Bok cure, evo ja se vratila s pregleda. Idemo odmah ovaj ciklus u FET. Kaže doktor da su jajnici kao da nisam bila u stimuliranom, da sam kao nova 😊.
Od danas sam na estrofemu x3. Pratimo samo zadebljanje endometrija. Kaže ako ovaj put ne bude uspješno da ćemo raditi neke pretrage prije sljedećeg puta. Nešto na k ali od uzbudjenja nisam zapamtila. Sljedeći pregled iduću srijedu. Moram reći da se jako dobro osjećam. Opet kreće ona nada…
Da nije kariogram?
U svakom slučaju sretno i daj Bože da ne moraš ništa više radit nego samo uživat u trudnoći 😍
Sretno svim ostalim curama danas koje god lijepe vijesti cekale 🙊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Izvadila sam betu jutros, i sad sam dosla potrazit doktora pa cemo vidit sta on kaze… Boli me stomak i leđa isto kao kad trebam dobit M, zato ne kuzim kako testovi tamne…jutros kad sam vidila vise krvi bila sam uvjerena da ce testovi svijetliti kao i prosli put kad je bila biokemijska…
A nista, opet iscekivanje, iscekivanje, strah i neizvjesnost…
Sretno, virujem da će bit dobro, meni je zadnji put test bio poz, nisam imala booster ni ništa, a kasnije iz dana u dan blijedio. Tako da virujem da će tebi bit ovo sve dobro jer tamni bez ikakve sumnje. A i tebi je blijedio kad je bila biokemijska. Navijamo da je neki mali hematom na beznačajnom mistu, a da je trudnoća super i stvarno i mislim da je tako 🙏🙏
Bok cure, evo ja se vratila s pregleda. Idemo odmah ovaj ciklus u FET. Kaže doktor da su jajnici kao da nisam bila u stimuliranom, da sam kao nova 😊.
Od danas sam na estrofemu x3. Pratimo samo zadebljanje endometrija. Kaže ako ovaj put ne bude uspješno da ćemo raditi neke pretrage prije sljedećeg puta. Nešto na k ali od uzbudjenja nisam zapamtila. Sljedeći pregled iduću srijedu. Moram reći da se jako dobro osjećam. Opet kreće ona nada…
Da nije kariogram?
U svakom slučaju sretno i daj Bože da ne moraš ništa više radit nego samo uživat u trudnoći 😍
E nije, za kariogram znam. Ovo je nešto drugo na k, ako je to dobijem neke lijekove na e 🙈🙈🙈🙈 bolje da nisam ništa ni spominjala plavuša 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss jedva cekam tvoju betu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Moja prijateljica tako prokrvarila odmah drugi dan nakon što je test radila, hematom bio, dobila je duphastone.. evo odbrojavamo sate da rodi 🥰😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Super! Jel ti onda dobivas samo stopericu il kako? Nisam imala FET pa ne znam kako to funkciokira...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bila sam sad kod dr .XY , on kaze da je 2x4 utrogestana maximalna doza koja se daje i da je to stvarno dosta sta se tice progesterona, da je njegovo djelovanje najefikasnije kad ga stavljamo vaginalno jer da oralno utjece na koncetraciju i mantavicu (bas kao sto je Ruska jucer rekla), .Reka mi je da zasad izbacim siofor jer da bilo kakve tablete sad mogu utjecat na krvarenje…po njemu to krvarenje nije neka drama, bitno da test tamni jer kaze da tako beta raste… Krvarenje moze bit od tableta,hematoma, kasne implatacije itd… Po njemu nikakva drama to nije, samo da strogo strogo mirujem i da cemo vidit danas kakva ce bit beta…
Lucija, sta ti mislis po muller testu, koliku betu danas 11dnt mogu ocekivat?? Cca ? 🤦
Eto, to su dobre vijesti... Ja si isto nekako mislim da bi ti test blijedio, a tvoj naocigled tamni! Samo miruj i nemoj se naprezat! Mozda da prinas sto vise u lezecem polozaju bit? Jel radis il ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
*probas
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Super! Jel ti onda dobivas samo stopericu il kako? Nisam imala FET pa ne znam kako to funkciokira…
Koliko sam shvatila ne. On je rekao da ne pratimo ovulaciju nego samo endometrij. To mi je ja mislim Lucija007 objašnjavala. Postoji verzija u kojoj prate ovulaciju i tad dobivaš štopericu i opcija kad prate samo zadebljanje endometrija.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Ruska smanjila sam posao na minimum dok ovo traje,ali mi sjedim dok radim od kuce tako da to ne smatram nekim naprezanjem,a i iskreno dobro mi dode da malo odvratim misli od svega ovoga ..vidjet cemo sta ce beta pokazat ,ne ocekujem troznamenkastu brojku ali se nadam nekoj višoj dvoznamenkastoj 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji