Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Prosinac 2020. 17:43

Liora,Lucija,MTB , koliko sam ja onda sad trudna po vama
    Zadnja M 29.10
    Aspiracija 11.11
    Transfer trodnevnih 14.11
    Cisto da znam na sta se moram priprrmit u sub da cu vidjeti i da je ok na 1 .uzv..Vise nista to ne kuzim ..Mislila sam da sam ja 5+1 danas ,ali po Liorinom nikako nisam...bas cudno

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    03. Prosinac 2020. 17:44

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Možda su promijenili nešto. Dobila sam samo prvi dan terapije neku tablicu koji lijek i to bez doza po danima i otpusna pisma nakon zahvata, vrlo štura. Ništa o tome kako su folikuli rasli po danima, na koliko je bila štoperica, aspiracija itd.Sva sreća pa sam si to sama bilježila.

Ovo je kao neki karton s detaljnim opisom cijelog postupka. Nemam ga pred sobom jer je ostao kod njih danas da upišu te sve podatke o aspiraciji, embrijima, ne znam.

Nemoj se zamarat ako ti sve ide ok,a čini mi se da ide 😊Vjerojatno svaka klinika ima neku svoju filozofiju.

A ok, ja imam sve to. Sad išla panično vaditi 🙈 imam već pune one dvije njihove fascikle papira koje su mi dali. Ne kužim samo kako nije isti pristup prema svima, to mi se baš i ne svidja..
    Vidjeti ćemo, ja sam za sad oduševljena i stvarno osjećam tu dobru vezu s doktorom, ugodno mi je s njim, svaki put me pita kako sam, ali ne ono reda radi. I plus nikad neću zaboraviti njegov mail kad sam javila negativnu betu. Baš onako, pun podrške. Naravno, ako bude više neuspješnih da ću i ja tražiti svoju sreću dalje.. ako ne izludim do tad 🙈

E super da imaš i da imate dobar odnos, to je jako bitno 👍Prije njih smo išli i na još jedne konzultacije ali oni nam pak nisu bili sjeli. Meni je on i dalje super, imali smo prva liga odnos, uvijek zafrkancija, isto pitao kako sam ovo, ono i na negativnu betu me osobno nazvao par minuta nakon što sam javila Međutim, kad su krenuli neki recimo "problemi" onda su se i stvari promijenile.
    I za tebe skroz imam feeling da nećeš sigurno morat nikud dalje, bit će to sve super ❤️🤞

Joj hvala ti.. tko zna šta me sve čeka.. sve nas.. i ja se nadam da će tebi sve biti dobro i da će napokon upaliti ❤️

A niš, onda smo se dogovorile da sve bude dobro, done deal 😎

🤝🤝🤝🤝

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    03. Prosinac 2020. 17:45

Cure ja sam sad plakala od muke.. Jedva sam iglu ubola... Počela sam sa Fyremadelom danas. Bože sačuvaj, ko štapić za ražnjić je i boli me kao da sam penicilin primila 😪😪😪😪😭😭😭 

endometrioza

• LucyLou

MTB

LucyLou

Nadalica, hvala ti puno sto mislis na sve nas.🙏🏻😊sve ti tu nude da ce ti uzeti jedno djete, pfff, jedno ko nijedno.
    Ja se evo nudim za oboje, samo ih spakiraj i salji express postom😄😘

Vidi ljenčine.Nadalica, ja dođem po dijete osobno. I još ti donesem kilu cedevite, bajaderu i kutiju domaćice

Nadalica, ne nasjedaj, vidis da i dalje hoce samo jedno. Ja ti ih uzmem oboje, slatkise onda lako rijesis i sama. 😛😘
    Lucyinthesky, je da, ja sam isto puno toga morala pojasniti jer skoro nista nisam imala napismeno. A jos sam se vise iznenadila sto si je napokon netko uzeo vremena prouciti sve te silne nalaze koje smo vadili. Sto se tice guzve, vjerujem da je to em zbog korone, em zbog navale uslijed ugovora s HZZO. Jer ja kad sam dosla ljetos na prve konzultacije, nije bilo tako...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

miss, ovo ti je link: https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/

💔💔💔

03. Prosinac 2020. 17:46

Ok hvala vam cure, nasla sam clanke na rodi gdje piše da ako žele preciznije doktori nama izračunati koji išli na ivf..onda se ne gleda od zadnjeg dana menge. Svakako hvala na odg.sad cekam iduci pregled. 

03. Prosinac 2020. 17:47

🍀🐞MISS🐞🍀

Liora,Lucija,MTB , koliko sam ja onda sad trudna po vama
    Zadnja M 29.10
    Aspiracija 11.11
    Transfer trodnevnih 14.11
    Cisto da znam na sta se moram priprrmit u sub da cu vidjeti i da je ok na 1 .uzv..Vise nista to ne kuzim ..Mislila sam da sam ja 5+1 danas ,ali po Liorinom nikako nisam…bas cudno

Ne znam zbilja sad.. Samo kazem da su meni u sve 3 trudnoće istu racunali po prvim danu zadnje menge, nikakav dan ni aspiracije ni transfera mi nisu gledali 🤷‍♀️
    Sad sam i ja iskreno zbunjena... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 17:47

Prvi pregled će vam reći koliko ste trudne. Nakon toga vam je bitno da se ne događaju daljnji zastoji već da se ta prva procjena manje više prati.
    Naravno, dok je beba još jako jako malecka, jako lako mogu fulati dan, dva jer se radi o djelićima milimetra. Ali ne mogu krivo procijeniti za tjedan dana.

💔💔💔

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 17:49

Jeremija

Lucyinthesky

Bozma, rekli su me zvati sutra ujutro.
    Baš mi je čudno ovo s tom tvojom temperaturom, jesi sigurna da je sa svime "dolje" baš sve ok, da nije neka infekcija negdje?

a dan nakon aspiracije sam otišla i privatno da me pogledaju i bilo je samo malo izljeva kod ljevog jajnika, poslije me doktorica 2 puta gledala i nema izljeva i sve ok. imam te dvije ciste na ljevom jajniku, preostali folikuli pa su se protvorili u ciste. zvala sam ambulantu da mi bar sutra izvade CRP i urin. Ginekoog je na godišnjem, mislila sam tražit da mi ponovi briseve

Baš su mi brisevi pali na pamet, nadam se da će krenuti na bolje 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

03. Prosinac 2020. 17:50

MTB

Prvi pregled će vam reći koliko ste trudne. Nakon toga vam je bitno da se ne događaju daljnji zastoji već da se ta prva procjena manje više prati.
    Naravno, dok je beba još jako jako malecka, jako lako mogu fulati dan, dva jer se radi o djelićima milimetra. Ali ne mogu krivo procijeniti za tjedan dana.

Da... Tjedan dana je puno... Ok dan dva ali tjedan mi se cini malo previse🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.