Lucyinthesky, pa ako je rekao 9 solidnih, znači da nisu nezrele. Držmo fige da sutra dobiješ dobre vijesti.Meni su odmah po aspiraciji rekli da su ih 9 izvadili, ali da ih je 7 zrelih, i tako je i bilo.
la_Reina_del_Sur, ma super je da imaš puno stanica, i očito su kvalitetne kad su se sve oplodile. Svaka čast.
Vidit cemo sutra ujutro sve, bolje jedna, ali vrijedna, nego 15 pa nista.. 🙏 nadam se da cu imat lipe vijesti 🤗🤗
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Hej cure, eto me. Hvala svima na brizi i lijepim željama,divne ste, ma nema ekipe do ove naše 😊
Bilo je ok, imamo 9 stanica i dr je zadovoljan, a bilog kaže da mu ovak na prvu izgledaju solidno(šta god to značilo).
Dogovor je da mi se jave sutra i onda se dogovaramo za transfer(ako ga bude) i ostalo.I dalje sam skeptik poučena ranijim iskustvima, tako da se ne zanosim previše.
Ja sam u krevetu i iskreno, dosta me boli sve skupa, ali bude prošlo, nije to niš😊
ericaaa jako mi je žao i mogu ti reći da točno znam feeling kad nakon milijun strahova ipak folikul ne pukne, uspiju ga aspirirat i bude prazan, baš za slomit se 😔
Ja sam ih prošla 2 puta i sad kad razmislim i čitam tu, mislim da nema puno cura kojima uspije. Glavu gore, dođi k sebi i planiraj dalje. Postupak tvoje dr mi se baš sviđa, pokazala je da je prije svega čovijek.
9 stanica je super!!! Samo odmaraj i pazi se!
hvala ti i da,jako rijetko uspije...Plan je skovan,u 23.12 konzultacije sa odredivanjem terapije za stimulaciju.... 2021. Ce bit bolja 😁😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hej cure, eto me. Hvala svima na brizi i lijepim željama,divne ste, ma nema ekipe do ove naše 😊
Bilo je ok, imamo 9 stanica i dr je zadovoljan, a bilog kaže da mu ovak na prvu izgledaju solidno(šta god to značilo).
Dogovor je da mi se jave sutra i onda se dogovaramo za transfer(ako ga bude) i ostalo.I dalje sam skeptik poučena ranijim iskustvima, tako da se ne zanosim previše.
Ja sam u krevetu i iskreno, dosta me boli sve skupa, ali bude prošlo, nije to niš😊
ericaaa jako mi je žao i mogu ti reći da točno znam feeling kad nakon milijun strahova ipak folikul ne pukne, uspiju ga aspirirat i bude prazan, baš za slomit se 😔
Ja sam ih prošla 2 puta i sad kad razmislim i čitam tu, mislim da nema puno cura kojima uspije. Glavu gore, dođi k sebi i planiraj dalje. Postupak tvoje dr mi se baš sviđa, pokazala je da je prije svega čovijek.
9 stanica je odlicno! Nadam se da ce se vecina oploditi!🤞🙏
Hvala ti, nadam se i ja, ma da do transfera dođem ja ću bit happy, eto onak iskreno 😊
MTB daje mi to nadu, vidjet ćemo. Ponavljam se već, ali ništa ja to ne uzimam kao sigurno jer kad se opečeš, tak to ide, uvijek su mi do sad govorili kak je kod mene sve divno. Spermio nije prva liga pa i to uzimam u obzir, ali prvo ta zrelost 💪
Nekako sam smirena recimo, bit će kako bude, dali su sve od sebe ovaj lut, imam taj dojam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
9 stanica je super!!! Samo odmaraj i pazi se!
hvala ti i da,jako rijetko uspije…Plan je skovan,u 23.12 konzultacije sa odredivanjem terapije za stimulaciju…. 2021. Ce bit bolja 😁😘
E pa super, ma vidjet ćeš, proletit će ti vrijeme i za čas si u novom postupku!
Odmaraj i ti,zaslužile smo 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Darliv ja sam tu odmah vidjela sjenu sjenine sjene evo poigrala sam se sa filterima nadam se da vidis https://ibb.co/gtBqRvW
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Da, meni je to isto zanimljivo! Kod mene je bio 21 folikul i da ih je bas 12 bilo super za oplodit 🤔 da ih nije moglo bit 13, 15 ili sta ja znam koliko.. Ne zalim se, naravno, ali ja sam cak i stavila opciju da mi se zamrznu preostale stanice(kad smo ispunjavili papire jer uopce nisam kuzila sta me pitaju)pa su oni rekli da u pravilu zamrzavaju samo oplodjene embrije pa sam promijenila odluku. I onda su mi rekli da su ih 12 oplodili pa dalje nisam ni pitala....
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure dali je koja u stimulaciji imala bolne grudi? Znači ja imam osjećaj da će mi otpasti. Taknuti ih ne smijem, ne mogu ni spavati na trbuhu kao inače...
Imam dosta velike grudi i tim gore koliko su mi teške i imam osjećaj da svaka važe 10kg 😵😵😵😵
Jel moguće da to hormoni rade svoje? Krepat ću 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
endometrioza
*mislila sam napisat oplodjene j.s pa je ostalo oplodjeni embrij 🤷♀️ logicno da je oplodjen ako je embrij 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure dali je koja u stimulaciji imala bolne grudi? Znači ja imam osjećaj da će mi otpasti. Taknuti ih ne smijem, ne mogu ni spavati na trbuhu kao inače…
Imam dosta velike grudi i tim gore koliko su mi teške i imam osjećaj da svaka važe 10kg 😵😵😵😵
Jel moguće da to hormoni rade svoje? Krepat ću 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Je, mene su uzasno boljele u stimulaciji! A kad sam zatrudnila, nista 🤷♀️ jedva sam cekala doci kuci s posla i maknut grudnjak
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
MTB prvi put čujem da ih samo 12 smiju oplodit, od kad to? Kako onda rade ako u hiperu dode do tipa 20 js? Tnx na pojasnjenju 😇
Oni izaberu 12 najboljih a ostale stanice zaledjuju…
Kako gdje. Često ih ne zaleđuju nego ih se riješe, jer je uspješnost ionako manja sa zaleđenim jajnim stanicama.
Da… No bilo je i takvih slucajeva iako su rijetke.. Jer ne moze 20 stanica biti kvalitetno.. Najcesce kazu da su ostale bile nezrele ili ne kvalitete za zamrzavanje…
Ja kad sam imala 14 za 2 su rekli da nisu bile zrele…
Vrlo često čujem da je sve iznad 12 bilo nekvalitetno ili nezrelo. Rekla bih da je to način da nas utješe, premala je vjerojatnost da se baš uvijek lijepo zaokruži na 12.
Ma znam da.. Ali i od tih 12 rijetko kad da su sve ok i dobre za oplodnju... Npr i od tih 12 samo 8 su bile ok i uopce oplodjene na onih 4 su rekli da nije bilo smisla ista pokusavate a one 2 su bile i startu prekrizene.. Kako mi je doktor P na vv rekao : puno drvo jabuka ne moze imati sve zrele plodove, uvijek ima i trulih i zelenih😂...
Sortiraj odgovore
Najstariji