Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    01. Prosinac 2020. 15:57

🍀🐞MISS🐞🍀

Pami imas li ti kakve tegobe/simptome? U mene je samo rastezanje neko u maternici i tu i tamo menstrualni grcici…al imam dojam kao da mi dolje stalno nešto krčka 😂

Što je najgore ili najbolje (neznam ni sama😄) zasad nemam uopće neke simptome. Trbuh me ne boli, nekad me malo zaboli u leđima ali ne svaki dan, a ni sise mi baš više nisu tako osjetljive. To me i uplašilo jer sam se bojala što me odjednom ništa više ne boli, ali su me umirile cure tu na forumu koje su rekle da je to normalno. Ne brini, biti će sve ok u petak 😊

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Prosinac 2020. 16:01

Ruska dobro si ti izdrzala od 5 do 8...mene bi ubila ta neizvjesnost,iako je bolje bit manje opterecen...kad si ono rekla da krecu bas mucnine?
    Pami mene grudi malo bole,ali nista nisu porasle ..samo ovo rastezanje u maternici...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    01. Prosinac 2020. 16:08

🍀🐞MISS🐞🍀

Ruska dobro si ti izdrzala od 5 do 8…mene bi ubila ta neizvjesnost,iako je bolje bit manje opterecen…kad si ono rekla da krecu bas mucnine?
    Pami mene grudi malo bole,ali nista nisu porasle ..samo ovo rastezanje u maternici…

Meni oko 7 tt. A ne znam sta bi ti rekla za sebe... Nekako sam se od prvog dana prepustila doktorima i nadala da oni znaju najbolje! Nista nisam guglala, nista nisam istrazivala, kao sta sam rekla:ko tele! I cak mislim da sam samim time i bila manje ooterecena i u razmisljanjima 🤷‍♀️ Ja kad vidim koliko bi ovdje(nazalost) znate, bude mi neugodno 🙈 A i miran si nekako taj dan kad imas uvz... Vec slijedeci je dal je sve ok i ostalo.. Tako da je briga stalno tu, bez obzira isla svaki tjedan ili svaka 4 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Prosinac 2020. 16:13

Ruska1986

🍀🐞MISS🐞🍀

Ruska dobro si ti izdrzala od 5 do 8…mene bi ubila ta neizvjesnost,iako je bolje bit manje opterecen…kad si ono rekla da krecu bas mucnine?
    Pami mene grudi malo bole,ali nista nisu porasle ..samo ovo rastezanje u maternici…

Meni oko 7 tt. A ne znam sta bi ti rekla za sebe… Nekako sam se od prvog dana prepustila doktorima i nadala da oni znaju najbolje! Nista nisam guglala, nista nisam istrazivala, kao sta sam rekla:ko tele! I cak mislim da sam samim time i bila manje ooterecena i u razmisljanjima 🤷‍♀️ Ja kad vidim koliko bi ovdje(nazalost) znate, bude mi neugodno 🙈 A i miran si nekako taj dan kad imas uvz… Vec slijedeci je dal je sve ok i ostalo.. Tako da je briga stalno tu, bez obzira isla svaki tjedan ili svaka 4 🤷‍♀️

Istina, da.. Brigama nikad kraja!  Jesi li ti mirovala u pocetku dok su ti trajali ti grcevi ? Ja mirujem otkako sam saznala, i zato sta sam krvarila,a ne znam trebam li i dalje strogo mirovati s obzirom da svjeze krvi vise nemam..samo ti grcici tu i tamo, pitat cu bas doktora danas .. 
    Sorry cure sta sam zaposjela forum sad malo s pitanjima trudnicama.  Sve me zanima sad i ne mogu docekat UZV 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    UZV 05.12

01. Prosinac 2020. 16:16

🍀🐞MISS🐞🍀

MISS meni je isto ko tebi samo bez krvi. 
    I moglo bi me srce izdat do sutra. Stalno razmišljam kako je prvi korak kod spontani prestat s utrićima, a ja sam to svojoj bebi napravila od brzopletosti. Ok, jedan dan, možda nije strašno, al ne bude li sutra beta ok, ja ću se vječno grist. Glupi glupi testovi. I to moje nepovjerenje. Ja sam se pripremila u pola čekanja na loš ishod jer nisam tila opet bit tužna i depresivna, zbog nade pa razočaranja, i odma sam sebi ufilmala da nije uspilo, prestrašno. Ne shvaćam zašto sam tako olako prihvatila taj neg rezultat, vjerojatno jer sam se prvi put držala za slamke pa se jako razočarala i pogodilo me. I sad je moj mozak sam sve u kontra stranu zaključiva... Znam da žene koje nisu u ivfu tek u ovom periodu da znaju za trudnoću, a da utriće stavljaju samo ako prokrvare. I znam da je dobar znak da nema krvi kod mene. A bolovi su isti sad kao i prije 5-7 dana, sve je kako triba. Nisam pila alkohol, kavu sam svela na 3 gutljaja dnevno, jela sam raznoliko. Tribalo bi bit dobro sve unatoč tom jednom preskoku terapije. Al tolko sam tužna. Tribala sam imat vjeru i u Boga i u znanost i u svoje bebe. I osjećam se kao da sam ih iznevjerila na prvom testu i preloše sam. Baš preloše. Premotala bi vrime do sutra da konačno saznam jel sve ok. 

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Prosinac 2020. 16:20

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

I moglo bi me srce izdat do sutra. Stalno razmišljam kako je prvi korak kod spontani prestat s utrićima, a ja sam to svojoj bebi napravila od brzopletosti. Ok, jedan dan, možda nije strašno, al ne bude li sutra beta ok, ja ću se vječno grist. Glupi glupi testovi. I to moje nepovjerenje. Ja sam se pripremila u pola čekanja na loš ishod jer nisam tila opet bit tužna i depresivna, zbog nade pa razočaranja, i odma sam sebi ufilmala da nije uspilo, prestrašno. Ne shvaćam zašto sam tako olako prihvatila taj neg rezultat, vjerojatno jer sam se prvi put držala za slamke pa se jako razočarala i pogodilo me. I sad je moj mozak sam sve u kontra stranu zaključiva… Znam da žene koje nisu u ivfu tek u ovom periodu da znaju za trudnoću, a da utriće stavljaju samo ako prokrvare. I znam da je dobar znak da nema krvi kod mene. A bolovi su isti sad kao i prije 5-7 dana, sve je kako triba. Nisam pila alkohol, kavu sam svela na 3 gutljaja dnevno, jela sam raznoliko. Tribalo bi bit dobro sve unatoč tom jednom preskoku terapije. Al tolko sam tužna. Tribala sam imat vjeru i u Boga i u znanost i u svoje bebe. I osjećam se kao da sam ih iznevjerila na prvom testu i preloše sam. Baš preloše. Premotala bi vrime do sutra da konačno saznam jel sve ok.

Ma nemoj se toliko grist radi toga, koliko cura je ovdje prestalo stavljat utrice kad bi vidile negativan test..ne znam zasto toliko tares samu sebe radi toga ..stvarno to nije nista strasno niti ti ista moze bit od toga, ni tebi ni bebi..ne moze jedan dan utjecat na krajnji ishod ..zato nemoj tako mislit,glavu gore i bit ce sve ok, beta sutra preko 500.
    ❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    UZV 05.12

01. Prosinac 2020. 16:21

🍀🐞MISS🐞🍀

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

I moglo bi me srce izdat do sutra. Stalno razmišljam kako je prvi korak kod spontani prestat s utrićima, a ja sam to svojoj bebi napravila od brzopletosti. Ok, jedan dan, možda nije strašno, al ne bude li sutra beta ok, ja ću se vječno grist. Glupi glupi testovi. I to moje nepovjerenje. Ja sam se pripremila u pola čekanja na loš ishod jer nisam tila opet bit tužna i depresivna, zbog nade pa razočaranja, i odma sam sebi ufilmala da nije uspilo, prestrašno. Ne shvaćam zašto sam tako olako prihvatila taj neg rezultat, vjerojatno jer sam se prvi put držala za slamke pa se jako razočarala i pogodilo me. I sad je moj mozak sam sve u kontra stranu zaključiva… Znam da žene koje nisu u ivfu tek u ovom periodu da znaju za trudnoću, a da utriće stavljaju samo ako prokrvare. I znam da je dobar znak da nema krvi kod mene. A bolovi su isti sad kao i prije 5-7 dana, sve je kako triba. Nisam pila alkohol, kavu sam svela na 3 gutljaja dnevno, jela sam raznoliko. Tribalo bi bit dobro sve unatoč tom jednom preskoku terapije. Al tolko sam tužna. Tribala sam imat vjeru i u Boga i u znanost i u svoje bebe. I osjećam se kao da sam ih iznevjerila na prvom testu i preloše sam. Baš preloše. Premotala bi vrime do sutra da konačno saznam jel sve ok.

Ma nemoj se toliko grist radi toga, koliko cura je ovdje prestalo stavljat utrice kad bi vidile negativan test..ne znam zasto toliko tares samu sebe radi toga ..stvarno to nije nista strasno niti ti ista moze bit od toga, ni tebi ni bebi..ne moze jedan dan utjecat na krajnji ishod ..zato nemoj tako mislit,glavu gore i bit ce sve ok, beta sutra preko 500.
    ❤️🙏

Daj Bože ♥️♥️
    Hvala ti, baš si mi utjeha nekako danas 😍

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Prosinac 2020. 16:23

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

❤️🙏

Daj Bože ♥️♥️
    Hvala ti, baš si mi utjeha nekako danas 😍

Bit ce sve super , ti si 4 dana iza mene imala transfer ,a ja sam 4 dana iza Pami, tako da se pratimo tu negdje nas tri ..mislim da je i Ruška tako nešto...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    UZV 05.12

01. Prosinac 2020. 16:24

Pozdravljam vas cure, nova sam ovdje. Tu sam sa zeljom da s vama dijelim svoja iskustva i da naucim nesto novo. 

Prije 10 godina laparoskopski mi je odstranjen jedan jajnik (dermoidi i torzija jajnika) , a sada sam odstranila i dio drugoga nakon pojave dermoida i na drugom jajniku.
    Kako prije operacije nisu znali da li će mi ostati dio jajnika i dali ću biti plodna savjetovali su mi spremanje zametaka. 
    Sada nakon te operacije krećem na pripremu za fet u prirodnom ciklusu. I kako stvari stoje brojim dane do transfera. 
    Pratim vaše savjete na forumu tako da je ciklica svaki dan na meniju  i naravno pozitivan stav. 🥰

manemoj
    01. Prosinac 2020. 16:25

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

Nemoj se okrivljavati, ali stvarno. Mislim da od jednog preskočenog utrica ne može ništa biti. Pa ne može tijelo samo tako skužiti 😉 ja kad sam prestala stavljati utrice tek nakon 3 dana dobila menstruaciju. Da je tako kako ti misliš dobila bi isti dan.
    Biti će to sve ok, vidit ćeš 🥰
    Svima nam je lakše pripremiti se na negativan rezultat. Jedan moj poznanik je uvijek govorio najteže na svijetu je biti pozitivan i to je istina, pogotovo kad su ulozi veliki. Ali ti si na jako dobrom putu 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.