Piky, gleda se ovulacija na UZV i doktor odredi najbolji dan za imati odnos. Slično kao kad pratis sam s trakicama ovulaciju 😉
Ja nisam imala ovulacije, pa zato pijem Letrozol
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Ruska smanjila sam posao na minimum dok ovo traje,ali mi sjedim dok radim od kuce tako da to ne smatram nekim naprezanjem,a i iskreno dobro mi dode da malo odvratim misli od svega ovoga ..vidjet cemo sta ce beta pokazat ,ne ocekujem troznamenkastu brojku ali se nadam nekoj višoj dvoznamenkastoj 🙏
Probaj sta vise odmarat.. Ali kad god ulovis priliku, probaj malo lec! Govorim ti zato sta je moja frendica imala neka krvarenja sitna pa joj je doktor tako preporucio. Doduse, negdje oko 15 tt, ali svejedno… ali test je dosta taman, ja nekako mislim da ce bit troznamenkasti broj… Joj, ko ce docekat sada nalaz??
Mislis da moze bit troznamenkasti?! Stvarno dosta lezim, osim sta sam to jutro bila vadit krv i do doktora, odmaram sad do 5. Onda cu odraditi nesto 2-3 sata i opet u krpe..nigdje ne idem, bojim se i na wc,vjeruj mi..kad vidim krv- ubija me 🤦🤦 ne znam jel mozete zamislit kojs je ovo strepnja i neizvjesnost…bas treba imat dobre zivce za ovo ..muzu mi se jutros upalilo oko, a to mu dode kad je pod ogromnim stresom…tako mi ga je zao, nazovem ga 100 puta na dan, e sad je ovoliko krvi,sad je onoliko krvi,e sad me bole leda ,e sad me boli stomak…satrala sam ga dok radi,ali sta cu,kad nam nitko ne zna za ovaj postupak lakse mi je kad s njim podijelim…a i s vama - i vas sam vjerojatno satrala…
Jedva cekam da se Lucija javi i da svoju procjenu ..
Jeremija,kako si ti danas ? Ides sutra na transfer?
Lucija ce znat, ali test je stvarni taman i tamniji je svaki dan... Nisi nas satrala i tu smo da damo savjet jedna drugoj! 💜❤ samo se ti probaj sto vise odmarat i javi betu odma
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Leptirica90 beta je savrsena, cestitam! Koji dan od transfera si je vadila? I da li su bili trodnevni ili petodnevni embriji?
Ja svoju betu jos cekam, refresham mail svako 2 min...bas sam na iglama .lezim cijelo vrijeme, nisam mrdnula... Bas mirujem....
Lucije mi nema danas s prognozama ...🤦
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure, oprostite na upadu...ali ako ste upoznate s hormonima...danas sam radila, krenuli smo u obradu.
Sve je u ref.intervalima... 3. Dan ciklusa:
Estradiol 203
Lh 3.1
Fsh 7.0
Prolaktin 19.8
Estradiol (pg/ml) 55.3
Jel to ok? Osobito ovaj odnos lh-fsh?
Hvala vam od ❤ unaprijed!
Curd moja je beta 377.6.javili su mi iz petrove da ju sutra opet izvadim😍🤗😙😙
Čestitam 😍😍🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, prijavljujem da sam podigla lijekove danas! Obavila nulti UZV, suprug morao kod njih spermio ponoviti. Antralnih 12kom, endometrij 8mm. Čekam mengu ovih dana i krećem s pikanjem.
Missmiruj miruj i miruj! 😽
Bozma kakva je situacija sa stanicama?
Maja555 i Razumnami se donekle pratimo?
Lucyintheskyu kojoj si fazi?
Baš sam mislila napisati post,pa vidim da pitaš i thx što misliš na mene :)
Ja sam bila danas 6dc kaže da sam odlično izreagirala na terapiju.Imam na jednom 4,na jednom 5 komada,skoro svi po 10mm,neki 9mm,prilično ujednačeni.
Nastavljam s terapijom i dolazim u petak opet.Osjećam se za sada ok osim što paničarim da ne dobijem covid do idućeg testa.
Znači i ti krećeš,suuuuuper,čekaj,jesmo mi ono kod istog dr?
vuky pratimo se bome,ti si malo ispred mene.Žao mi je što te boli i vjerujem da jedva čekaš da ih povade van.Jel ti dr zadovoljan s razvojem situacije?
Miss1502 samo ti miruj,mislimo na tebe i vjerujem da će to biti ok i da te beta neće razočarati.
manemoj super što krećete odmah,baš mi je skroz drago radi tebe i bude to ovaj put prva liga,siguna sam!
MTB dan po dan,drži se draga
Super ti ovaj put ide, pogotovo za 6dc 🥰 držim fige da tako bude i do kraja 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jele83 vjerojatno će te sutra nazvati i javiti ti koliko je oplodjeno. Ovisi od bolnice do bolnice. super da nije bolilo 😉
Leptirica super ti je beta 🥰
Miss i ja napeto čekam tvoje rezultate, ajde, uljepsaj nam dan 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cestitke svim betama koje uredno rastu i testicima koji dnevno tamne 😘
MTB ja sam bas novi kolac ali ti si mi jednom porukom odmah na pocetku skinula neki ogroman teret sa ledja kad si mi sve tako lagano i jednostavno objasnila. Nisam nikad imala trudnocu, ne mogu zamisliti kroz sta zena prolazi kad se ovo desi ali opet sa druge strane ja sam veliki optimista i bas se nadam i molim cudu u tvom slucaju, da to bude jedan mali borac za prepricavanje. ♥️
Ti si jaka zena, ako se ipak desi to sto doktorica sumnja, iduci put ce biti sve uredu, nemam nesto iskustva sa IVF ali u mom okruzenju u vecini slucajeva prvi put se desio spontani, nesto nije bilo uredu. Ali sve te zene koje znam su sad majke ili drugi put u sad vec urednoj trudnoci. 🙏🏼♥️
Hvala Bogu na tvom i svim nasim divnim muzevima! 💪🏻
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Anksimoron preko HZZO-a sam, ali evo danas morali platiti 750kn spermio (kojeg smo radili u bolnici prije mjesec dana) i moj UZV za kojeg sam mislila da mi uputnica pokriva🤷♀️. Ti si zainteresirana za ići preko HZZO kod njih?
Razumna na kojoj si ti terapiji? Sretno onda od danas nadalje🧚♀️
Lucyknthesky ja sam kod doktora M., ti? Broj i veličina folikula ti je😻
Lepitirica90 pa braaavoooo🦋🥳🦋 Baš mi je drago zbog tebe!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Super ti ovaj put ide, pogotovo za 6dc 🥰 držim fige da tako bude i do kraja 😉
Hvala ti,ma ja sam sva ovaj put u nekom strahu,kao da mi je prvi put,baš onako s velikom rezervom upravo zato što mi je svaki put do sad u postupcima na pregledima kao bilo sve idealno.Uvijek je dr bio govorio joj idealan endo,joj super rastu folikuli,ujednačeni ovo ono,a onda na kraju neki kaos.
Budemo vidjeli,od danas se prebacujem na optimizam
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji