Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Studeni 2020. 10:15

manemoj

Bok cure, evo ja se vratila s pregleda. Idemo odmah ovaj ciklus u FET. Kaže doktor da su jajnici kao da nisam bila u stimuliranom, da sam kao nova 😊.
    Od danas sam na estrofemu x3. Pratimo samo zadebljanje endometrija. Kaže ako ovaj put ne bude uspješno da ćemo raditi neke pretrage prije sljedećeg puta. Nešto na k ali od uzbudjenja nisam zapamtila. Sljedeći pregled iduću srijedu. Moram reći da se jako dobro osjećam. Opet kreće ona nada…

Jejjjj bas sam hepi zbog tebe, držim fige, ovaj put je to to 🥰🥰 super sto mozes odmah u fet 🥳

Nadalica
    25. Studeni 2020. 10:22

MTB ako ti je neka utjeha Nadia je kasnila i do 4 dana od samog pocetka, Noah malo manje, ali cijelu trudnocu su kasnili bar za 2 dana, ne znam kako da te utjesim, rijeci nisu dovoljne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Bozma a joj tebe krenulo nekako negativno, ali zato posle negativnog uvijek dodje pozitivno, npr pozitivan testic ❤️❤️
    Miss moguce da neki hematom krvucka pomalo, strogo mirovanje i bit ce sve uredu ❤️
    Ruška takodje nisam vadila drugu betu, na prvom uzv ces vec sve da znas, mozda su i blizanci ❤️
    Pami, prekrasan pozitivan testic, cestitke 🎉 nina, lioraliora vise nego predivne bete ❤️❤️
    Nikitta e jbmu misa pa nikad kraja tim gljivicama, ja na nozi, na istom prstu imam dupli nokat, jer me sestra jednom u svom bijesu gadjala necime ne sjecam se cime, pa je to plavilo, crnilo mijenjalo sve boje dok nije otpalo i naraslo duplo za svaki slucaj 😂
    Piky hvala bogu pa ce uskoro biti ta tvoja patnja zavrsena, uzmi si vremena, ne sumnjam da ce sljedeci ishod biti najbolji moguci ❤️
    Bela nam se ne javlja, ili sam ja to propustila ? Brinem i mislim na nju..
    Malo tele promaklo mi je, jesi li radila test ? 
    Dada temp nije tako strasno povisena, mozda je i od utrica, uglavnom ne utjece te u tolikoj mjeri na bilo sta ❤️
    Little jesi ponovila test ?
    Sanjich nekako su mi promakli tvoji postovi, sve uredu ? Dobro si ?
    Meto ima li te ? Kako si mi ? 
    Vuky kada je aspiracija ? Ako se ne varam u postupku si, ne stignem sve popamtiti, malo sam postala usporenija, s mozgom sam na Vi otkad sam se porodila..
    Manemoj ❤️
    Sunshine, blacky gdje ste se sakrile vragolanke male ❤️🤗
    Lucija kad je sljedeci postupak ? Znas li sta ? 
    Sve cure koje sam nenamjerno zaboravila sorry, navijam za sve vas ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    25. Studeni 2020. 10:26

Dobro jutro
    Miss 🤞🤞🤞🤞
    MTB drago mi je da si bolje.. 🧘‍♀️
    Srecno svima danas
    Ja sam dobila noćas drugu mengu u ovom mesecu, pravu i bolnu. 16 dana sam bila mirna i opet. Jel se desavalo nekoj od vas, posle VTO

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Studeni 2020. 10:26

Nadalica

MTB ako ti je neka utjeha Nadia je kasnila i do 4 dana od samog pocetka, Noah malo manje, ali cijelu trudnocu su kasnili bar za 2 dana, ne znam kako da te utjesim, rijeci nisu dovoljne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Draga, draga Nadalica 
    Nije problem u samom kašnjenju, nego što je prije tjedan dana kasnilo 2 dana, a sad 4. U samo tjedan dana toliki dodatni zastoj je previše i rijetko kad nakon toga beba nastavi normalno rasti - nastavi još dodatno zaostajati dok ne stane u potpunosti. I često ima previše deformiteta.
    Ali hvala ti što si tražila i što mi želiš dati nadu 

💔💔💔

Nadalica
    25. Studeni 2020. 10:28

Tanja79

Dobro jutroMiss 🤞🤞🤞🤞MTB drago mi je da si bolje.. 🧘‍♀️
    Srecno svima danas
    Ja sam dobila noćas drugu mengu u ovom mesecu, pravu i bolnu. 16 dana sam bila mirna i opet. Jel se desavalo nekoj od vas, posle VTO

Msni posle poroda nisu vise m sto su bile, te ne dobijem 2 mjeseca, te dobijem 2 puta u mjesecu, mislim da su za to glavni krivci hormoni, valjda se vrati u normalu nekada 

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

Nadalica
    25. Studeni 2020. 10:39

MTB

Nadalica

Draga, draga Nadalica
    Nije problem u samom kašnjenju, nego što je prije tjedan dana kasnilo 2 dana, a sad 4. U samo tjedan dana toliki dodatni zastoj je previše i rijetko kad nakon toga beba nastavi normalno rasti - nastavi još dodatno zaostajati dok ne stane u potpunosti. I često ima previše deformiteta.
    Ali hvala ti što si tražila i što mi želiš dati nadu

Zao mi je sto sam ti onda jos dodatno solila pamet.. saljem ti puno zagrljaja 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    25. Studeni 2020. 10:42

Nadalica

Tanja79

Srecno svima danas

Msni posle poroda nisu vise m sto su bile, te ne dobijem 2 mjeseca, te dobijem 2 puta u mjesecu, mislim da su za to glavni krivci hormoni, valjda se vrati u normalu nekada

Hvala 💕 valjda je zato 3,4 meseca do sledeceg pokusaja... A i onako sam slabokrvna citav zivot 🤦‍♀️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Nadalica
    25. Studeni 2020. 10:45

Tanja79

Nadalica

Tanja79

Srecno svima danas

Hvala 💕 valjda je zato 3,4 meseca do sledeceg pokusaja… A i onako sam slabokrvna citav zivot 🤦‍♀️

Drugo ime mi je anemija.. nismo sve iste, pa nekoga ti hormoni "sjebu' vise nekoga manje 😥 ali proci ce to brzo.. imas li smrzlica ?

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

25. Studeni 2020. 10:47

MTB, šta reći, lijepo si sve sama rekla. Želim ti svu sreću, tebi i suprugu, nedajte se, i borite se dalje kako ste i dosad. Odmori, uzmi si dane za sebe. Svi smo tu uz tebe 🥰😍

AuroraB
    25. Studeni 2020. 10:53

Cure, prijavljujem da sam podigla lijekove danas! Obavila nulti UZV, suprug morao kod njih spermio ponoviti. Antralnih 12kom,  endometrij 8mm. Čekam mengu ovih dana i krećem s pikanjem.
    Miss miruj miruj i miruj! 😽
    Bozma kakva je situacija sa stanicama? 
    Maja555 i Razumna mi se donekle pratimo?
    Lucyinthesky u kojoj si fazi?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.