Dobro jutroMiss 🤞🤞🤞🤞MTB drago mi je da si bolje.. 🧘♀️
Srecno svima danas
Ja sam dobila noćas drugu mengu u ovom mesecu, pravu i bolnu. 16 dana sam bila mirna i opet. Jel se desavalo nekoj od vas, posle VTO
Msni posle poroda nisu vise m sto su bile, te ne dobijem 2 mjeseca, te dobijem 2 puta u mjesecu, mislim da su za to glavni krivci hormoni, valjda se vrati u normalu nekada
Hvala 💕 valjda je zato 3,4 meseca do sledeceg pokusaja… A i onako sam slabokrvna citav zivot 🤦♀️
Drugo ime mi je anemija.. nismo sve iste, pa nekoga ti hormoni "sjebu' vise nekoga manje 😥 ali proci ce to brzo.. imas li smrzlica ?
Nemam smrzlica na zalost. Bilo je 8 stanica, 6 se oplodilo 3 mi vratili i 1 je bio kandidat 🐧ali nije izdrzao, mislim, rekli su javice za tog smrzlica al nisu, tako da pretpostavljam da nista od njega, al pitacu još u Pon.na konsultacijama. Cikla je valjda ok za anemiju pa samo da vidim kako da je napravim
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dobro jutro cure! Zelim vam svima dobar dan!
Miss testic tamni i nadam se da ce ti beta biti visoka i da ce krvarenje stati 🤞🏻💗
Bozma si bolje? Kada je transfer? Da odes po malca, i nskon svega losega neka bude veliki plus i visoka beta 🤞🏻❤️❤️❤️❤️❤️
Nadalice sutra idem na uzv, 9dc, dosta bolucka i umorna sam i smantana! Sutra ce mi reci vjerojatno kad ce punkcija! Nadam se da ce sve biti dobro... nisam mogla dugo zaspati jer me bas bolilo, jutros je mirnije!
MTB super da si zaspala i opustila se, nema druge nego gaziti dalje, iako cemo mi sve ovdje navijati za mrvicu da se ipak izbori i sve bude super 💗
Uffff.... ja jedva cekam punkciju, strasno me strah.... :/ ko da idem prvi put ....
Mene boli baš ko pravi pms i poklapa se i datum tako da stvarno mislim da je to to. I sad bi se najradije naručila za dalje hahah, al ne želim dok ne bude i službeno gotovo da se dr ne naljuti da odustajem na pola. Al znam svoje tijelo, isto je 15 godina, da je za niiiijansicu išta drugačije rekla bi uf možda je trudnoća, al sveee isto. A i zadnji put je bilo isto. Mislim daj Bože da sam u krivu..
MTB ako ti je neka utjeha Nadia je kasnila i do 4 dana od samog pocetka, Noah malo manje, ali cijelu trudnocu su kasnili bar za 2 dana, ne znam kako da te utjesim, rijeci nisu dovoljne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bozma a joj tebe krenulo nekako negativno, ali zato posle negativnog uvijek dodje pozitivno, npr pozitivan testic ❤️❤️
Miss moguce da neki hematom krvucka pomalo, strogo mirovanje i bit ce sve uredu ❤️
Ruška takodje nisam vadila drugu betu, na prvom uzv ces vec sve da znas, mozda su i blizanci ❤️
Pami, prekrasan pozitivan testic, cestitke 🎉 nina, lioraliora vise nego predivne bete ❤️❤️
Nikitta e jbmu misa pa nikad kraja tim gljivicama, ja na nozi, na istom prstu imam dupli nokat, jer me sestra jednom u svom bijesu gadjala necime ne sjecam se cime, pa je to plavilo, crnilo mijenjalo sve boje dok nije otpalo i naraslo duplo za svaki slucaj 😂
Piky hvala bogu pa ce uskoro biti ta tvoja patnja zavrsena, uzmi si vremena, ne sumnjam da ce sljedeci ishod biti najbolji moguci ❤️
Bela nam se ne javlja, ili sam ja to propustila ? Brinem i mislim na nju..
Malo tele promaklo mi je, jesi li radila test ?
Dada temp nije tako strasno povisena, mozda je i od utrica, uglavnom ne utjece te u tolikoj mjeri na bilo sta ❤️
Little jesi ponovila test ?
Sanjich nekako su mi promakli tvoji postovi, sve uredu ? Dobro si ?
Meto ima li te ? Kako si mi ?
Vuky kada je aspiracija ? Ako se ne varam u postupku si, ne stignem sve popamtiti, malo sam postala usporenija, s mozgom sam na Vi otkad sam se porodila..
Manemoj ❤️
Sunshine, blacky gdje ste se sakrile vragolanke male ❤️🤗
Lucija kad je sljedeci postupak ? Znas li sta ?
Sve cure koje sam nenamjerno zaboravila sorry, navijam za sve vas ❤️
❤️❤️❤️ Draga hvala ti sta mislis na nas sve 😊😊
Ja san upala u depru pa ne pisem bas i cekan da dodjem k sebi.. Pa cu u et kad se budem osjecala okej
Mene boli baš ko pravi pms i poklapa se i datum tako da stvarno mislim da je to to. I sad bi se najradije naručila za dalje hahah, al ne želim dok ne bude i službeno gotovo da se dr ne naljuti da odustajem na pola. Al znam svoje tijelo, isto je 15 godina, da je za niiiijansicu išta drugačije rekla bi uf možda je trudnoća, al sveee isto. A i zadnji put je bilo isto. Mislim daj Bože da sam u krivu..
A kad ti je red za betu?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bok cure, evo ja se vratila s pregleda. Idemo odmah ovaj ciklus u FET. Kaže doktor da su jajnici kao da nisam bila u stimuliranom, da sam kao nova 😊.
Od danas sam na estrofemu x3. Pratimo samo zadebljanje endometrija. Kaže ako ovaj put ne bude uspješno da ćemo raditi neke pretrage prije sljedećeg puta. Nešto na k ali od uzbudjenja nisam zapamtila. Sljedeći pregled iduću srijedu. Moram reći da se jako dobro osjećam. Opet kreće ona nada…
Jejjjj bas sam hepi zbog tebe, držim fige, ovaj put je to to 🥰🥰 super sto mozes odmah u fet 🥳
I ja sam baš happy. Malo je drugačiji osjećaj jer ipak je drugi put i već znaš taj osjećaj neuspjeha ali eto..
Moram priznati malo je i doktor utjecao na mene. Rekao mi je da je optimističan. Što ne bi bilo čudno ali od prvog dana je bio dosta suzdržan od bilo kakvih prognoza, npr na početku kad smo tek krenuli vidjeti zašto ne ide ja bi bila ful sretna na svaki dobar nalaz a on bi odmah rekao to ne znači da je sve u redu, samo da nismo našli šta ne valja i takve stvari. Što mi je super kod njega jer te spusti na zemlju i govori samo realno. Rekla sam i njemu da me zbunio s tim skroz 😅 kaže da zna da je inače jako oprezan oko toga ali onda išao objasniti zašto to misli pa me barem za sad utješio od onih misli šta ako se ne dogodi nikad. 🤷
Kako si ti? Kad je UZV?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tanja79 ja sam se duugo godina borila s anemijom, a sve zbog obilnih menstruacija. Željezo mi je znalo padati na 2-3, mršavila bi strašno, a kako mi je heferol teško padao na želudac tražila sam prirodno rješenje. I uzimala sam ciklu naribanu, sa jabukom, mrkvom, limunom i medom, svako jutro bi natašte pojela jednu manju šalicu i to me spasilo. Ne sjećam se točno recepta ali probaj potražiti na interentu i naći ćeš sigurno. Ako ne, javi mi pa ću probati potražiti negdje recept. Znala sam uzimati i Sideral folic, to bi kupila u ljekarnama. Malo je skuplji, ali je super podnošljivost.
Ivanaxx ne otpisuj ništa još! Kako bi naša draga MTB rekla- sad si trudna dok se ne dokaže suportno. Ja sam uvijek mislila da ću znati kad ostanem trudna, ali po ovim simpotima nikad ne bi pretpostavila.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Cure, prijavljujem da sam podigla lijekove danas! Obavila nulti UZV, suprug morao kod njih spermio ponoviti. Antralnih 12kom, endometrij 8mm. Čekam mengu ovih dana i krećem s pikanjem.
Missmiruj miruj i miruj! 😽
Bozma kakva je situacija sa stanicama?
Maja555 i Razumnami se donekle pratimo?
Lucyintheskyu kojoj si fazi?
Daaaa 😊 pratimo se.
Ja danas krećem sa pikanjem
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure, prijavljujem da sam podigla lijekove danas! Obavila nulti UZV, suprug morao kod njih spermio ponoviti. Antralnih 12kom, endometrij 8mm. Čekam mengu ovih dana i krećem s pikanjem.
Missmiruj miruj i miruj! 😽
Bozma kakva je situacija sa stanicama?
Maja555 i Razumnami se donekle pratimo?
Lucyintheskyu kojoj si fazi?
Hej AURORAB jesi ti u IVF centar preko HZZO? Ili privatno?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure, jel ijedna od vas probala akupunkturu prije/poslije transfera? Razmišljam da bih ovaj ciklus mogla to probati
Sortiraj odgovore
Najstariji