Hvala vam cure za podrsku i lijepe rijeci ❤️ eto ja sam otvorila sezonu, sada da samo nastavi sa ovakvim slikicama, da imam da gledam ♥️ meni je tako uvijek neprijatno staviti sliku bebica da nekoga ne uvrijedim, slikice stavljam samo na zahtjev 😀 da, slatko "pokrene" bebe tako da samo naprijed ruska ali nemoj sad pola kile smazati odjednom 😂😂
Ne mogu ti nista obecat! Ali sad sam stavila ruku na trbuh i nema sanse da ne osjeti muz danas... Bas su ko mali udarci! 😊 al ja cu presutit i rec da treba cokolada za to 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadalica ma kakvo brisanje, to nam daje nadu da cemo i mi ubrzo moci promjeniti svoje profilne :)
Nego, vec se sa 4 mj daje prva kasica? Sta nije bilo prije preporuka tek sa 5,5 mj? 🤷♀️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ivana pa ne znam, znam da se sve ovdje borimo za te bebice, mozda ima neka cura kojoj smeta slikica, u svakom slucaju bih razumjela 🤗 Hvala ti, danas 4 puna mjeseca i vrijeme za prvu kasicu, imam ogroman strah da se ne zadave, nek mi je bog na pomoci
Ma šta bi smetalo. Prekrasno je to vidjeti 🥰🥰🥰🥰
Uživaj na najjače, zaslužila si 😉
Kod mene Fet, sutra idem na kontrolu da vidimo endometrij i ako je ok idemo u ponedjeljak na transfer, ako nije onda čekamo još par dana.. čudan mi je ovaj put jer nemam baš nikakav osjećaj 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruska pametno ♥️ uzivaj u carima trudnoce, uskoro ce to biti cari druge vrste 😂♥️
Samara nemam pojma, rekli su sa 4 puna mjeseca, 5 kada nastane.. tako da mojima je sada 5 mjesec.. a i imaju samo odredjene stvari, ne mozes im dati ono sto ti zelis..
Manemoj da da znam da ides u fet, meni endo nije bio pasao za fet pa mi je pojacao dozu estrofema i eto dobro je ispalo.. bit ce sve ok, javi se sa novostima
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica nema razloga da nam smeta 😍
Olivera super vijesti , predivan osjećaj ❤️❤️❤️😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure evo mene sa uzv, kaže doktor da je sve super za 5 tjedan i da sam trudna 100% 😊😊😊🙏🙏 doktor je i sam baš bio zadovoljan i nekako razdragan, i to me baš smirilo 😊 sljedeći tjedan idem ponovo
Nadalica ma kome bi smetala slikica, preslatki su 😍😍
Rita neznam zašto ti govore da nemaš antralnih folikula ako su se dva prikazala na uzv. To nije puno ali je u skladu sa nalazom amh, a već smo sto puta zaključile da je dovoljna jedna jedina stanica. Mlada si još i to ti je velika prednost. Ako nisi zadovoljna sa doktorom i postupkom, mijenjaj. Probaj otići ako možeš privatno bar na konzultacije da vidiš šta će ti reći ili u neku od privatnih klinika koje imaju ugovor sa hzzo. Znam da nije lako jer mi sa niskim amh ne dobivamo puno stanica i rijetko kad imamo smrzlića, i sama sam jedna od tih. Ali idi dalje, traži, bori se i ne odustaj, a mi smo tu da te podržimo 🤞
Mtb sretno danas, u mislima i molitvama si 🙏🍀
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ruska pametno ♥️ uzivaj u carima trudnoce, uskoro ce to biti cari druge vrste 😂♥️
Samara nemam pojma, rekli su sa 4 puna mjeseca, 5 kada nastane.. tako da mojima je sada 5 mjesec.. a i imaju samo odredjene stvari, ne mozes im dati ono sto ti zelis..
Manemoj da da znam da ides u fet, meni endo nije bio pasao za fet pa mi je pojacao dozu estrofema i eto dobro je ispalo.. bit ce sve ok, javi se sa novostima
Kolika ti je bila doza? Ja sam na 3x1 i još pijem ciklu i jedem ananas
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Drage žene,
Evo krenula sam na praćenje folikula.
9dc endometrij 10mm
Desno folukul 8,3mm
Lijevo 5mm
Bio mi je neki doktor na zamjeni i rekao je da je to skroz malo i da stanje nije najbolje i da ga čudi kako imam redovne cikluse.
Može li me netko uvest u ovu priču? Neznam koliki folikuli trebaju biti, a niti endometrij… Oprostite na glupim pitanjima
Malo su pomaleni folikuli za ovaj dan ciklusa. Ideš u prirodni?
Endometrij ti je skorz ok 😊
Znaš li kada imaš iduću folikulometriju i za kad je planirana aspiracija? Nadam se da će ti narasti 🙏❤️
Prošli tjedan sam bila 2x na pregledu
Jutros sam bila i naručio me opet u petak.
Postupak mi je tek predviđen za 6mj, nema smisla prije zato što nemam kao antralne folikule. Neznam više ništa, luda sam i plače mi se! Problem je što nitko ništa ne govori pozitivno, da mi netko kaže aha to je normalno terapija ne može prije djelovati,nešto! Nitko ništa konkretno.
Mislim da ti cure dobro savjetuju, mjenjaj liječnika... Ipak nije da nemaš nijedan, uz takvu dijagnozu i to je nešto. Možda se može povećati nekom laganom stimulacijom. Ja ti savjetujem da potražiš drugo mišljenje... Opće poznata situacija rutinskih pregleda gdje se ne bave problematikom određenog pacijenta. A da probaš na uputnicu privatno?ili stvarno na VV... Pa do je 6 mj a oni gebe već sad u pojam ubijaju 🙄🙄 bude to sve ok vjeruj mi, samo mjenjaj kliniku ❤️🙏
endometrioza
Cure zelim vam miran dan, u kojim god fazama da se nalazite❤️
Nadalice hoces da te zveknem ovako virtualno🤓 Sta bi nekom smetale slikice, nisi ih na putu nasla, borila si se za njih svim srcem i dusom i ima da cijeli svijet vidi kako ih je hrabra mama dovela na ovaj svijet❤️
Hvala ti na nesebicnoj novogodisnjoj zelji, ja vama zelim zdravlje i srecu💫⭐️🍀🌠
Sad sam zabb kom ostale postove😂🙈🤦♀️
Tanja pozz za tvog dr 🙋😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Olivera i Pami ajme koje super vijesti... Ne mogu ni zamisliti koje to emocije budu 🥰❤️ predivno
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji