Lucyinthesky vjerovat cemo da ce ovog puta sve ici u pozitivnom tonu kod tebe ❤️
Nina985 beta ce ti odmah biti obrađena?
Tuma tebi za ljubav 🤭 sad puno bolje vidim uzivo nego na fotkici, ali mislim da je vidljivije nego ujutro https://ibb.co/B6bqhvm
Vidi se vidi 🥰🥰🥰 bolje nego ona jutros. Sad trk po još testića pa ponovi sutra, prekosutra sa prvim urinom ❤️
endometrioza
Nina985, a da odeš kod nekog kvalitetnog privatnika, sa pristojnom UZVom?
Na hitnoj sam u Petrovoj. Ovi u Skvorcu me nisu htjeli primiti. Rekli su ako ne prokrvarim da dodjem 8.12 na ultrazvuk, a ako krene krvarenje da mi oni ne mogu pomoci i nek odem na hitnu. Vidjet cu sad nakon sto mi stignu nalazi koga da zovem svoju privatnu ginekologicu. Pokusala sam ju jutros dobiti, ali se nitko u ordinaciji nije javljao nakon par poziva.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Lucyinthesky, ma naravno da pušeš i na hladno. Ja vjerojatno idući put neću vjerovati da sam trudna do 15.tt.
Ovo za sad su dobri znakovi, navijamo da nastavi tako. Podsjeti me kod koga si sad? I da, djeluje mi kao da su se potrudili oko tebe.
Hvala ti. Ja sam ti kod dr. Grbavca u Ivf-u.
Jesu, čini se i meni, definitivno nekako ozbiljniji pristup ajmo reći.
manemoj, Ruška1986, Darliv, LucyLou hvala drage curke, a i ako bude i ako ne, tu smo sve skupa nekak, pa ćemo lakše 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Devojke, nakon koliko sati od zadnje injekcije ste primile stopericu?
Kod mene pise da ne sme 30h da preskoci, ali meni je takav plan da ce biti 41 h izmedju.
Leoni ja sam si zadnju injekciju dala u 13 sati, a stopericu primila u 21:30 sljedeci dan.. Nisam citala upute, pa prvi puta cujem za to pravilo..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Piky ne to uopste nije gadno, pa zasto bi bilo gadno pobogu, to je bilo dio tebe 😞 Da ti pricam bajke da to izbrises iz glave ili zaboravis bi bilo glupo, nego zelim ti da se sto prije oporavis, da skupis snage i da dragi Bog da da sljedeci put u rukama drzis jednu zdravu i zivahnu bebu, mnogo mi je zao sto prolazis kroz to sve ali ne odustaj. ❤️
Mtb tvoja pozitiva je nadahnjujuca, ja tebe zamisljam kao nekoga od celika, znam da je tesko ali nacin na koji se ti s tim nosis je izvanzemaljski. Neka prodje sto prije i bezbolnije, a ta tvoja jako optimisticna doktorica je jako neprofesionalna, kao da je juce bilo kada su mene posjeli na stolicu posle aspiracije i rekli evo papir sa mogucim donorima, vi imate 0 % sanse da zatrudnite, ja fino promijenila kliniku i rodila blizanve tako da poserem im se na dijagnoze i prognoze, ti ces kao ja, druga sreca, i prelijepa bebica 🤗
Meto hahaha dobro je pa nisam trudna, ne znam sta bi, jos fizicki nisam spremna na to, ali ne bih se bunila i da je bilo, cekam na tvoju trudnocu ko ozebo sunce ♥️
Ivanaxx pa super je beta, nemas razloga da panicis, ne moze bas u broj da se dupla 🤗♥️
Ericaa i Ljutopile rijeci su suvisne, saljem ♥️♥️♥️♥️
Nada cekamo visoku betu 🤗
Leptirica i Samara divne vijesti 🤗👣
Lioraliora i lucyinthesky drzim fige i na nogama i na rukama ❤️
Takica ja bih na tvom mjestu svejedno radila betu 🤗
Nina idi na hitnu, mozda hematom curka, ne mozes znati
VM, Niksa, tiki navijamo, divne vijesti ❤️❤️👣
Lucylou neka kariogram bude uredan 🙏🙏
Lucija sigurno da utjece na zdravlje to cime se sopamo, nadam se da ces potpuno da se oporavis do feta 🙏🙏🙏❤️
Pami odlicne vijesti.. nove cure dobrodosle i sto brze otisle zelim vam od ❤️🙏
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Lucyinthesky vjerovat cemo da ce ovog puta sve ici u pozitivnom tonu kod tebe ❤️
Tuma tebi za ljubav 🤭 sad puno bolje vidim uzivo nego na fotkici, ali mislim da je vidljivije nego ujutro https://ibb.co/B6bqhvm
Da i beta i ostali nalazi. Uzeli su mi 2vise epruveta lrvi i urin pa pretpostavljam da nece samo betu vaditi. Cekam sad rezultate u cekaonici
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Da i beta i ostali nalazi. Uzeli su mi 2vise epruveta lrvi i urin pa pretpostavljam da nece samo betu vaditi. Cekam sad rezultate u cekaonici
Sorry na svrakopisu, nisam ni pogledala sto sam napisala.
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Pozdrav svima. Nova sam ovdje. Preplasena i puna briga. Prosla sam prvi stimulirani ciklus i vracene su mi dvije stanice. Nazalost 14det beta 4.1 i menstruacija par dana nakon... Pricekali smo 1 mc i sad smo opet u procesu. Vracena mi je jedna zamrzuta blastocista 27.11. Sad cekam betu 11.12. Ali nemam pojma na koji nacin docekati donekle smirena vadjenje krvi. Od simptoma nemam skoro pa nikakve promjene osim 1dnt malo sluzavi smedji iscjedak 2 do 3 puta jaka bol koja je trajala par sek. I neki stalni osjecaj u donjem djelu kao nadutost... Od terapije uzimam utrogestan 3x2 vag. I estrofem 3x1. Uzasno sam pod stresom i neznam kako se opustiti... Drge cure svima zelim puno srece... Visoke bete i sretne trudnoce
🙏🏻 mozda je hematom kako Nadalica kaze, ne mora jos biti sve izgubljeno..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Držinse draga, navijam da sve bude ok 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji