Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    01. Prosinac 2020. 17:44

Lucija Svašta mi to naučimo, specijalizirati ćemo mpo. Rekla sam  da kad rodim onda ću rec Skvorcu da sam toliko sve naučila da je sad vrijeme da me zaposli😂😂 btw sestra koja mi je bila na transferu priča mi kako je ona isto išla kod njega na postupak rodila i kasnije ju zaposlio. Mislim si ja hmmmm dobar plan 😂😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

01. Prosinac 2020. 17:47

*.Women_name.*

LucijaSvašta mi to naučimo, specijalizirati ćemo mpo. Rekla sam da kad rodim onda ću rec Skvorcu da sam toliko sve naučila da je sad vrijeme da me zaposli😂😂 btw sestra koja mi je bila na transferu priča mi kako je ona isto išla kod njega na postupak rodila i kasnije ju zaposlio. Mislim si ja hmmmm dobar plan 😂😂😂😂

😂😂😂😂
    Mene je puno tog narucila jedna moja mpo frendica.. Koja je isla kod Lucija.. Uglavnom rekao joj je da bi ju mogao zaposliti na recepciji 😂😂😂... Ona je dosla do toga da si je sama slagala terapiju, rekla zelim TO TO I TO🙊🙃
    kad je konacno zatrudnila rekao joj je da joj on skoro nije ni trebao samo Lana🙄🤷‍♀️🙉😂😂. Ta zenska bi knjigu mogla napisati.. Nikad mi nijedan doktor nije ni upola objasnio kao ona... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Prosinac 2020. 17:47

LucyLou, bez brige, pitat ću te. Za sad sam odlučila u prosincu ići na konzultacije, i na hrpu pregleda kroz prosinac i siječanj. Ionako do veljače ne mogu na postupak. Plus pokušat ću ubosti postupak na HZZO, rado bih nešto i besplatno napravila.
    A za idući postupak, ajmo se ti i ja dogovoriti. Nema više zabušavanja, ostajemo obje trudne i pratimo se kroz trudnoću. Dosta je bilo!!!

Bozma, da, čitala sam već to od tebe i tad mi je isto zazvonilo. Meni su ama baš svi ovi privatnici na konzultacijama reagirali isto - nisu im baš bili bitni ti obavezni nalazi i svi su mi rekli da ne moram ništa više testirati. Iako mene recimo TORCH stalno muči i sad ću ga i napraviti. Smeta mi to, stalno imam osjećaj da prate te neke svoje šprance i da uopće nemaju individualan pristup.

💔💔💔

Takica
    01. Prosinac 2020. 17:48

Mare0208

Pozdrav cure! Mi skupili nalaze, bila kod anesteziologa. Ali mm ima bakteriju u ejakulatu. Enterokok. Njegova dr opće prakse misli da mu uopće ne treba terapija jer je ima manje od 10 na 4. Al mu je dala svejedno antibiotik i nek se ja posavjetujem na humanoj. Hoće li nas uopće primiti u postupak sad ili sve treba biti sterilno? Baš sam se zbedirala. Još sutra trebam dobit menstruaciju i uzela sam već uputnicu za covid. Al pretpostavljam da ništa od toga.

S obzirom da idete u postupak svi nalazi i brisevi trebaju biti sterilni bar su nama tako govorili. Pretpostavljam da je uz nalaz dobio i nalaz antibograma (na sta je osetljiva bakterija) i treba svakako da dobije terapiju prema njemu. Dosta tečnosti, urološki čaj..i po meni bi trebao i urinokulturu napraviti.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Lucyinthesky
    01. Prosinac 2020. 17:49

🌺Dada31🌺

Jeremija zvala sam LabPlus i ne rade PCR testiranje. Samo antigen i serološki obični… Pa sam zvala Agram, 950kn 🙄 ili Fran Mihaljević 500 kn, ili štampar 680kn
    Cure ima koja iskustva ili saznanja koliko se čeka rezultat na mihaljeviću ili štamparu?
    Joj tak se nadam da će 15. 12 reći da ukidaju test. Jučer nije trebao, danas treba 😵😵😵😵

Ja sam jučer oko 12 radila test na Štamparu i navečer oko 9 mi je nalaz bio na mailu iako su mi rekli da se čeka do 48 sati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    01. Prosinac 2020. 17:51

LUCIJA007

*.Women_name.*

LucijaSvašta mi to naučimo, specijalizirati ćemo mpo. Rekla sam da kad rodim onda ću rec Skvorcu da sam toliko sve naučila da je sad vrijeme da me zaposli😂😂 btw sestra koja mi je bila na transferu priča mi kako je ona isto išla kod njega na postupak rodila i kasnije ju zaposlio. Mislim si ja hmmmm dobar plan 😂😂😂😂

😂😂😂😂
    Mene je puno tog narucila jedna moja mpo frendica.. Koja je isla kod Lucija.. Uglavnom rekao joj je da bi ju mogao zaposliti na recepciji 😂😂😂… Ona je dosla do toga da si je sama slagala terapiju, rekla zelim TO TO I TO🙊🙃
    kad je konacno zatrudnila rekao joj je da joj on skoro nije ni trebao samo Lana🙄🤷‍♀️🙉😂😂. Ta zenska bi knjigu mogla napisati.. Nikad mi nijedan doktor nije ni upola objasnio kao ona…

Kraljica 😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

01. Prosinac 2020. 17:56

MTB

LucyLou, bez brige, pitat ću te. Za sad sam odlučila u prosincu ići na konzultacije, i na hrpu pregleda kroz prosinac i siječanj. Ionako do veljače ne mogu na postupak. Plus pokušat ću ubosti postupak na HZZO, rado bih nešto i besplatno napravila.
    A za idući postupak, ajmo se ti i ja dogovoriti. Nema više zabušavanja, ostajemo obje trudne i pratimo se kroz trudnoću. Dosta je bilo!!!

Bozma, da, čitala sam već to od tebe i tad mi je isto zazvonilo. Meni su ama baš svi ovi privatnici na konzultacijama reagirali isto - nisu im baš bili bitni ti obavezni nalazi i svi su mi rekli da ne moram ništa više testirati. Iako mene recimo TORCH stalno muči i sad ću ga i napraviti. Smeta mi to, stalno imam osjećaj da prate te neke svoje šprance i da uopće nemaju individualan pristup.

L je isti takav.. Nista me nije trazimo.. Ima svoju sprancu i po njoj radi.. I radi samo s gonalima....dok sam npr isla kod R na konzultacije on mi je rekao da uzmem BILO KOJU terapiju.. Znaci sto je jeftinije 🤷‍♀️🙄...
    Zelim li gonale, Puregoni Ovaleap kaze njemu svejedno🤔... Ne kuzim to iskreno kad vec i mi znamo da su neki cisti fsh dok drugi fsh i lh.. 
    A luci... Nista ne trazi njemu ni AMH ne treba.. On kaze da je njemu ono sto vidi na ultrazvuku sasvim dovoljno.. No ja sam znala da je on takav pa sam sama izvadila sve nalaze na svoju ruku, tesko da bi mi on rekao da bilo sto od toga napravim... 

• Mare0208
    01. Prosinac 2020. 17:57

Takica

Mare0208

Pozdrav cure! Mi skupili nalaze, bila kod anesteziologa. Ali mm ima bakteriju u ejakulatu. Enterokok. Njegova dr opće prakse misli da mu uopće ne treba terapija jer je ima manje od 10 na 4. Al mu je dala svejedno antibiotik i nek se ja posavjetujem na humanoj. Hoće li nas uopće primiti u postupak sad ili sve treba biti sterilno? Baš sam se zbedirala. Još sutra trebam dobit menstruaciju i uzela sam već uputnicu za covid. Al pretpostavljam da ništa od toga.

S obzirom da idete u postupak svi nalazi i brisevi trebaju biti sterilni bar su nama tako govorili. Pretpostavljam da je uz nalaz dobio i nalaz antibograma (na sta je osetljiva bakterija) i treba svakako da dobije terapiju prema njemu. Dosta tečnosti, urološki čaj..i po meni bi trebao i urinokulturu napraviti.

Hvala! Da, dobio je antibiogram i dala mu je dr antibiotik, ali da pričeka do sutra i  provjerim na humanoj. Urinokulturu je radio isti dan, ona je sterilna. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Prosinac 2020. 17:58

LUCIJA007

MTB

L je isti takav.. Nista me nije trazimo.. Ima svoju sprancu i po njoj radi.. I radi samo s gonalima….dok sam npr isla kod R na konzultacije on mi je rekao da uzmem BILO KOJU terapiju.. Znaci sto je jeftinije 🤷‍♀️🙄…
    Zelim li gonale, Puregoni Ovaleap kaze njemu svejedno🤔… Ne kuzim to iskreno kad vec i mi znamo da su neki cisti fsh dok drugi fsh i lh..
    A luci… Nista ne trazi njemu ni AMH ne treba.. On kaze da je njemu ono sto vidi na ultrazvuku sasvim dovoljno.. No ja sam znala da je on takav pa sam sama izvadila sve nalaze na svoju ruku, tesko da bi mi on rekao da bilo sto od toga napravim…

Da, bila sam kod njega na konzultacijama, njemu su svi ti pregledi bili glupost. 
    A UZV kod njega je bome bolio, dobro da mi do krajnika nije došao sa onim štapom. 

💔💔💔

Ruska1986
    01. Prosinac 2020. 17:59

Mare0208

Mislim da i kod jednog i kod drugog treba bit bas sve uredno i sterilno! Ali stvarno nisam sigurna.. Znam da su meni rekli da nam svi nalazi moraju bit ok.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.