Ivy5 ja bi Gynositol ako nisi već poklonila.
Evo mail pa mi pošalješ podatke gdje poslati.
tpa3951@gmail.com
MTB, u mislima sam s tobom ♥️
Sve ostale cure, sretno 🤗
Imam pitanje… koji prenatal je najbolje uzimati? U ljekarni su mi dali Elenatal.
Dalje, doktor mi je prepisao Folacin, a nutricionist mi je rekao da bi trebala uzimati bas folate, a ne folnu kiselinu pa ne znam tko je u pravu, odnosno mogu li ja tu nesto zeznuti.
Nirvana, ja pijem od Novalca jer imaju aktivni oblik folne kiseline i DHA. U ljekarni su mi rekli da su bas od Novalxa najkvalitetnije prenatal kapsule, a sad je li to zaista tako, tko ce ga znati. 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB, u mislima sam s tobom ♥️
Sve ostale cure, sretno 🤗
Imam pitanje… koji prenatal je najbolje uzimati? U ljekarni su mi dali Elenatal.
Dalje, doktor mi je prepisao Folacin, a nutricionist mi je rekao da bi trebala uzimati bas folate, a ne folnu kiselinu pa ne znam tko je u pravu, odnosno mogu li ja tu nesto zeznuti.
Ja imam MTHFR mutaciju pa moram piti aktivni folat jer mi je folacin kao da vodu pijem. Preporucila bih ti Almagein prenatal, u ljekarni su mi rekli da je on najbolji, a slaze se i moja gin. Uz aktivnu folnu ima i obicnu folnu, omega 3, vitamine i zeljezo.

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
VM držim ti fige i nadam se da će period neizvjesnosti što prije proći 🤞
Ruska1986 znači bebica je počela ludovati😁Jako fora čini mi se ❤️
Nadalica hvala na lijepim željama, ti uvijek nađeš vremena za nas i to mi je naprosto divno. A bebice, pa kakvo micanje slike, to nam je svima vjetar u leđa ženo ❤️🤩
Veselim se radi tebe što si happy, zbog auta i svega ostalog, neka!
MTB ❤️❤️❤️
Ja btw uopće nemam osjećaj da idem na aspiraciju u četvrtak, sve mi je nekak ravno. Toliko sam se brinula radi covid testa da sam zaključila da mi je ovo sve dalje niš prema tome 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nirvana, ja pijem od Novalca jer imaju aktivni oblik folne kiseline i DHA. U ljekarni su mi rekli da su bas od Novalxanajkvalitetnije prenatal kapsule, a sad je li to zaista tako, tko ce ga znati.😉
Ja isto već jedno 2 godine, a sad, da li je to zaista dobro, ne znam 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
VM držim ti fige i nadam se da će period neizvjesnosti što prije proći 🤞
Ruska1986 znači bebica je počela ludovati😁Jako fora čini mi se ❤️
Nadalica hvala na lijepim željama, ti uvijek nađeš vremena za nas i to mi je naprosto divno. A bebice, pa kakvo micanje slike, to nam je svima vjetar u leđa ženo ❤️🤩
Veselim se radi tebe što si happy, zbog auta i svega ostalog, neka!
MTB ❤️❤️❤️
Ja btw uopće nemam osjećaj da idem na aspiraciju u četvrtak, sve mi je nekak ravno. Toliko sam se brinula radi covid testa da sam zaključila da mi je ovo sve dalje niš prema tome 🙄
Je, je, luduje! 😊😊 meni neki cudan osjecaj 🤷♀️ Tebi sretno na aspiraciji! Ja sam rekla da je to meni nista bilo naspram testiranja na Covid, uzas! Ne zbog rezultata neg zbog samog testiranja... Onaj stapic za usi u mozgu mi je uzaaaaas! 🙈🙈

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ............ www.right75.com
Evo mene s kontrole.
9 dc, endometrij je 9,5. To je ok, zar ne?
Na lijevom jajniku 8 folikula, različite veličine, od 6 do 12 mm.
Na desnom jajniku 5 folikula, od 8 do 11 mm.
Kontrola opet u petak. Ako Bog da i bude sve u redu, punkcija je u nedjelju.
Hvala!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Lucyinthesky potvrđujem, covid testovi su mi dosad najviše zivaca uzeli.. Sretno na aspiraciji 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ............ www.right75.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji