Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    01. Prosinac 2020. 13:08

Cure moje nisam ništa čitala jer sam sad došla na posao... ja vam moram ispričat moje jutro! Dođem na folikulometriju u 10 ujutro, prilično rezervirana jer u nedjelju mi je doktor rekao da je endometrij tanak i folikul ne raste, bio je 9,5 mm. Divna doktorica Šepić radi meni ultrazvuk i kaže da je moj folikul velik 18,5 mm i da je pitanje dana ovulacije!!! Je li imam kovid test, ja kažem nemam jer kad sam pitala su rekli da JOŠ ne treba. Znači, dobijam štopericu za večeras u 22 h ako uspijem obaviti kovid test. Testiraju obavljaju do 12 h a ja to saznajem u 10.24, zovem ginekologa, sreća radi jutro, dobijam ga u 10.31, šalje uputnicu, dolazim u red za test koji je danas preko ulaza od doma zdravlja do hitne na KBC i testiraju me doslovno u 5 do 12!!  Eto, znači večeras štoperica i aspiracija u četvrtak u 8.30 ujutro pod uvjetom da je rorona negativan test i da nije bila ovulacija. Sve smo napravili što je u našoj moći a sad dalje kako Bog da....Malo sam imala pojačan iscjedak sa žilicom, vjerojatno od utrazvuka. Neznam je li do cikle i ananasa, mojih molitvi, prirode, ali folikul je baš pufast! Samo da izdrži do aspiracije....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tuma
    01. Prosinac 2020. 13:08

LucyLou

Nirvana2020

MTB, u mislima sam s tobom ♥️
    Sve ostale cure, sretno 🤗

Imam pitanje… koji prenatal je najbolje uzimati? U ljekarni su mi dali Elenatal.
    Dalje, doktor mi je prepisao Folacin, a nutricionist mi je rekao da bi trebala uzimati bas folate, a ne folnu kiselinu pa ne znam tko je u pravu, odnosno mogu li ja tu nesto zeznuti.

Nirvana, ja pijem od Novalca jer imaju aktivni oblik folne kiseline i DHA. U ljekarni su mi rekli da su bas od Novalxanajkvalitetnije prenatal kapsule, a sad je li to zaista tako, tko ce ga znati.😉

Da, tako i ja. Meni su isto preporucili Novalac. On sadrzi aktivni folat, a uz to pijem i folacin od 5, pa unosim i jedno i drugo...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

01. Prosinac 2020. 13:10

manemoj

Nadalica

Ivana pa ne znam, znam da se sve ovdje borimo za te bebice, mozda ima neka cura kojoj smeta slikica, u svakom slucaju bih razumjela 🤗 Hvala ti, danas 4 puna mjeseca i vrijeme za prvu kasicu, imam ogroman strah da se ne zadave, nek mi je bog na pomoci

Ma šta bi smetalo. Prekrasno je to vidjeti 🥰🥰🥰🥰
    Uživaj na najjače, zaslužila si 😉
    Kod mene Fet, sutra idem na kontrolu da vidimo endometrij i ako je ok idemo u ponedjeljak na transfer, ako nije onda čekamo još par dana.. čudan mi je ovaj put jer nemam baš nikakav osjećaj 🤷

Jejj bas se veselim što ideš u fet, brzo nekako došlo opet, držim ti fige na najjače 🥰😍

Tuma

ericaa

Cure mojenisam ništa čitala jer sam sad došla na posao… ja vam moram ispričat moje jutro! Dođem na folikulometriju u 10 ujutro, prilično rezervirana jer u nedjelju mi je doktor rekao da je endometrij tanak i folikul ne raste, bio je 9,5 mm. Divna doktorica Šepić radi meni ultrazvuk i kaže da je moj folikul velik 18,5 mm i da je pitanje dana ovulacije!!! Je li imam kovid test, ja kažem nemam jer kad sam pitala su rekli da JOŠ ne treba. Znači, dobijam štopericu za večeras u 22 h ako uspijem obaviti kovid test. Testiraju obavljaju do 12 h a ja to saznajem u 10.24, zovem ginekologa, sreća radi jutro, dobijam ga u 10.31, šalje uputnicu, dolazim u red za test koji je danas preko ulaza od doma zdravlja do hitne na KBC i testiraju me doslovno u 5 do 12!!Eto, znači večeras štoperica i aspiracija u četvrtak u 8.30 ujutro pod uvjetom da je rorona negativan test i da nije bila ovulacija. Sve smo napravili što je u našoj moći a sad dalje kako Bog da….Malo sam imala pojačan iscjedak sa žilicom, vjerojatno od utrazvuka. Neznam je li do cikle i ananasa, mojih molitvi, prirode, ali folikul je baš pufast! Samo da izdrži do aspiracije….

ajme pa kako je moguce da je bas toliki narastao u 2 dana😱 super, drago mi je da je i neka ti je sa srecom!🙏🤞🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Mila-Milica

Evo mene s kontrole.
    9 dc, endometrij je 9,5. To je ok, zar ne?
    Na lijevom jajniku 8 folikula, različite veličine, od 6 do 12 mm.
    Na desnom jajniku 5 folikula, od 8 do 11 mm.
    Kontrola opet u petak. Ako Bog da i bude sve u redu, punkcija je u nedjelju.
    Hvala!

Super vijesti... Ja isto u petak idem na folikulometriju pa ću znati kada je punkcija .. 😊 Moji su oko 9cm, endometrij također 9... Ali ja sam na stimuliranom tako da tko zna kakve će vijesti u petak biti  😁😁

endometrioza

Lucyinthesky

Ruska1986

Je, je, luduje! 😊😊 meni neki cudan osjecaj 🤷‍♀️ Tebi sretno na aspiraciji! Ja sam rekla da je to meni nista bilo naspram testiranja na Covid, uzas! Ne zbog rezultata neg zbog samog testiranja… Onaj stapic za usi u mozgu mi je uzaaaaas! 🙈🙈

Ma koma, do mozga ga zabije, ali ajde i to nego onaj strah kaj što sam pozitivna i hrpa tih folikula ostane u meni 😱
    Darliv da,točno tako i btw hvala cure, valjda će sve bit ok.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

01. Prosinac 2020. 13:13

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

Sanjich hvala,nadan se da te osjecaj ne vara. Ali i ja sam pozitivna stvarno i vjerujem da je ovaj put to to…
    Ivana super ti je beta za 11 dnt, sutra ce bit ogromna 🙏🙏 jesi radila danas test? Ja sam ga danas napravila da imam za uspomenu, crta je bila tamnija od kontrolne, bas lipo za vidit 👏👏👏 to ce bit prva slika u bebinom albumu.

E miss, kad je tebi počelo krvarenje, koji dan, i jel ti skroz stalo. Ja nmg virovat da su ovakvi bolovi normalni, stalno trčim na wc vidit ima li krvi. Al me tješi da je tebi beta ogromna iako su krvarila i da je sve ok. Ja zasad nemam krvi, samo grozne bolove. Inače imam bolne M i ovo nije tolko bolno, da se izdržat, al ne brine i nmg se opustit

Hej i meni je tako bilo pisala sam tu..kao svake sekunde da cu procuriti, pogotovo dani oko menge jer inače imam bolne pmsove i menge pogotovo..i doslovno sam kupila uloške dva paketa taj dan oko menge bez obzira sto testovi bili pozitivni, uzas 😅

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

ericaa jupi, navijam da ovulacija ne prođe i da testić stigne na vrijeme ❤️ sretno sretno sretnooooo do neba i nazad 🙏❤️

endometrioza

ericaa

Tuma

ericaa

Cure mojenisam ništa čitala jer sam sad došla na posao… ja vam moram ispričat moje jutro! Dođem na folikulometriju u 10 ujutro, prilično rezervirana jer u nedjelju mi je doktor rekao da je endometrij tanak i folikul ne raste, bio je 9,5 mm. Divna doktorica Šepić radi meni ultrazvuk i kaže da je moj folikul velik 18,5 mm i da je pitanje dana ovulacije!!! Je li imam kovid test, ja kažem nemam jer kad sam pitala su rekli da JOŠ ne treba. Znači, dobijam štopericu za večeras u 22 h ako uspijem obaviti kovid test. Testiraju obavljaju do 12 h a ja to saznajem u 10.24, zovem ginekologa, sreća radi jutro, dobijam ga u 10.31, šalje uputnicu, dolazim u red za test koji je danas preko ulaza od doma zdravlja do hitne na KBC i testiraju me doslovno u 5 do 12!!Eto, znači večeras štoperica i aspiracija u četvrtak u 8.30 ujutro pod uvjetom da je rorona negativan test i da nije bila ovulacija. Sve smo napravili što je u našoj moći a sad dalje kako Bog da….Malo sam imala pojačan iscjedak sa žilicom, vjerojatno od utrazvuka. Neznam je li do cikle i ananasa, mojih molitvi, prirode, ali folikul je baš pufast! Samo da izdrži do aspiracije….

ajme pa kako je moguce da je bas toliki narastao u 2 dana😱 super, drago mi je da je i neka ti je sa srecom!🙏🤞🥰

Neznam ni sama.... hvala puno, sva sam se tresla kad sam čula 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    01. Prosinac 2020. 13:14

🌺Dada31🌺

ericaa jupi, navijam da ovulacija ne prođe i da testić stigne na vrijeme ❤️ sretno sretno sretnooooo do neba i nazad 🙏❤️

hvala hvala!! također i tebi i svima vama... nikad nisam mislila da ću se tako razveseliti folikuliću 
    poslije moram pohvatati nekih 20 ak stranica od jutros u 9 pa se javim. 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.