Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    03. Prosinac 2020. 15:31

Nina, nadam se da ce ipak sve biti dobro🙏 uz tebe smo❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

03. Prosinac 2020. 15:31

*.Women_name.*

Ljutopile žao mi je, čudno da je tako brzo došlo. Ali slažem se s tobom vezano za to da bolje da se ne primi nego da prolazimo onu tužnu priču. Odmori se, daj tijelu vremena koliko ti treba a onda u nove pobjede 🥰
    Niksa odlična vijest, sretno dalje!
    Ericaa baš mi je žao, baš sam mislila da ćeš nam ti javit super vijesti. Odtuguj danas, brzo ćeš ti opet u borbu za svoju bebu. 😍😍😍

Mozda nije ni čudno sto je dosla M, jer sam ja primala i cetrotide, a sve je nekako islo neplanski, tako da su mi one odgodile prirodnu O koja bude od 12 do 14 dc, i vjerojatno bi bila tada i sada mi je ovo vec 29dc normalnog.
    Cure sa ruznim vijestima zao mi je, duša me boli samo čitajuć i još na ovaj ružni južni odvratni dan😔😔😔😔😔😔

darliv
    03. Prosinac 2020. 15:33

Piky

Nadalica

Piky ne to uopste nije gadno, pa zasto bi bilo gadno pobogu, to je bilo dio tebe 😞 Da ti pricam bajke da to izbrises iz glave ili zaboravis bi bilo glupo, nego zelim ti da se sto prije oporavis, da skupis snage i da dragi Bog da da sljedeci put u rukama drzis jednu zdravu i zivahnu bebu, mnogo mi je zao sto prolazis kroz to sve ali ne odustaj. ❤️
    Mtb tvoja pozitiva je nadahnjujuca, ja tebe zamisljam kao nekoga od celika, znam da je tesko ali nacin na koji se ti s tim nosis je izvanzemaljski. Neka prodje sto prije i bezbolnije, a ta tvoja jako optimisticna doktorica je jako neprofesionalna, kao da je juce bilo kada su mene posjeli na stolicu posle aspiracije i rekli evo papir sa mogucim donorima, vi imate 0 % sanse da zatrudnite, ja fino promijenila kliniku i rodila blizanve tako da poserem im se na dijagnoze i prognoze, ti ces kao ja, druga sreca, i prelijepa bebica 🤗
    Meto hahaha dobro je pa nisam trudna, ne znam sta bi, jos fizicki nisam spremna na to, ali ne bih se bunila i da je bilo, cekam na tvoju trudnocu ko ozebo sunce ♥️
    Ivanaxx pa super je beta, nemas razloga da panicis, ne moze bas u broj da se dupla 🤗♥️
    Ericaa i Ljutopile rijeci su suvisne, saljem ♥️♥️♥️♥️
    Nada cekamo visoku betu 🤗
    Leptirica i Samara divne vijesti 🤗👣
    Lioraliora i lucyinthesky drzim fige i na nogama i na rukama ❤️
    Takica ja bih na tvom mjestu svejedno radila betu 🤗
    Nina idi na hitnu, mozda hematom curka, ne mozes znati

Hvala puno.. Što je bilo bilo je.. Idemo dalje.. Jučer i danas krvarim ko junac.. Užas.. Valjda neće dugo.
    6.12 će biti mjesec dana da nosim uloške 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ajme Piky, stvarno se nadam da su ovo zadnje muke po ovom pitanju ❤️
    Nadalice mozda da se veselis dok jos uvijek mozes na wc sama 🤣 imam necakinju od 3g i necaka od 1,5 g i nema tog odlaska na wc da oni ne sudjeluju 🤣🤣

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 15:33

nada86, apsolutno te razumijem, ja se isto veselim seksu koji će biti seksa radi, bez ikakve namjere i svrhe. Odmori se malo, napuni baterije, pa ćemo dalje. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 15:35

Leoni 🌸

MTB

Leoni 🌸

Ja sam se tako prepala sad. Ja primam Puregon i Ganirelix od sutra. Jel' u isto vreme treba te dve da se daju? Ili mogu bar 2h razmak izmedju njih da napravim?

Ja sam si jednu davala u 11, drugu u 19. Pitaj doktora.

Ali nisu ti rekli da mora u isto vreme?

Ne, doktorica je rekla da ih razmaknem tako da mi bude lakše. I onda je rekla - ok, ovu prvu uzimaš u 19. Ajmo reći da ovu drugu uzmeš u 11!
    Dakle, rekla bih da nema nekakvo matematičko pravilo, nego da oni to tako, odoka kažu.

💔💔💔

Tuma
    03. Prosinac 2020. 15:38

Nada zao mi je zbog negativne bete. Nadam se da si dobro i zelim ti da prebolis ovu betu i postupak i da odmoris u iducim mjesecima❤
    Cure sad su me zvali iz ljekarne da su mi greskom dali utrogestan od 100, a da je doktor propisao 3*2 od 200. I njima se cini da to nije dobro, da je prevelika doza, pa me zovu da vide sto pise na nalazima.  Meni na svim nalazima pise 3*2, bas nigdje nema jel od 100 ili 200, ali znam da sam cijelo vrijeme uzimala onaj od 100. To je ukupno 600mg, a ova doza koju je on prepisao je 1200, pa jel itko to uzima? Koliko su vama prepisivali? S tim da, ako se sjecate, moja druga ginekologica mi je smanjila utrogestan na 1*2 samo navecer, a on opet povisio na 3*2 ( od 11.tt sam uzimala 2*2). Nego jeste vi imale dozu 3*2 od 100 ili 200???

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 15:40

MTB slažem se iako, nisu me generalno ni tamo tretirali loše glede pregleda i toga, ali ovo je sve skupa ozbiljnije, napisani protokoli, nalazi evo i otpusno pismo. Neka tamo tablica sa točno određenim rubrikama za embrije, spermije, stanice, ocjene, svašta.. Ja ostala u čudu.
    vuky rekli su me nazvat sutra ujutro.
    Čekaj, kod tebe će biti freeze all, pa idući ciklus transfer ili? Jel znaš na kraju koliko ih imaš? Držem veeeeelike 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    03. Prosinac 2020. 15:42

MTB

Nadalica

Ajde da vas nasmijem, odem ja sada do wca, ono svoje dvoje ostavila da leze jedno pored drugog.. taman skinula gace da obavim poso, vriska ko nikad dosad, ja nasmrt preplasena trcim iz wca bez gaca by the way, kad ono Nadia ujela Noah za prst i ne pusta, a on vristi, evo me na rubu srcanog udara 😂

Draga moja, vidim ja da je tebi jedno dijete viška. Doniraš mi ga? Sama izaberi koje
    Preslatki su

(Btw, rekla sam jednoj prijateljici ako mi oplodnje ne uspiju, da ću uzeti jedno njeno. Ona ima par godina vremena da izabere koje joj je manje drago. Je li mi dobar backup plan? Btw, to mi je jako draga prijateljica koja ima izvrnut smisao za humor pa joj mogu govoriti takve stvari. )

Odličan plan! Ako mogu birati ja bi Nadiu, čini mi se po mojoj mjeri 😉 inače svaki put kad Nadalica napiše Nadia meni to ime sve ljepše 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nada 🍀
    03. Prosinac 2020. 15:44

Tuma hvala! Ja mislim da je to neka greška, nikad nisam uzimala više od 600 mg utrogesta. A ti si već u tjednima kada trebaš početi smanjivati progesteron jer placenta sada već sama preuzima tu funkciju. Utrogest se povećava samo u slučaju krvarenja. Nazovi doktora da budeš sigurna.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 15:46

Tuma, ja sam uzimala 3x2 od 100, to ti je mjera koja ti treba.
    Možeš uzimati i 3x1 od 200, to ispadne na isto.

Lucyinthesky, a gdje si bila prije?
    Mislim da svi privatnici daju te tablice i otpusna pisma, tako su i meni u Beti. Moraju po zakonu, plus vjerojatno se kasnije time pravdaju.

manemoj, prva sam se sjetila, mrš 
    Pa nećemo ženi svu djecu uzeti.   Meni je svejedno koje, daj što daš 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.