Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Studeni 2020. 09:03

Manemoj pogledala sam Bozicnu emisiju na netflixu jucer  i bas me razveselila... Drago mi je da kreces u  FET i zelim ti svu srecu ovaj put da bude uspjesno ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 09:10

🍀🐞MISS🐞🍀

Ruska smanjila sam posao na minimum dok ovo traje,ali mi sjedim dok radim od kuce tako da to ne smatram nekim naprezanjem,a i iskreno dobro mi dode da malo odvratim misli od svega ovoga ..vidjet cemo sta ce beta pokazat ,ne ocekujem troznamenkastu brojku ali se nadam nekoj višoj dvoznamenkastoj 🙏

Probaj sta vise odmarat.. Ali kad god ulovis priliku, probaj malo lec! Govorim ti zato sta je moja frendica imala neka krvarenja sitna pa joj je doktor tako preporucio. Doduse, negdje oko 15 tt, ali svejedno... ali test je dosta taman, ja nekako mislim da ce bit troznamenkasti broj... Joj, ko ce docekat sada nalaz??

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    25. Studeni 2020. 09:13

🍀🐞MISS🐞🍀

Manemoj pogledala sam Bozicnu emisiju na netflixu jucer i bas me razveselila… Drago mi je da kreces u FET i zelim ti svu srecu ovaj put da bude uspjesno ❤️

Hvala ti ❤️ napeto cekam tvoju betu. Mislim da test ne bi tamno da je nešto lose ali znam da te ništa osim bete sad ne može smiriti

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Studeni 2020. 09:17

Ruska1986

🍀🐞MISS🐞🍀

Ruska smanjila sam posao na minimum dok ovo traje,ali mi sjedim dok radim od kuce tako da to ne smatram nekim naprezanjem,a i iskreno dobro mi dode da malo odvratim misli od svega ovoga ..vidjet cemo sta ce beta pokazat ,ne ocekujem troznamenkastu brojku ali se nadam nekoj višoj dvoznamenkastoj 🙏

Probaj sta vise odmarat.. Ali kad god ulovis priliku, probaj malo lec! Govorim ti zato sta je moja frendica imala neka krvarenja sitna pa joj je doktor tako preporucio. Doduse, negdje oko 15 tt, ali svejedno… ali test je dosta taman, ja nekako mislim da ce bit troznamenkasti broj… Joj, ko ce docekat sada nalaz??

Mislis da moze bit troznamenkasti?! Stvarno dosta lezim, osim sta sam to jutro bila vadit krv i do doktora, odmaram sad do 5. Onda cu odraditi nesto 2-3 sata i opet u krpe..nigdje ne idem, bojim se i na wc,vjeruj mi..kad vidim krv- ubija me 🤦🤦 ne znam jel mozete zamislit kojs je ovo strepnja i neizvjesnost...bas treba imat dobre zivce za ovo ..muzu mi se jutros upalilo oko, a to mu dode kad je pod ogromnim stresom...tako mi ga je zao, nazovem ga 100 puta na dan, e sad je ovoliko krvi,sad je onoliko krvi,e sad me bole leda ,e sad me boli stomak...satrala sam ga dok radi,ali sta cu,kad nam nitko ne zna za ovaj postupak lakse mi je kad s njim podijelim...a i s vama - i vas sam vjerojatno satrala...
    Jedva cekam da se Lucija javi i da svoju procjenu ..
    Jeremija,kako si ti danas ? Ides sutra na transfer? 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*
    25. Studeni 2020. 09:31

🍀🐞MISS🐞🍀

Ruska1986

🍀🐞MISS🐞🍀

Probaj sta vise odmarat.. Ali kad god ulovis priliku, probaj malo lec! Govorim ti zato sta je moja frendica imala neka krvarenja sitna pa joj je doktor tako preporucio. Doduse, negdje oko 15 tt, ali svejedno… ali test je dosta taman, ja nekako mislim da ce bit troznamenkasti broj… Joj, ko ce docekat sada nalaz??

Mislis da moze bit troznamenkasti?! Stvarno dosta lezim, osim sta sam to jutro bila vadit krv i do doktora, odmaram sad do 5. Onda cu odraditi nesto 2-3 sata i opet u krpe..nigdje ne idem, bojim se i na wc,vjeruj mi..kad vidim krv- ubija me 🤦🤦 ne znam jel mozete zamislit kojs je ovo strepnja i neizvjesnost…bas treba imat dobre zivce za ovo ..muzu mi se jutros upalilo oko, a to mu dode kad je pod ogromnim stresom…tako mi ga je zao, nazovem ga 100 puta na dan, e sad je ovoliko krvi,sad je onoliko krvi,e sad me bole leda ,e sad me boli stomak…satrala sam ga dok radi,ali sta cu,kad nam nitko ne zna za ovaj postupak lakse mi je kad s njim podijelim…a i s vama - i vas sam vjerojatno satrala…
    Jedva cekam da se Lucija javi i da svoju procjenu ..
    Jeremija,kako si ti danas ? Ides sutra na transfer?

Nadam se da će te pregledat doktor nakon što dobiješ tu betu, jer ipak ako je hematom moraš većinom bit u horizontali. A test super tamni!! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    25. Studeni 2020. 09:45

Dobro jutro cure!
    MTB saljem zagrljaje!❤❤
    Miss test lijepo tamni i ja vjerujem da ce beta biti iznas 100😊 moguce da je hematom, a ako se rafi o hematomu, najbolje je lezati koliko ja znam. Ne sjediti jer tad je pritisak na maternicu i cerviks, vec bas lezati jer je tako bolja prokrvljenost maternice. Jedva cekam cuti betu i nadam se da ce proci krvarenje!🤞🙏
    Manemoj super da ides odmah, taman za Bozic mozes dobiti najljepse vijesti🥰
    Jeremija jel danas ili sutra transfer? Ici ces? Kakp se osjecas danas?
    Cure sretno svima u kojim god fazama cekanja bile (postupka, aspiracije, tranfera, testa, bete, uzva i druzenja s bebacem)🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Razumna
    25. Studeni 2020. 09:50

Cure, ja krećem sa Gonalima 😊
    I bojim da se doktor ne razboli

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

🌼TiKi🌼
    25. Studeni 2020. 09:59

Miss ja sam krvarila isto, bio hematom, mirovala do 20.tj. Mozda sam trebala i nastaviti... No, nemoj misliti odmah negativno, puno zena krvari i ima hematome u trudnoci i sve prođe u najboljem redu. Odmaraj i drzim fige za veliku betu 🤞
    Ja idem na zadnji uzv. Danas cu saznati hoce biti transfera ili ce biti freeze all. 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Blacky89
    25. Studeni 2020. 10:13

Tiki sretno danas... nemoj biti razočarana ako ti odgode transfer. FET ima puno vecu stopu uspješnosti od ET-a. 
    Jeremija kad bi oni tebi barem uspjeli jedan FET napravit... da probaš i to... evo npr. prof i ja smo se dogovorili da vise nikad ne idem u ET jer on meni uopce ne odgovara. Svaki put prokrvarim jako rano. Nevezano za utrice. Dobijem mengu 7dnt najkasnije. Čak sam i kod Lucija pod boosterima prokrvarila 10dnt. A u FET-u prokrvarim 5 dana nakon sto prestanem lijekove uzimat. Mislim nisu mi ni FET-ovi dosad bili uspješni. 🙈 al bar znam da lijekovi djeluju...

• Blacky89
    25. Studeni 2020. 10:15

I da Tiki vjerojatno ce ti vadit i P4 pa vidjeti kakava je situacija. Ja sam u svježem transferu ovu stimulaciju bila na granici. I ipak smo ga napravili. A mozda bolje da nismo... i prof je rekao da mu je zao sto smo ga napravili jer sko bzvz iskoristili preeedivne blastice. Nemoj forsirat, slušaj sta ti kažu. Ne govore oni to za bzvz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.