Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    la_Reina_del_Sur
    03. Prosinac 2020. 14:44

🌺Dada31🌺

Cure dali je koja u stimulaciji imala bolne grudi? Znači ja imam osjećaj da će mi otpasti. Taknuti ih ne smijem, ne mogu ni spavati na trbuhu kao inače…
    Imam dosta velike grudi i tim gore koliko su mi teške i imam osjećaj da svaka važe 10kg 😵😵😵😵
    Jel moguće da to hormoni rade svoje? Krepat ću 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Evo upravo bole 🤣🤣🤦🏻‍♀️

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    03. Prosinac 2020. 14:44

Ruska1986

🌺Dada31🌺

Cure dali je koja u stimulaciji imala bolne grudi? Znači ja imam osjećaj da će mi otpasti. Taknuti ih ne smijem, ne mogu ni spavati na trbuhu kao inače…
    Imam dosta velike grudi i tim gore koliko su mi teške i imam osjećaj da svaka važe 10kg 😵😵😵😵

Je, mene su uzasno boljele u stimulaciji! A kad sam zatrudnila, nista 🤷‍♀️ jedva sam cekala doci kuci s posla i maknut grudnjak

Znači grudnjak mi je postao spravica za mučenje zadnja 2 dana. Samo čekam eksploziju 😂😂😂
    Katastrofa, nadam se da će to brzo prestati. 
    E da imam još jedno pitanje. Danas krećem sa Fyremadel, rekao je navečer... Meni paše oko 17h jer mi se ti vrijeme nikako ne može poklopiti sa poslom ni nikakvim obavezama.
    Jel se može 17h smatrati pod "navečer", mrak je već tada 😂😂😂😂

endometrioza

manemoj
    03. Prosinac 2020. 14:46

Lucyinthesky

Hej cure, eto me. Hvala svima na brizi i lijepim željama,divne ste, ma nema ekipe do ove naše 😊
    Bilo je ok, imamo 9 stanica i dr je zadovoljan, a bilog kaže da mu ovak na prvu izgledaju solidno(šta god to značilo).
    Dogovor je da mi se jave sutra i onda se dogovaramo za transfer(ako ga bude) i ostalo.I dalje sam skeptik poučena ranijim iskustvima, tako da se ne zanosim previše.
    Ja sam u krevetu i iskreno, dosta me boli sve skupa, ali bude prošlo, nije to niš😊
    ericaaa jako mi je žao i mogu ti reći da točno znam feeling kad nakon milijun strahova ipak folikul ne pukne, uspiju ga aspirirat i bude prazan, baš za slomit se 😔
    Ja sam ih prošla 2 puta i sad kad razmislim i čitam tu, mislim da nema puno cura kojima uspije. Glavu gore, dođi k sebi i planiraj dalje. Postupak tvoje dr mi se baš sviđa, pokazala je da je prije svega čovijek.

Odlične vijesti za sad 🎉🎉🎉
    Nadam se da će tako nastaviti 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 14:47

Lucyinthesky, ma naravno da pušeš i na hladno. Ja vjerojatno idući put neću vjerovati da sam trudna do 15.tt. 
    Ovo za sad su dobri znakovi, navijamo da nastavi tako. Podsjeti me kod koga si sad? I da, djeluje mi kao da su se potrudili oko tebe. 

💔💔💔

Nina985
    03. Prosinac 2020. 14:52

Evo update s hitne. Pocelo je bas jako krvarenje ali bez bolova. Samo me ledja razvaljuju. U urinu imam krvi, dolje me bas pece nakon pregleda, pregledala mi je grlic, odradili ultrazvuk, vadili krv. Inace imam nizak tlak, sad mi je 150/100 sto je za mene visoko. Imaju neki prastari UZV, skripao je monitor kad ga je okretala, mislim da cak ima katodnu cijev, kao vidi se nesto pri dnu maternice ,ali ne zna jel to gestacijska vrecica ili nesto drugo. Cekam sad rezultate nalaza, ako beta bude idalje visoka rekla je da cu morati ponoviti UZV za 2 dana.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

• LucyLou
    03. Prosinac 2020. 14:54

Lucyinthesky

Hej cure, eto me. Hvala svima na brizi i lijepim željama,divne ste, ma nema ekipe do ove naše 😊
    Bilo je ok, imamo 9 stanica i dr je zadovoljan, a bilog kaže da mu ovak na prvu izgledaju solidno(šta god to značilo).
    Dogovor je da mi se jave sutra i onda se dogovaramo za transfer(ako ga bude) i ostalo.I dalje sam skeptik poučena ranijim iskustvima, tako da se ne zanosim previše.
    Ja sam u krevetu i iskreno, dosta me boli sve skupa, ali bude prošlo, nije to niš😊
    ericaaa jako mi je žao i mogu ti reći da točno znam feeling kad nakon milijun strahova ipak folikul ne pukne, uspiju ga aspirirat i bude prazan, baš za slomit se 😔
    Ja sam ih prošla 2 puta i sad kad razmislim i čitam tu, mislim da nema puno cura kojima uspije. Glavu gore, dođi k sebi i planiraj dalje. Postupak tvoje dr mi se baš sviđa, pokazala je da je prije svega čovijek.

Lucyinthesky, bas mi je drago da je proslo i da si dobila lijepi broj stanica! Bit ce tu zrelih, uopce ne sumnjam 😊ti se sada lijepo odmori i posveti sebi, a mi cemo navijati za sto bolji party u labosu! 😊🤞🏻

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 14:58

Nina985, a da odeš kod nekog kvalitetnog privatnika, sa pristojnom UZVom?

💔💔💔

Lucyinthesky
    03. Prosinac 2020. 15:01

🌺Dada31🌺

Ja sad u zadnjoj i to koma, ali sad čim su povadilo to sve, prestale boljet, za nepovjerovat!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

darliv
    03. Prosinac 2020. 15:02

Lucyinthesky vjerovat cemo da ce ovog puta sve ici u pozitivnom tonu kod tebe ❤️
    Nina985 beta ce ti odmah biti obrađena?
    Tuma tebi za ljubav 🤭 sad puno bolje vidim uzivo nego na fotkici, ali mislim da je vidljivije nego ujutro https://ibb.co/B6bqhvm

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    03. Prosinac 2020. 15:02

Lucyinthesky

Super broj! 🥳🥳🥳🥳🥳 sad odmaraj 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.