyremadelom danas. Bože sačuvaj, ko štapić za ražnjić je i boli me kao da sam penicilin primila 😪😪😪😪😭😭😭
Ajooooj 😭😱 pa jel imas koju tanju iglu? Meni izbodeni guzovi,jedan stoperica,drugi antibiotik 🤔
I hvala ti puno na lijepim rjecima danas i jucer,pogotovo... drzim i ja tebi fige i da ova glupa bolest ode sto dalje,u zaborav!! Kad krenem u bockanje ces mi reci svoje iskustvo sa svim 🥰
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji