Anksimoronpreko HZZO-a sam, ali evo danas morali platiti 750kn spermio (kojeg smo radili u bolnici prije mjesec dana) i moj UZV za kojeg sam mislila da mi uputnica pokriva🤷♀️. Ti si zainteresirana za ići preko HZZO kod njih?
Razumnana kojoj si ti terapiji? Sretno onda od danas nadalje🧚♀️
Lucyknthesky ja sam kod doktora M., ti? Broj i veličina folikula ti je😻
Lepitirica90pa braaavoooo🦋🥳🦋 Baš mi je drago zbog tebe!
Ma ja sam odradila prve konzultacije kod njih, i pregled... i to sam sve platila... suprug je isto morao kod njih odraditi spermio i naravno platili :) i dogovor je da idem u postupak u 12 preko hzzo... receno mi je da se javim 1 dc... da dobijem lijekove i da dodjem na prvi uzv... pa ja sam podrazumijevala da sad od toga je sve besplatno i ne placa se??? I sad cekam da dobijem pa da krenem... ali vidim da si ti isla i prije nego si dobila pa sam isla provjerit da li da im se odma javim ili bas 1 dan kad dobijen... i jesi morala odmah donijeti covid test ili tek prije aspiracije donosimo??
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Tuma, je da je malac dvodnevni, izgleda da i takve zamrzavaju kad nema druge. Ali fibra me posteno satrala.
Misskad ce beta?
U svakom slucaju bolje da su gq zamrznuli. Tijelo ce ti se oporavit i bit ces spremna zq njega 😊 i moj je bio dvodnevni, znas to😉🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Mema veze ovde sa nama al evo citam sad da je i Megan Markl izgubila bebu u 7 mesecu.
https://ibb.co/wSMb7C5
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Jeremija baš mi je drgo sto imas smrzlica, drzim fige 🤞 🤞 🤞 ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure drage stare i nove❤️ nije me bilo jer odmaram od svega samo da se javim da sam bila na pregledu sve super nakon dva tijedna od svega doktorica prezadovoljna beta pada cekati sad iducu menstraciju i kod nje na pregled i onda moze komodno nastavit prirodno u kucnoj radionici🙏🤗 bez opterecenja i stresa! Okupiram se cime god mogu da ne mislim na sve sta je bilo!
Nadam se da ste mi sve dobro i da je svima sve ok provat cu bar nesto popratit😍svu srecu zelim svima u svemu ❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Leptirica90, cestitam ti, beta je divna! 🎉🎊😊👏🏻
Lucyinthesky, drago mi je da sve dobro izgleda na uzv. Ajmo svu energiju umsjerito u te folikulice i vjerovati da ce bas ovaj put biti dobitni! 🤞🏻😉😘
AuroraB, i ja sam bila kod istog doktora i imam samo rijeci hvale! Drzim ti fige na najjace! 😊🤞🏻
Anksimoron, folikulometrije, aspiraciju i ET te eventualno zamrzavanje zametaka pokriva HZZO. Ono sto se dodatno placa su konzultacije, spermiogram, FET i eventualne dodatne pretrage. Sretno! 😊🤞🏻
Jeremija, drago mi je za smrzlica i drzim fige da ces se cim prije oporaviti i onda ici po svoju bebu! 😊🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Mene boli baš ko pravi pms i poklapa se i datum tako da stvarno mislim da je to to. I sad bi se najradije naručila za dalje hahah, al ne želim dok ne bude i službeno gotovo da se dr ne naljuti da odustajem na pola. Al znam svoje tijelo, isto je 15 godina, da je za niiiijansicu išta drugačije rekla bi uf možda je trudnoća, al sveee isto. A i zadnji put je bilo isto. Mislim daj Bože da sam u krivu..
Kad vadis betu?? Il radis test? Znam da svi poznajemo svoje tijelo najbolje, ali i ja sam bila uvjerena, al bas uvjerena da cu dobit jer je sve bilo kao pred mengu i kao kad ju trebam bas dobit! Ti znas najbolje ali mene su simptomi bas zavarali jer su jaaaaako slicni.. Ja ti zelim da se ipak iznenadis 🥰🤗
Vadim betu u srijedu, ako to će bit 14 dana nakon transfera i 9 nakon zadnjeg boostera pa se mislim da izvadim u pon (7 dana nakon boostera) i u srijedu drugu ako bude tribalo 😂
Svako malo čitam američke forume na temu 'cramps during 2ww' i dosta ih je imalo 'BFP' (big fat positive) pa mi je lakše malo barem to čekanje. Al ne želim se previše nadat, bolje se ugodno iznenadit.
Mene boli baš ko pravi pms i poklapa se i datum tako da stvarno mislim da je to to. I sad bi se najradije naručila za dalje hahah, al ne želim dok ne bude i službeno gotovo da se dr ne naljuti da odustajem na pola. Al znam svoje tijelo, isto je 15 godina, da je za niiiijansicu išta drugačije rekla bi uf možda je trudnoća, al sveee isto. A i zadnji put je bilo isto. Mislim daj Bože da sam u krivu..
Kad vadis betu?? Il radis test? Znam da svi poznajemo svoje tijelo najbolje, ali i ja sam bila uvjerena, al bas uvjerena da cu dobit jer je sve bilo kao pred mengu i kao kad ju trebam bas dobit! Ti znas najbolje ali mene su simptomi bas zavarali jer su jaaaaako slicni.. Ja ti zelim da se ipak iznenadis 🥰🤗
Vadim betu u srijedu, ako to će bit 14 dana nakon transfera i 9 nakon zadnjeg boostera pa se mislim da izvadim u pon (7 dana nakon boostera) i u srijedu drugu ako bude tribalo 😂
Svako malo čitam američke forume na temu 'cramps during 2ww' i dosta ih je imalo 'BFP' (big fat positive) pa mi je lakše malo barem to čekanje. Al ne želim se previše nadat, bolje se ugodno iznenadit.
Kod koga si u Cita radila postupak?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB Draga mojaa tako mi je zaooo sve vrtim i vrtim da vidim kako si mi ti i Nikitta a i sve ostale ❤️ o Boze dragi jako mi je zao da ti bilo sta recem znam da nema rijeci utjehe ali tu sam u mislima uz vas sve nolim svaki dan za nas iako nisam bila aktivna jer mi treba vremena jos drzi se i uvjek vjeruje i moli sta god da bude da bude najbolje za vas sta si i sama rekla vezes se sve vise i vise sta ide dalje ali vjeruj sve mi mozemo sve samo polako i hrabro i ako nije sad bit ce vjeruj moli i ne koloni placi vici grebi sta god ti srce pozeli ne kupi u sebi ja sam nedavno imala iza slom doma sve sam pokodala dokumente nalaze od posutpaka slicice sve sve i zapalila i po sobe porusila i revala i skricala i savrseno mi doslo nekad nemozemo sve samo gurnuti sta kazes pod tepih grlim te i sve vas i tu sam isto iako malo manje nego prije ❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozma ajme, tako mi je drago za smrzlica i da ces ici u FET, molim te molim te oporavi se i misli na sebe... Ja bi tebe sad ko dijete pazila dok god se ne oporavis skroz... Reci muzu da te ekstra pazi i mazi...
Ajme, je vas nakon ovih injekcija “srusi” ? Ja sam ko prebijena ... je to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji