Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    24. Studeni 2020. 12:54

Jeremija zar ne možeš pitati u MPO klinici? Ne znam kako to tamo ide ali ja kad trebam recepte samo kažem sestri piši to, to i to. Bez diskusije dobijem sve šta triba. 

Tuma
    24. Studeni 2020. 12:55

Rita94

Tuma

Malo tele zao mi je zbog negativnog testa, ali sigurni je lakse kad znas da imas smrzlice, a fet je ionako mrvu uspjesniji😊 iduci mora biti dobitni🤞🥰
    Rita tek u 6.mj su te narucili??? A da odes u neke druge klinike vidjet? Od kud si? Na Vuk Vrhovcu svi s niskim amh imaju prednost i odmah te iduci mjesec ukljucuju u postupak…. ja ne bih na tvome mjestu cekala preko pola godine….
    Jeremija sama malo razmisli i odvagni, ali ja bih se vratila po jos taj jedan nakon svih muka koje si prosla… bas mi je zao da su lose stanice, ali nikad se ne zna… svakako ga ne bih ostavila.🥰🙏
    Missi sjecam se proslog puta i znam da si krvarila pa je bila biokemijska. A da nazoves kliniku i kazes im sve pa vidis kaj ce ti reci? Mozda moras povecat dozu utrogestana ili duphaston dobiti…. mozda bih na tvom mjestu vec danas otisla (ako stignes) izvaditi betu pa im javila…. nemam pojma. U svakom slucaju drzim fige i nadam se da je ovaj put to to 🥰

Tina rekao je da sam bez antralnih folikula i da moram piti hormone. Kaotično sam

Bas pola godine? Ne bi bilo dosta 3 mjeseca pa onda vidjet na cemu si? Oke, kuzim ako nemas antralnih, nema ni s cime raditi, ali pola godine mi dosta dugo djeluje....nadam se da ce to urodit plodom. Mlada si, vjerujem da ces imat kvalitetne stanice kad ih dobijes🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    24. Studeni 2020. 12:59

Pami

Cure moja beta je 570.5!!

Divna!!😍😍 cestitam!!

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    24. Studeni 2020. 12:59

Evo ako nekom zatreba uputstvo za davanje Prog.inekcije
    https://sansazaroditeljstvo.org.rs/progesteron-injekcije/
    Pami čestitam 🎉❤️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lucyinthesky
    24. Studeni 2020. 13:04

Pami čestitam, divna je 🥳❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🍀🐞MISS🐞🍀
    24. Studeni 2020. 13:13

Ivanaxx krvarenje nije intezivno, nema ga na ulošku ck, nego tipa prilikom svako drugog mokrenja obrisem trag krvi wc papirom..tako nešto ..pa sad ne znam sta je to..vidjet cemo sutra
    Nada, moguce da, i ja sam o tome razmisljala. Inace nemam problema sa progesteronom ,ono kad ga vadim 21.dan ciklusa,ali mozda mi ga sad manjka, ne znam,zato sam si uvela jos jednu dodatnu oralno na svoju ruku..i bas mirujem, bojim se doslovno na wc otic ...
    Pami cestitam, predivna beta
    Lucija, prognoziraj  i moju, oce li bit sutra bar 70 !! U biti vidit cemo sutra test ujutro pa ces na temelju treceg testa bit sigurnija u prognozu...
    Jeremija , i ja sam to mislila za kbc split,ali eto ipak sam sad dobila 2 blastice za smrznit, tako da ipak se nekad dode do toga.  I Sanjich ih ima 3 isto tamo... Mislim da ništa nema pravila. .
    Kako si ti,jesi li ista jos odlucila?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

24. Studeni 2020. 13:25

miss1502

Ivanaxx krvarenje nije intezivno, nema ga na ulošku ck, nego tipa prilikom svako drugog mokrenja obrisem trag krvi wc papirom..tako nešto ..pa sad ne znam sta je to..vidjet cemo sutra
    Nada, moguce da, i ja sam o tome razmisljala. Inace nemam problema sa progesteronom ,ono kad ga vadim 21.dan ciklusa,ali mozda mi ga sad manjka, ne znam,zato sam si uvela jos jednu dodatnu oralno na svoju ruku..i bas mirujem, bojim se doslovno na wc otic …
    Lucija, prognoziraj i moju, oce li bit sutra bar 70 !! U biti vidit cemo sutra test ujutro pa ces na temelju treceg testa bit sigurnija u prognozu…
    Jeremija , i ja sam to mislila za kbc split,ali eto ipak sam sad dobila 2 blastice za smrznit, tako da ipak se nekad dode do toga. I Sanjich ih ima 3 isto tamo… Mislim da ništa nema pravila. .

Pa može to bit kasno implantacijsko ili nekakva ozljeda od stavljanja utrića. Nije to jako krvarenje. Misli pozitivno, upali tv i miruj. Ja bi volila da imam neko smeđarenje uz ove grčeve pa da prodam do implantaciji hahah, a bar bi bilo drugačije od zadnjeg, neuspješnog, puta i svih ostalih ciklusa od 12te godine života 😂
    Pa bi mi dalo kakvu nadu 😂😂

24. Studeni 2020. 13:26

Ivanaxx

miss1502

Nada, moguce da, i ja sam o tome razmisljala. Inace nemam problema sa progesteronom ,ono kad ga vadim 21.dan ciklusa,ali mozda mi ga sad manjka, ne znam,zato sam si uvela jos jednu dodatnu oralno na svoju ruku..i bas mirujem, bojim se doslovno na wc otic …
    Lucija, prognoziraj i moju, oce li bit sutra bar 70 !! U biti vidit cemo sutra test ujutro pa ces na temelju treceg testa bit sigurnija u prognozu…
    Jeremija , i ja sam to mislila za kbc split,ali eto ipak sam sad dobila 2 blastice za smrznit, tako da ipak se nekad dode do toga. I Sanjich ih ima 3 isto tamo… Mislim da ništa nema pravila. .

Pa može to bit kasno implantacijsko ili nekakva ozljeda od stavljanja utrića. Nije to jako krvarenje. Misli pozitivno, upali tv i miruj. Ja bi volila da imam neko smeđarenje uz ove grčeve pa da prodam do implantaciji hahah, a bar bi bilo drugačije od zadnjeg, neuspješnog, puta i svih ostalih ciklusa od 12te godine života 😂
    Pa bi mi dalo kakvu nadu 😂😂

Pridam to* mrzim autokorekt

24. Studeni 2020. 13:29

Lucyinthesky

Pami čestitam, divna je 🥳❤️

Daaa, odlična beta 🎉🎉

24. Studeni 2020. 13:37

Bozma žao mi je sto je tako ispalo ali plizzz nemoj odustati, odmori, ide Božić, advent, otputujte negdje bar na vikend!
    Ja sam po vasim pricama tu cijela skeptična sto se tiče tih firula....  stvarno su te izmučili.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.