Cure, jel ijedna od vas probala akupunkturu prije/poslije transfera? Razmišljam da bih ovaj ciklus mogla to probati
I ja bi probala, a čula sam da imaju u citu to, a meni nisu ni spominjali, baš neobično. Možda misle da ne bi bila za to. Al ja sam za sve hahah moram im to pojasnit 😂😂😂
Pozdrav svima. Nemam dobre vijesti
Bebi srce kuca, ali je premala. Prošli tjedan je zaostajala 2 dana, sad već zaostaje 4-5 dana. Doktorica kaže da su rijetki slučajevi kad se beba oporavi i da ne vjeruje da će ova trudnoća biti uspješna. Za tjedan dana kontrola, pripremila me da će beba vjerojatno odustati tokom ovog tjedna i da ću imati spontani.
Muž i ja provodimo dan u tuzi i opraštanju od naše bebe. Pružit ću joj što bolji dom dok je još s nama, i voljet ću je jako najjako, da nadoknadim sve one godine koje ipak nećemo imati.
Osjećam tugu, ali s neke strane i olakšanje - nema više straha, napetosti, grča. Samo ljubavi prema tom malom biću koje se bori svom svojom snagom za život, ali ne ide.
On the other hand
Vadila sam krv jer sam morala kontrolirati TSH.
Zanimljivosti:
- u 4 tjedna D vitamin mi je pao sa skoro 90 na 66
- feritin je narastao sa 160 na 250!!!
- loše je da je TSH prvo bio u tjedan dana pao sa 3.55 na 1.9, a u zadnja tri tjedna je narastao opet na 3.48 iako pijem terapiju, sad mi je poduplala dozu
- sedimentacija i CRP su mi i dalje dosta povišeni, ne znam je li radi trudnoće, imam li neku upalu ili je to radi situacije s bebom
- i konačno, NARAVNO da sam vadila betu. Na 7+0 imam 16747
Nisam stigla prije na forum i sada citam,u šoku sam,nemogu vjerovati.ajde budite pozitivni do samoga kraja,koliko mozete,bas mi je žao
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
MTB drži se i bit će sve dobro. 💞 Ako se ne varam, ovo je prvi pokušaj?
Čestitam svim curama na lijepim vijestima, zbog onih manje lijepih vijesti mi je jako žao, ali bitno je ne gubiti nadu, u ovom ludom vremenu svima nam treba malo nade...
Ja sam sutra na još jednoj folikulometriji, a onda (nadam se) tempirani odnosi. Pijem Letrozol i za sad imam po 2 folikula od 10mm na svakom jajniku. 🙂
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Sad sam vec u fazi da bih probala i da prostite govno 😂 idem surfat da nadjem nekog u blizini tko to radi...
Cure, jel ijedna od vas probala akupunkturu prije/poslije transfera? Razmišljam da bih ovaj ciklus mogla to probati
I ja bi probala, a čula sam da imaju u citu to, a meni nisu ni spominjali, baš neobično. Možda misle da ne bi bila za to. Al ja sam za sve hahah moram im to pojasnit 😂😂😂
Ja sam pitala. To im radi anesteziologica, a ona im nije svaki dan tamo.
MTB ako ti je neka utjeha Nadia je kasnila i do 4 dana od samog pocetka, Noah malo manje, ali cijelu trudnocu su kasnili bar za 2 dana, ne znam kako da te utjesim, rijeci nisu dovoljne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bozma a joj tebe krenulo nekako negativno, ali zato posle negativnog uvijek dodje pozitivno, npr pozitivan testic ❤️❤️
Miss moguce da neki hematom krvucka pomalo, strogo mirovanje i bit ce sve uredu ❤️
Ruška takodje nisam vadila drugu betu, na prvom uzv ces vec sve da znas, mozda su i blizanci ❤️
Pami, prekrasan pozitivan testic, cestitke 🎉 nina, lioraliora vise nego predivne bete ❤️❤️
Nikitta e jbmu misa pa nikad kraja tim gljivicama, ja na nozi, na istom prstu imam dupli nokat, jer me sestra jednom u svom bijesu gadjala necime ne sjecam se cime, pa je to plavilo, crnilo mijenjalo sve boje dok nije otpalo i naraslo duplo za svaki slucaj 😂
Piky hvala bogu pa ce uskoro biti ta tvoja patnja zavrsena, uzmi si vremena, ne sumnjam da ce sljedeci ishod biti najbolji moguci ❤️
Bela nam se ne javlja, ili sam ja to propustila ? Brinem i mislim na nju..
Malo tele promaklo mi je, jesi li radila test ?
Dada temp nije tako strasno povisena, mozda je i od utrica, uglavnom ne utjece te u tolikoj mjeri na bilo sta ❤️
Little jesi ponovila test ?
Sanjich nekako su mi promakli tvoji postovi, sve uredu ? Dobro si ?
Meto ima li te ? Kako si mi ?
Vuky kada je aspiracija ? Ako se ne varam u postupku si, ne stignem sve popamtiti, malo sam postala usporenija, s mozgom sam na Vi otkad sam se porodila..
Manemoj ❤️
Sunshine, blacky gdje ste se sakrile vragolanke male ❤️🤗
Lucija kad je sljedeci postupak ? Znas li sta ?
Sve cure koje sam nenamjerno zaboravila sorry, navijam za sve vas ❤️
Hvala ti na odgovoru♥️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ivanaaxx i ja sam bila u Cito i nisu ni spomenuli da imaju i sad od tebe prvi glas... no moj dr u Cito nije opcenito ni za suplamente, tajo da vjerujem da mu ni akupunktura nije nista...Ja bi sigurno isla tako nesto da ne zivim bogu iza nogu... ☺️ Koliko bi cesto trebalo dolaziti uopce?
MTB drži se i bit će sve dobro. 💞 Ako se ne varam, ovo je prvi pokušaj?
Čestitam svim curama na lijepim vijestima, zbog onih manje lijepih vijesti mi je jako žao, ali bitno je ne gubiti nadu, u ovom ludom vremenu svima nam treba malo nade…
Ja sam sutra na još jednoj folikulometriji, a onda (nadam se) tempirani odnosi. Pijem Letrozol i za sad imam po 2 folikula od 10mm na svakom jajniku. 🙂
Koja je fora sa tim tempiranim odnosima, kako to ide??
Ja bi to probala do sljedećeg postupka, čim ovo trenutno stanje riješim.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure, prijavljujem da sam podigla lijekove danas! Obavila nulti UZV, suprug morao kod njih spermio ponoviti. Antralnih 12kom, endometrij 8mm. Čekam mengu ovih dana i krećem s pikanjem.
Missmiruj miruj i miruj! 😽
Bozma kakva je situacija sa stanicama?
Maja555 i Razumnami se donekle pratimo?
Lucyintheskyu kojoj si fazi?
Baš sam mislila napisati post,pa vidim da pitaš i thx što misliš na mene :)
Ja sam bila danas 6dc kaže da sam odlično izreagirala na terapiju.Imam na jednom 4,na jednom 5 komada,skoro svi po 10mm,neki 9mm,prilično ujednačeni.
Nastavljam s terapijom i dolazim u petak opet.Osjećam se za sada ok osim što paničarim da ne dobijem covid do idućeg testa.
Znači i ti krećeš,suuuuuper,čekaj,jesmo mi ono kod istog dr?
vuky pratimo se bome,ti si malo ispred mene.Žao mi je što te boli i vjerujem da jedva čekaš da ih povade van.Jel ti dr zadovoljan s razvojem situacije?
Miss1502 samo ti miruj,mislimo na tebe i vjerujem da će to biti ok i da te beta neće razočarati.
manemoj super što krećete odmah,baš mi je skroz drago radi tebe i bude to ovaj put prva liga,siguna sam!
MTB dan po dan,drži se draga
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ivanaaxx i ja sam bila u Cito i nisu ni spomenuli da imaju i sad od tebe prvi glas… no moj dr u Cito nije opcenito ni za suplamente, tajo da vjerujem da mu ni akupunktura nije nista…Ja bi sigurno isla tako nesto da ne zivim bogu iza nogu… ☺️ Koliko bi cesto trebalo dolaziti uopce?
E sad sam čitala na njihovoj str, prije i posli transfera, znači sve taj dan. To ću stvarno pitat idući put jel može
Sortiraj odgovore
Najstariji