Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    01. Prosinac 2020. 13:16

ericaa pa super vijest, držim ti fige 👍🤞
    Mislim ti prirodnjaci su i inače igra živaca, a pogotovo sad sa tim covid testovima, pa da poludiš 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    01. Prosinac 2020. 13:16

Lucyinthesky

Ruska1986

Je, je, luduje! 😊😊 meni neki cudan osjecaj 🤷‍♀️ Tebi sretno na aspiraciji! Ja sam rekla da je to meni nista bilo naspram testiranja na Covid, uzas! Ne zbog rezultata neg zbog samog testiranja… Onaj stapic za usi u mozgu mi je uzaaaaas! 🙈🙈

Ma koma, do mozga ga zabije, ali ajde i to nego onaj strah kaj što sam pozitivna i hrpa tih folikula ostane u meni 😱
    Darliv da,točno tako i btw hvala cure, valjda će sve bit ok.

Ma mora biti ok, nego kako drugačije.. vrijeme je već 😉
    Držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    01. Prosinac 2020. 13:18

LioraLiora

manemoj

Nadalica

Ivana pa ne znam, znam da se sve ovdje borimo za te bebice, mozda ima neka cura kojoj smeta slikica, u svakom slucaju bih razumjela 🤗 Hvala ti, danas 4 puna mjeseca i vrijeme za prvu kasicu, imam ogroman strah da se ne zadave, nek mi je bog na pomoci

Ma šta bi smetalo. Prekrasno je to vidjeti 🥰🥰🥰🥰
    Uživaj na najjače, zaslužila si 😉
    Kod mene Fet, sutra idem na kontrolu da vidimo endometrij i ako je ok idemo u ponedjeljak na transfer, ako nije onda čekamo još par dana.. čudan mi je ovaj put jer nemam baš nikakav osjećaj 🤷

Jejj bas se veselim što ideš u fet, brzo nekako došlo opet, držim ti fige na najjače 🥰😍

🥰🥰🥰
    Je, baš brzo.. jučer razmišljala o tome...
    A kako si ti? Kako se držiš? Kako živci do uzv? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ericaa
    01. Prosinac 2020. 13:22

Lucyinthesky

ericaa pa super vijest, držim ti fige 👍🤞
    Mislim ti prirodnjaci su i inače igra živaca, a pogotovo sad sa tim covid testovima, pa da poludiš 🤦‍♀️

Baš igra živaca hahahhah još na onoj hladnoći stajala sad me grlo boli 
    cura na testu je imala puno razumijevanja za moju zečju usnu i enprohodan nos pa je stvarno bila nježna koliko je mogla, iako zaboli u pm, do mozga 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    01. Prosinac 2020. 13:24

manemoj

Ma mora biti ok, nego kako drugačije.. vrijeme je već 😉
    Držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Joj hvala ti, ja ti isto, of course 😊❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

darliv
    01. Prosinac 2020. 13:26

ericaa sretno 🤞🏻🤞🏻 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

01. Prosinac 2020. 13:26

manemoj

LioraLiora

manemoj

Nadalica

Ivana pa ne znam, znam da se sve ovdje borimo za te bebice, mozda ima neka cura kojoj smeta slikica, u svakom slucaju bih razumjela 🤗 Hvala ti, danas 4 puna mjeseca i vrijeme za prvu kasicu, imam ogroman strah da se ne zadave, nek mi je bog na pomoci

Ma šta bi smetalo. Prekrasno je to vidjeti 🥰🥰🥰🥰
    Uživaj na najjače, zaslužila si 😉
    Kod mene Fet, sutra idem na kontrolu da vidimo endometrij i ako je ok idemo u ponedjeljak na transfer, ako nije onda čekamo još par dana.. čudan mi je ovaj put jer nemam baš nikakav osjećaj 🤷

Jejj bas se veselim što ideš u fet, brzo nekako došlo opet, držim ti fige na najjače 🥰😍

🥰🥰🥰
    Je, baš brzo.. jučer razmišljala o tome…
    A kako si ti? Kako se držiš? Kako živci do uzv?

Sreća pa radim 8 sati dnevno eto..inače bi poludila.. nekako ide i prolaze mi brze ti dani nego do bete hahaha. U cetvrtak mi je ultrazvuk, pa šta bude i šta Bog da. Neznam jel bi se trebalo vidjeti srce, sa 6+2

ericaa
    01. Prosinac 2020. 13:27

Marinela87

IJa danas isla na folikulometriju, večeras stoperica i preksutra punkcija, folikul je citiram 'lijep' od 17mm..endometrij nije ni rekla, udarit cu ja po cikli😂.
    Cure koje ste išle na prirodnjak sta ste popile za bol prije punkcije? , jedan folikul, nece bit neka bol.. Rekla mi je da popijem npr normabel.. Al ja si mislim da popijem i jos nešto za bol, npr ketonal 🤔

Meni isto punkcija u četvrtak i piše mi da će mi dati diclac u  mišić... rekla je da niš ne pijem drugo. Isto pirodnjak....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Prosinac 2020. 13:34

Danas opet loš dan.
    Malcu i dalje kucka srce, narastao je čitavih 0.05 mm u tjedan dana. Od danas više ne uzimam utriće. Mislim, ta priča je gotova, znam to, ali nadala sam se da se neće dovršiti mojoj akcijom nego samo od sebe.
    Ako kroz tjedan dana ne prokrvarim, trebam u bolnicu (moš se misliti kako ću u bolnicu). Preporuka je da idem s medikamentima, ali vjerujem ja našoj lucija007, pa ću u Podobnika na vakuumsku. Zvat ću krajem tjedna da pitam detalje.
    Nego, to mi čak nije ono najlošije danas. Gore mi je to što je moja vječno optimistična doktorica potonula kao da je smak svijeta. 17 puta je ponovila da su to godine (Bozma, ovo ti je poznato, ha?), kako u mojim godinama teško da će biti smrzlića, kako su rezultati ovaj put bili super za moje godine (od 15tak folikula 7 zrelih, 4 oplođenih, 1 transferiran, 0 smrzlića) i da nema smisla mijenjati terapiju, ali da ćemo o tome još kad dođem idući put... Svi pregledi su nepotrebni, trombofilija ionako uzrokuje spontani u kasnijim trudnoćama (a zašto ne bih imala i to iskustvo, to mi je životna želja), ...
    I za kraj, nakon što sam je pitala je li velika vjerojatnost da mi se opet dogodi miss ab, rekla mi je informaciju koju je nisam pitala - a to je da mi je šansa da iznesem trudnoću u mojim godinama, kroz sve pokušaje (dakle ne samo 1) ukupno 10%.
    Da, to je nešto što sam sad trebala čuti.
    Zanimljivo kako se od onog neizmjernog optimizma koji me cijelo ovo vrijeme gurao odjednom sve pretvorilo u totalni defetizam zato što prvi pokušaj nije uspio.
    Anyway, stavili su me na popis za HZZO pokušaj idući put. Ako mi ne daju termin, vjerojatno ću radije plaćati neku drugu kliniku (iako mi je ova stvarno najzgodnija jer je jako blizu).
    Pa zato trebam savjet - u ZG još preko HZZO rade samo IVF i Škvorc? Možete mi reći kakvi su im biolozi i koje bi doktore tamo preporučili? Po mogućnosti žene?

💔💔💔

Olivera
    01. Prosinac 2020. 13:38

ericaa

Cure mojenisam ništa čitala jer sam sad došla na posao… ja vam moram ispričat moje jutro! Dođem na folikulometriju u 10 ujutro, prilično rezervirana jer u nedjelju mi je doktor rekao da je endometrij tanak i folikul ne raste, bio je 9,5 mm. Divna doktorica Šepić radi meni ultrazvuk i kaže da je moj folikul velik 18,5 mm i da je pitanje dana ovulacije!!! Je li imam kovid test, ja kažem nemam jer kad sam pitala su rekli da JOŠ ne treba. Znači, dobijam štopericu za večeras u 22 h ako uspijem obaviti kovid test. Testiraju obavljaju do 12 h a ja to saznajem u 10.24, zovem ginekologa, sreća radi jutro, dobijam ga u 10.31, šalje uputnicu, dolazim u red za test koji je danas preko ulaza od doma zdravlja do hitne na KBC i testiraju me doslovno u 5 do 12!!Eto, znači večeras štoperica i aspiracija u četvrtak u 8.30 ujutro pod uvjetom da je rorona negativan test i da nije bila ovulacija. Sve smo napravili što je u našoj moći a sad dalje kako Bog da….Malo sam imala pojačan iscjedak sa žilicom, vjerojatno od utrazvuka. Neznam je li do cikle i ananasa, mojih molitvi, prirode, ali folikul je baš pufast! Samo da izdrži do aspiracije….

Bila ti je vidim moja dr danas😍
    To su super vijesti, bit će da je dr u subotu nešto krivo mjerio jer mislim da ne može folikul u dva dana baš duplo izrasti😂.
    Sad ti želim za početak da covid test bude negativan, a onda da folikul izdrži do aspiracije💗🍀

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.