Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 15:47

Nadalice pozitivo naša, znači počeli su tweens dvoboji 😁😜
    Nada86 žao mi je zaista, drži se 😔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 15:49

MTB

Tuma, ja sam uzimala 3x2 od 100, to ti je mjera koja ti treba.
    Možeš uzimati i 3x1 od 200, to ispadne na isto.

Lucyinthesky, a gdje si bila prije?
    Mislim da svi privatnici daju te tablice i otpusna pisma, tako su i meni u Beti. Moraju po zakonu, plus vjerojatno se kasnije time pravdaju.

manemoj, prva sam se sjetila, mrš
    Pa nećemo ženi svu djecu uzeti.Meni je svejedno koje, daj što daš

Kod Podobnika

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 15:49

Nikitta, draga, ne širiš depru. 
    Tvoje lavice su tu za tebe.
    Kad ti doktor ode u penziju, mislim da automatski prelaziš kod drugoga, pogledaj na egrađaninu kome si dodijeljena. Tako ćeš dobiti uputnice koje ti trebaju.
    Za ostalo ti na žalost ne mogu pomoći, ne razumijem se. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 15:50

Lucyinthesky, pa baš mi je čudno da u Podobnika nisi dobivala dokumentaciju, pa i oni su privatnici.
    U svakom slučaju, za sad izgleda da si napokon dobila svoju dobitnu kombinaciju 

💔💔💔

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 15:52

Nikitta ne širiš depru, zato smo tu da jedna uz drugu budemo i u ružnom i u lijepom periodu.
    Ovo s dr je frustrirajuće ionako, a sad u doba prokletog Covida još više. Tom palcu očito treba hrpa vremena da dođe k sebi, a još sad i zub uz to 🤦‍♀️
    Ovaj tvoj dr mi se čini da zna šta radi i pokušaj ga poslušat kako god. Bude se valjda sve nekako posložilo 🤞❤️

🧍‍♂️42-od astheno-normo

manemoj
    03. Prosinac 2020. 15:53

Nikitta

Imam tako crappy dan, plačem od jutra, na telefonu s Kecksteinom, pa zubarima, više njih, pa doznam da je moja soc.zubarka otišla u mirovinu, a nije me ni obavijestila i nemrem sad dobit uputnicu ako želim izvadit zub u bolnici preko opće anestezije. Natjeravala sam se pola sata s njom na mob da mi da moj karton, ona veli da ima 2000 kartona, da je to nebitno, i da se samo prijavim kod drugog. Ja joj govorim da mi je karton bitan, jer sam imala jednu operaciju 2000. godine koja mi je sjebala život i zub koji sad moram vadit, i da moram znat tko me operirao 2.000 godine, ali ona je tupila po svome. Luda sam. Kecksteinu sam poslala slike palca po danima, onda me nazvao, pričali pola sata, on tvrdi da to nije hematom, nego problem mikorcirkulacije, da moram mirovat. Držat nogu na povišenom, a to radim sutra će bit 7 tjedana!! Kaže da Visanne nemaju veze s palcem i danas da nastavim s njima, ako budem opet krvarila jako da izdržim, pa ako se ni ne smiri nakon 3 tjedna, da će mi povisit dozu na 2 dnevno, jer su kao Visanne slabe. Ja sam bila na rubu suza. Znam da mi želi dobro, ali ja sam satrana. Moram vadit zub, a to je isto operacija i rizik od krvarenja, ne uzimaju mi se Visane uopće. Ja sam za sahranu. Eto. Bolje da tu više ne pišem, jer samo širim depru.

Ajme baš mi je žao. Pa ti nikako da malo mira dobiješ. I opet te Visanne, kad pročitam meni je muka a mogu misliti kako je tebi. Jedino dobro sada je što imaš povjerenja u doktora. Možda je ovo ono zadnje sranje i pakao koji moraš izdržati da bi krenulo na bolje. 
    Drži se, šaljem virtualni zagrljaj ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

darliv
    03. Prosinac 2020. 15:54

Tuma ja sam uvijek uzimala 3*2 od 100mg..
    Nada86 vrijeme je da uzivas u blagdanima, u svom suprugu i punis baterije za sljedeći dobitni postupak ❤️
    Nikitta nemoj slucajno izbjegavati pisati nam ovdje ako imas potrebu, svi se ovdje znamo nositi i s losim i s dobrim danima nasih lavica, i znas da iako ne mozemo pomoci sve ti zelimo toliko dobrog i saljem ti hrpu virtualnih zagrljaja ❤️ 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

manemoj

MTB

Tuma, ja sam uzimala 3x2 od 100, to ti je mjera koja ti treba.
    Možeš uzimati i 3x1 od 200, to ispadne na isto.

Lucyinthesky, a gdje si bila prije?
    Mislim da svi privatnici daju te tablice i otpusna pisma, tako su i meni u Beti. Moraju po zakonu, plus vjerojatno se kasnije time pravdaju.

manemoj, prva sam se sjetila, mrš
    Pa nećemo ženi svu djecu uzeti.Meni je svejedno koje, daj što daš

Hahaha pa ja mislila ti ćeš od te prijateljice.. nemoj biti pohlepna pa odmah dvoje 😂 jedno uzmeš, drugo si sama moraš napraviti.. tako to ide 😉😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky

MTB

Lucyinthesky, pa baš mi je čudno da u Podobnika nisi dobivala dokumentaciju, pa i oni su privatnici.
    U svakom slučaju, za sad izgleda da si napokon dobila svoju dobitnu kombinaciju

Jesam, ali od doslovno 1 rečenice, ništa ni slično ovome,tu dobiješ nakon svake folikulometrije sve na pismeno, šta, kako, koliko. Kad dođeš kod nekog drugog, naravno da su im jako bitne info iz prošlih postupaka, a ovo što sam im ja donijela, nisu mogli vjerovati.
    Vidjet ćemo i ako ne bude,
    sve je izuzetno korektno za sada.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Tuma
    03. Prosinac 2020. 15:56

Hvala Nada i MTB ma to sam i ja mislila, al ne kuzim sta je on sad najednom stavio 3*2 od 200 mg, sad gledam i tako je i na nalazu napisao. A druga dr (privatna) mi polako ukida utrogestan, a on je opet povisio jer sam prije 2 tj imala jednu vecer roskasti iscjedak (ona to pripisuje da sam se ogrebala jer na vaginalnom pregledu nista nije nasla i nije se ponavljalo od tad kad koristim rukavice, a on manjku progesterona pa mi je povisio dozu- a ja sam ju ostavila 2*2 zasad pa mislim ppslusati privatnu gin).
    Nikitta bas mi je zao, ja stvarno ne znam sta bih ti rekla da te utjesim. Sve ti se natovarilo, tijelo te razapinje sa svih strana. Nadam se da ce napokon to sve proci🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.