Anavi985 - neka pretrage prodju i najboljem redu i da cim prije krenes u novi postupak😊😘 meni su iz Vinogradske javili da oni ne rade Kariogram, tako da cu ostati s ovim terminom za Rebro pa sta bude. Ucim se strpljenju, nema mi druge 😉
Lucyinthesky, drago mi je da je test negativan, drzim ti fige na najjace da sve bude naj naj naj 🤞🏻😊
Nadalica, hvala ti puno 😊drago mi je cuti tako lijepe vijesti, ja svoje roditelje nisam vidjela godinu dana i mogu si jako dobro zamisliti kako se osjecaj i da tvojoj sreci nema kraja. Uzivaj i disi punim plucima 😘
P.S. djecica su ti prekrasna, a sliku ne diraj - bas daje nadu i vjeru da su cuda moguca! 😊🙏🏻
Olivera, predivno, neka tako ostane do kraja trudnoce! Uzivajte i neka, suze radosnice su najljepse! 😊😘
Pami, bas divno, i jako mi je drago da je sve u redu i da je i doktor zadovoljan! 🎊🎉🥰 vjerujem da si osjetila veeeeeliko olaksanje! 😊 kada imas sljedeci pregled?
MTB, u mislima sam s tobom ❤️
Ostalim curkama saljem velike zagrljaje, u kojoj god fazi se nalazile, znajte da ste korak blize svom cilju 😉😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Pami, bas super vijesti i drago mi je da je sve ok 💜❤🥰🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Predivne vijesti od naših trudnica, čestitam 😍😍
Dada31 evo istovremeno ne mogu vjerovati, i ne čudi me, taj Vrčić je poludio naprosto! On neprestano plaši pacijentice! Neprestano!!! Meni je 2009. rekao da nikad neću moć imat djece ako u roku 6 mjeseci ne ostanem trudna i tjerao me na IVF. Jer mi je na op. mioma našao endometriozu III. stadija. Kako sam gorko plakala 3 dana! Nisam sebi mogla doći, bez partnera, 26. godina, tek diplomirala, pakao. Kasnije sam se informirala da cure i s težom dijagnozom ostanu trudne, i krenula na razne metode borbe protiv endo. Ok, za mene je na kraju pogodio🤣 ALI. Plaši non stop pacijentice bez razloga! Frendici je rekao da ima PCOS i da nikad neće ostat trudna, ona za 3 ciklusa prirodno ostala trudna, nikakav PCOS nije imala. Tko postavlja dijagnozu PCOS bez krvnih pretraga?! Sad ovoj curi s YT Renati koja ima endo kao ja po crijevima je rekao da će dobiti stomu na operaciji kod Ćorića, evo cura neki dan objavila video nakon op, nema stome! Ja sam joj napisala da kakva stoma, to su šanse 3%!!!! Ona je bila izvan sebe do same operacije, od straha, zbog njega koji govori VJEROJATNOSTI i predstavlja ih kao činjenice. Kako me ljuti! Da dobroćudne metastaze 🙄 I ja sam privatno išla kod njega godinama, od 2013. više nikad.
Skužila sam ja da on postavlja dijagnoze napamet. Desi se eto da nešto i pogodi ali ja jako neugodan i oštar. I ono njegovo tiho pričanje, a kada ga pitaš da ponovi, bolje da te munja pogodi nego njegov pogled🤣 kada sam prvi put bila kod njega bio je tako savršen doktor, no već drugi je put pokazao drugu stranu. Zbog njega sam taj put odustala od cijelog postupka i poslije nisam ni išla... Sve do sad... A to je bilo 2016. Eto toliko me u pojam ubio 🙈🙄
endometrioza
Hvala cure na podrsci! Ne mogu raditi testice zbog boostera 😬 zadnji put sam radila i imala lazno pozitivan test koji je samo blijedio i blijedio. Znaci do zadnjeg sam na iglama.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Rita a gdje si u postupku? Nazalost rijetko tko naleti na pricljive lijecnike, njima je to takva rutina i dosta njih nema empatije prema pacijentima. Mozda da si za sljedeći puta sastavis popis pitanja i da ti objasne sto mozes ocekivati i koje su ti opcije..
Na sv. Duhu sam
Mi smo njima jedna u nizu, a oni nama trenutno sve na svijetu.
Ja sam u statusu predmenopauza. 😭😭
Prije par dana mi je na instagramu iskocila reklama ivf poliklinike za besplatne konzultacije 3.12. u 12 sati s doktoricom iz Pronatala, vezano opcenito za probleme s ostvarivanjem trudnoce, donorski program i PGT, pa mozda da se prijavis ako si u mogućnosti, mozda uspijes cuti i pitati nesto vezano za svoj problem..
Ja bih samo upozorila na Pronatal - imala sam uzasno iskustvo sa njima. Bas, bas uzasno. Mozda na konsultacijama budu dobri, ali kod njih je sve kao na traci, tokom postupka nijednom nisam imala priliku da razgovaram sa doktorom i dva su mi ciklusa potopuno upropastili, drugi direktno njihovom nepaznjom i greskom. Rita, mislim da tebi treba neko ko ce se vasem slucaju bas posvetiti i saslusati vas pazljivo. Sto se Ceske tice, mislim da su na prvim konsultacijama svi relativno dobri, ali bih ja posebno preporucila IVF Europe ili IVF Cube.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Rita a gdje si u postupku? Nazalost rijetko tko naleti na pricljive lijecnike, njima je to takva rutina i dosta njih nema empatije prema pacijentima. Mozda da si za sljedeći puta sastavis popis pitanja i da ti objasne sto mozes ocekivati i koje su ti opcije..
Na sv. Duhu sam
Mi smo njima jedna u nizu, a oni nama trenutno sve na svijetu.
Ja sam u statusu predmenopauza. 😭😭
Prije par dana mi je na instagramu iskocila reklama ivf poliklinike za besplatne konzultacije 3.12. u 12 sati s doktoricom iz Pronatala, vezano opcenito za probleme s ostvarivanjem trudnoce, donorski program i PGT, pa mozda da se prijavis ako si u mogućnosti, mozda uspijes cuti i pitati nesto vezano za svoj problem..
Ja bih samo upozorila na Pronatal - imala sam uzasno iskustvo sa njima. Bas, bas uzasno. Mozda na konsultacijama budu dobri, ali kod njih je sve kao na traci, tokom postupka nijednom nisam imala priliku da razgovaram sa doktorom i dva su mi ciklusa potopuno upropastili, drugi direktno njihovom nepaznjom i greskom. Rita, mislim da tebi treba neko ko ce se vasem slucaju bas posvetiti i saslusati vas pazljivo. Sto se Ceske tice, mislim da su na prvim konsultacijama svi relativno dobri, ali bih ja posebno preporucila IVF Europe ili IVF Cube.
Ajme ja uopce nisam povezala tu kliniku s tvojim slucajem, sad mi se vratilo kad si opet spomenula 😟
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nadalice predivna fotkica 😍 Akonekom i ponekad zasmetaju slike, ne bi ih ti zato trebala uklanjati. Maknemo se s foruma i dobro. To su slike tvoje djece, tvoje borbe, tvog života, za to se nemaš kome ispričavati. Meni kad je teško misliti ili raspravljati ili biti u temama trudnoće, ja se maknem, jer nisu ovdje ženice krive što imaju šansu, a ja ne. ❤️
TirelessIvy oprosti, samo da te pitam kako si liječila čmicak? Mi to ovdje zovemo ječmenac na oku? Jesi primjenila sve metode? Ja sam prvi put u životu ove godine imala to 2x. Prvi put u prvom mjesecu 2020, na jednom oku, nateklo mi pola lica, drugi put u petom mjesecu 2020 na drugom oku, ista stvar. Oba puta su me “plašili” da ako ne ode samo od antibiotik kapi koje sam kapala 2x dnevno, i ako ne ode od masaža toplim suhim oblozima, da moram na zahvat. Nisam na kraju morala na zahvat (aha, imam i ja nekad sreće)!!! Pa, ako slučajno nisi već radila tople suhe obloge, javi da ti kažem kako da ih radiš, samo treba biti uporan, i religiozno nekoliko puta na dan. 💋
Ma ja sa tim cmickom/jecmencom bas cesto imam problema i uvek mi je to po 'bapski' najvise pomagalo. Zagrejem noz iznad svece, zamotam u krpu ili ubrus i tako drzim i prodje za dan-dva. Ovde nema sta sve nisam probala - antibiotike, masti, masaze, toplo svetlo i naravno te tople obloge i vec vise od 6 meseci nista. Doktorka kaze da se sad vec od toga napravila cista cvrsta kao kamen i nece otici samo. Ali ima jedna smesna stvar. Ovde u Nemackoj se ceka 3-4 meseca na tu operaciju u drzavnoj klinici i onda je besplatno. Kod kozmetickog hirurga mogu da platim i da idem vec za dve nedelje. Odlucila sam da platim, ne mogu vise samu sebe ovako da gledam. A jos cu moci da se hvalim kako sam isla kod plasticnog hirurga Taman sam u tim godinama kada se krece sa 'plastikom'
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
MTB, u mislima sam s tobom ♥️
Sve ostale cure, sretno 🤗
Imam pitanje... koji prenatal je najbolje uzimati? U ljekarni su mi dali Elenatal.
Dalje, doktor mi je prepisao Folacin, a nutricionist mi je rekao da bi trebala uzimati bas folate, a ne folnu kiselinu pa ne znam tko je u pravu, odnosno mogu li ja tu nesto zeznuti.
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nirvana meni su u Petrovoj naglasili bas folacin, a to mi je rekao i ljekarnik, kaze da su za folacin provedena istrazivanja vezano za trudnoću, dok za aktivni folat nisu, a s obzirom da sam mislila da je folat bolji prvo sam uzela njega i stvarno na njemu ne pise nista vezano za trudnocu, dok na folacinu pise..sad zeznuto je sto neke osobe ne mogu apsorbirati folnu kiselinu pa je za njih preporuka folat, ali to ne mozes znati dok se ne naprave pretrage vezano za to..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB, u mislima sam s tobom ♥️
Sve ostale cure, sretno 🤗
Imam pitanje… koji prenatal je najbolje uzimati? U ljekarni su mi dali Elenatal.
Dalje, doktor mi je prepisao Folacin, a nutricionist mi je rekao da bi trebala uzimati bas folate, a ne folnu kiselinu pa ne znam tko je u pravu, odnosno mogu li ja tu nesto zeznuti.
Meni je Simunic prva 3 mjeseca propisao Folacin. Nakon ta tri mjeseca mi je rekao da kupim Elevit(mislim da su te tablete vise manje sve tu negdje, svaki doktor ima neke svoje). I naglasio mi je da je u prva tri mjeseca izrazito bitna ta folna kiselina i da uz nju ni ne moram uzimat neke druge vitamine pa ni nisam... Folacin svima propisuju, koliko ja znam... Tako da ti je on skroz ok za koristit 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji