Nina985, ma znam da MPOvci ne primaju. Ja sam poslala mail svojoj privatnici i dala mi je termin skoro odmah. Bolje ti je to pogledati na kvalitetnom UZVu. Ovdje sve navijamo za tebe. Držim fige da nalazi dođu dobri.
Lucyinthesky, da, i činilo mi se da si u IVF. Baš mi drago da te napokon netko tretira kako spada.
Nadalica, ti si meni zakon
minjami, na žalost, ovo je proces koji zahtijeva dobre živce. Nađi način da se zabaviš, tipkaj ovdje s nama, gledaj serije, radi što god tebi puni baterije i čini te opuštenijom. Ovo je vrijeme kad si ti najvažnija i kad je najvažnije preživjeti.
Pročitaj prve dvije stranice teme, sredi si potpis, i priključi se nama. Nisi sama.
💔💔💔
Pozdrav svima. Nova sam ovdje. Preplasena i puna briga. Prosla sam prvi stimulirani ciklus i vracene su mi dvije stanice. Nazalost 14det beta 4.1 i menstruacija par dana nakon… Pricekali smo 1 mc i sad smo opet u procesu. Vracena mi je jedna zamrzuta blastocista 27.11. Sad cekam betu 11.12. Ali nemam pojma na koji nacin docekati donekle smirena vadjenje krvi. Od simptoma nemam skoro pa nikakve promjene osim 1dnt malo sluzavi smedji iscjedak 2 do 3 puta jaka bol koja je trajala par sek. I neki stalni osjecaj u donjem djelu kao nadutost… Od terapije uzimam utrogestan 3x2 vag. I estrofem 3x1. Uzasno sam pod stresom i neznam kako se opustiti… Drge cure svima zelim puno srece… Visoke bete i sretne trudnoce
Dobrodošla i donijela nam uskoro dobre vijesti 🥰 nema recepta za strpljenje, ja sam dan prije tebe vratila dvije blastociste, bila sam uzasno nervozna sve ove dane, nisam imala gotovo nikakve simptome izuzev laganih grceva drugi dan nakon transfera, pa par dana zatisje, dok me zadnja dva dana lagano bolucka kao menstrualni, pa zna presjeci nekada, pa skakljati oko pupka, ostra bol u lijevu preponu..danas su me umirile cure ovdje s foruma, prekrasne zenice koje vrijedno pregledavaju nase slike ranih testova i provlace nam kroz filtere pronalazeci sjenu sjenine sjene ❤️❤️ 😁 divno je drustvo ovdje i svakako ce ti olaksati iscekivanje 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozdrav svima. Nova sam ovdje. Preplasena i puna briga. Prosla sam prvi stimulirani ciklus i vracene su mi dvije stanice. Nazalost 14det beta 4.1 i menstruacija par dana nakon… Pricekali smo 1 mc i sad smo opet u procesu. Vracena mi je jedna zamrzuta blastocista 27.11. Sad cekam betu 11.12. Ali nemam pojma na koji nacin docekati donekle smirena vadjenje krvi. Od simptoma nemam skoro pa nikakve promjene osim 1dnt malo sluzavi smedji iscjedak 2 do 3 puta jaka bol koja je trajala par sek. I neki stalni osjecaj u donjem djelu kao nadutost… Od terapije uzimam utrogestan 3x2 vag. I estrofem 3x1. Uzasno sam pod stresom i neznam kako se opustiti… Drge cure svima zelim puno srece… Visoke bete i sretne trudnoce
Draga minjami, nažalost nema recepta kako smiren čekati betu 🙄 to je možda za živce najgori dio jer tu uglavnom prestaje tvoj utjecaj na rezultat, injekcije si popikala, sve si obavila i sad čekaš, a taj gubitak kontrole je grozan!! Probaj skrenuti misli čitanjem, filmovima, spremaj nešto šta dugo već planiraš (a da ne uključuje teško dizanje naravno, neku ladicu, papire i sl), okiti stan.. Nemoj bit preplašena ni tužna jer po ovome što kažeš s tobom je stvarno sve pozitivno, imala si smrzlica, imas vraćenu blasticu, to je već veliki korak! Nemoj špijunirat simptome, guglat simptome.. 😂 Moramo nekad prepustit stvari višoj sili.. Čuvaj živce za to dijete kad dode, trebat će ti😂
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Nina985 ufff... nadam se da ce izaci na dobro, drži se💗 Cekamo betu...
Lucyn super, sada party u labosu! Kad ces znati stanje?
minjami ovo je bas put gdje se moramo uciti strpljenju, a osobno mi najtezi drugi tjedan od transfera... kako ti je MTB rekla, traziti sto vise zanimacija, a proci ce i to ...
Mi idemo u Fet, kaze da je profesor tako kazao, a nista ne znam kakvi su i nije htjela reci, da zovem iza 14... eto... sva je oprezna moja biologica....
Ja sam se tako prepala sad. Ja primam Puregon i Ganirelix od sutra. Jel' u isto vreme treba te dve da se daju? Ili mogu bar 2h razmak izmedju njih da napravim?
Ja sam si jednu davala u 11, drugu u 19. Pitaj doktora.
💔💔💔
Ajde da vas nasmijem, odem ja sada do wca, ono svoje dvoje ostavila da leze jedno pored drugog.. taman skinula gace da obavim poso, vriska ko nikad dosad, ja nasmrt preplasena trcim iz wca bez gaca by the way, kad ono Nadia ujela Noah za prst i ne pusta, a on vristi, evo me na rubu srcanog udara 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Piky ne to uopste nije gadno, pa zasto bi bilo gadno pobogu, to je bilo dio tebe 😞 Da ti pricam bajke da to izbrises iz glave ili zaboravis bi bilo glupo, nego zelim ti da se sto prije oporavis, da skupis snage i da dragi Bog da da sljedeci put u rukama drzis jednu zdravu i zivahnu bebu, mnogo mi je zao sto prolazis kroz to sve ali ne odustaj. ❤️
Mtb tvoja pozitiva je nadahnjujuca, ja tebe zamisljam kao nekoga od celika, znam da je tesko ali nacin na koji se ti s tim nosis je izvanzemaljski. Neka prodje sto prije i bezbolnije, a ta tvoja jako optimisticna doktorica je jako neprofesionalna, kao da je juce bilo kada su mene posjeli na stolicu posle aspiracije i rekli evo papir sa mogucim donorima, vi imate 0 % sanse da zatrudnite, ja fino promijenila kliniku i rodila blizanve tako da poserem im se na dijagnoze i prognoze, ti ces kao ja, druga sreca, i prelijepa bebica 🤗
Meto hahaha dobro je pa nisam trudna, ne znam sta bi, jos fizicki nisam spremna na to, ali ne bih se bunila i da je bilo, cekam na tvoju trudnocu ko ozebo sunce ♥️
Ivanaxx pa super je beta, nemas razloga da panicis, ne moze bas u broj da se dupla 🤗♥️
Ericaa i Ljutopile rijeci su suvisne, saljem ♥️♥️♥️♥️
Nada cekamo visoku betu 🤗
Leptirica i Samara divne vijesti 🤗👣
Lioraliora i lucyinthesky drzim fige i na nogama i na rukama ❤️
Takica ja bih na tvom mjestu svejedno radila betu 🤗
Nina idi na hitnu, mozda hematom curka, ne mozes znati
VM, Niksa, tiki navijamo, divne vijesti ❤️❤️👣
Lucylou neka kariogram bude uredan 🙏🙏
Lucija sigurno da utjece na zdravlje to cime se sopamo, nadam se da ces potpuno da se oporavis do feta 🙏🙏🙏❤️
Pami odlicne vijesti.. nove cure dobrodosle i sto brze otisle zelim vam od ❤️🙏
Hvala puno.. Što je bilo bilo je.. Idemo dalje.. Jučer i danas krvarim ko junac.. Užas.. Valjda neće dugo.
6.12 će biti mjesec dana da nosim uloške 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ajde da vas nasmijem, odem ja sada do wca, ono svoje dvoje ostavila da leze jedno pored drugog.. taman skinula gace da obavim poso, vriska ko nikad dosad, ja nasmrt preplasena trcim iz wca bez gaca by the way, kad ono Nadia ujela Noah za prst i ne pusta, a on vristi, evo me na rubu srcanog udara 😂
Draga moja, vidim ja da je tebi jedno dijete viška. Doniraš mi ga? Sama izaberi koje
Preslatki su
(Btw, rekla sam jednoj prijateljici ako mi oplodnje ne uspiju, da ću uzeti jedno njeno. Ona ima par godina vremena da izabere koje joj je manje drago. Je li mi dobar backup plan? Btw, to mi je jako draga prijateljica koja ima izvrnut smisao za humor pa joj mogu govoriti takve stvari. )
💔💔💔
Hvala cure puno ali ništa od Nade ni ovaj put, beta negativna kao šta sam i očekivala, menga stigla jutros da me obraduje 🤮
Piky, MTB, Ljutopile, Ericaa mogu se sa svakom od vas poistovjetiti i teško mi je zbog svake tuge kroz koju mi ovdje moramo proći 😔
Nina nadam se da je samo bezopasno krvarenje koje dosta trudnica ima u ranim tjednima trudnoće 🙏
Leptirica neka samo nastavi tako školski 🙏
Dariv došao je red na tvoju sreću 🍀🙏
Dobrodošle nove cure u ovaj snažni čopor..
Sretno cure svima, oprostite ako sam nekoga izostavila, glava mi baš i ne funkcionira zadnjih dana, pokušavam se digniti ali je menga prilično gadna pa sam i fizički nikako. Ma biće bolje, i meni i vama dolaze svjetliji dani.
MTB možeš me gurniti na dno liste u postupke za nekoliko mjeseci, trebam predah i malo svoj život nazad i da se poseksam ko žena, sve me iscrpilo... ljubim vas
Sortiraj odgovore
Najstariji