Ivanaaxx i ja sam bila u Cito i nisu ni spomenuli da imaju i sad od tebe prvi glas… no moj dr u Cito nije opcenito ni za suplamente, tajo da vjerujem da mu ni akupunktura nije nista…Ja bi sigurno isla tako nesto da ne zivim bogu iza nogu… ☺️ Koliko bi cesto trebalo dolaziti uopce?
Imaju, imaju! Ja sam pitala. A mislim da je ne bi uopce stavili u ponudu da su protiv toga. Ali nije im svaki dan tamo ta doktorica koja to radi. Cura koju znam je to prije 10 dana uzela, prije transfera pola sata i nakon transfera pola sata. 400kn.
Cure, došla sam sa punkcije i to stvarno ništa ne boli💪😉, bar iz mog iskustva. Bila sam spremna na puno gore, ali na kraju to je samo malo neugodno.. Znači ništa strašno. Dobila sam 10 stanica i dobila opet štopericu i vaginalete 3x2. Sad čekat moram da me na zovu kad će bit transfer.. Ili petak ili subota ili ponedjeljak.
Jesi mi što trebali reć koliko je oplođenih ili to još ne mogu znat🤔..
Uglavnom super se osjećam 💪🙏
Svima šalje kako bi reko stublić #dobrevibracijeeee🥰
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Jeremija kako si danas,jel ima kakvih novosti?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ljutopile da, to zvuci ko njihova skola, nista ne pomaze (alternativa, suplamenti ) to je jednostavno tako.... mozda bi cak sad uzela, ali otom potom, isto mislim da je tu punoooo do srece i da se sve savrseno poklopi!
Lucyn ujutro u 7 idem ns uzv, danas se jos bockam gonalom, pergoverisom i cetrotidom ( dok smuckam se preznojim, da je bar sve u penu kao gonal ) I poprilicno nam je slicno stanje sa folikulima na 6dc.... :)
Ljutopile da, to zvuci ko njihova skola, nista ne pomaze (alternativa, suplamenti ) to je jednostavno tako…. mozda bi cak sad uzela, ali otom potom, isto mislim da je tu punoooo do srece i da se sve savrseno poklopi!
Lucyn ujutro u 7 idem ns uzv, danas se jos bockam gonalom, pergoverisom i cetrotidom ( dok smuckam se preznojim, da je bar sve u penu kao gonal ) I poprilicno nam je slicno stanje sa folikulima na 6dc…. :)
Penovi su super,mogu mislit kako ti je.Držim onda fige za sutra i javi nam
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Curd moja je beta 377.6.javili su mi iz petrove da ju sutra opet izvadim😍🤗😙😙
Azospermia
Ljutopile da, to zvuci ko njihova skola, nista ne pomaze (alternativa, suplamenti ) to je jednostavno tako…. mozda bi cak sad uzela, ali otom potom, isto mislim da je tu punoooo do srece i da se sve savrseno poklopi!
Lucyn ujutro u 7 idem ns uzv, danas se jos bockam gonalom, pergoverisom i cetrotidom ( dok smuckam se preznojim, da je bar sve u penu kao gonal ) I poprilicno nam je slicno stanje sa folikulima na 6dc…. :)
Pa rijetko kad ce ti neki liječnik biti za alternativu. Tipa čajevi, oblozi i slicno. Ja do sada nisam naisla na takvoga. Poljak mi je rekao da pijem folnu, omegu i zeljezo, da je to dovoljno. Ja sam trenutno prestala malo sa raznoraznim vitaminima i čajevima jer je dobro napraviti malu pauzu, a i nije dobro ici u stimulaciju i piti dodatke koje utječu na hormone, ali uzimala sam svašta od cajeva, prahova, tinktura, ne samo zbog plodnosti nego generalno zbog organizma cijelog. A sto se tiče akupunkture, ona je vec prihvacena kao oblik lijecenja i u drzavnim bolnicama. Znam da na krizinama postoji ambulanta za bol gdje na uputnicu mozes ici na akupunkturu.
MTB Procitala sam tvoj post jos juce i kao i druge, mnogo me pogodio. Znam da zelis da sada (tako nesebicno) zelis da druge budu malo glavna tema, ali sam zelela samo da ti se javim i kazem da smo sve ovde uz tebe, kao sto si ti uz nas. Sve ostale cure su vec mislim napisale sve. Uvek se setim reci mog prvog IVF doktora koji mi je jos pre 7 godina rekao da se spremim i da na pokusaje ne gledam individualno, kao na uspeh ili neuspeh, vec da su sve to stepenici na jednom te istom kontinuiranom putu i da sa svakim stepenikom ucimo i znamo nesto vise. Svaki mali neuspeh je zapravo jedna lekcija na tom putu ka onome sto ce na kraju biti i treba da bude. Mi smo tu da osluskujemo nasa tela i naravno srca nas i nasih predivnih muzeva i njima se na tom putu upravljamo. Znam da je jedna od vas to vec napisala, ali da li ste primetile koliko samo srece sve imamo u brakovima/vezama? Koliko podrske, ljudskosti, empatije i one prave povezanosti sa drugim, dragim bicem, koja je danas toliko retka?. Ja sam jedinu trudnocu koju sam imala izgubila u 8. nedelji i, ako je morala da ode, bolje da se to desilo ranije. Ipak, nije mi zao sto sam, makar i to malo bila trudna. Bilo je to osecanje koje me je naucilo da mogu biti mnogo vise nego sto jesam, da mogu dati mnogo vise nego sto sam do sada davala i makar to je vec jedan veliki plus (ne samo na testicu). Saljem ti velliki zagrljaj, a da si zena-zmaj to vec znam, ostalo ces vec 'skontati' sama
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Curd moja je beta 377.6.javili su mi iz petrove da ju sutra opet izvadim😍🤗😙😙
Odlicna! Zelim ti da se lijepo podupla 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mene boli baš ko pravi pms i poklapa se i datum tako da stvarno mislim da je to to. I sad bi se najradije naručila za dalje hahah, al ne želim dok ne bude i službeno gotovo da se dr ne naljuti da odustajem na pola. Al znam svoje tijelo, isto je 15 godina, da je za niiiijansicu išta drugačije rekla bi uf možda je trudnoća, al sveee isto. A i zadnji put je bilo isto. Mislim daj Bože da sam u krivu..
Kad vadis betu?? Il radis test? Znam da svi poznajemo svoje tijelo najbolje, ali i ja sam bila uvjerena, al bas uvjerena da cu dobit jer je sve bilo kao pred mengu i kao kad ju trebam bas dobit! Ti znas najbolje ali mene su simptomi bas zavarali jer su jaaaaako slicni.. Ja ti zelim da se ipak iznenadis 🥰🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji