Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Studeni 2020. 16:08

miss1502

Jeremija

Ljutopile, da, nisam prije toliko obraćala pažnju dok sad evo miss, i sanjich nis imale dosta stanica, pa od 20 stanica samo 2 blastice za zamrznut. Ili kad promislim koliko sam samo puta smrazvala se od 6 ujutro po 2-3 sata za testiranje na koronu, više testova napravila, nego embrija dobila

Da, u pravu ste skroz ..Nisu to neki rezultati, znam da je i Sanjich bila ogorcena na to ..Kao i ja bi trebala bit s obzirom da dvije extra bolne aspiracije + oporavci, ali ja sam cak zadovoljna jer meni ove dvije sta imam smrznute znace sve na svijetu. Kad vidim kakvih situacija ima, praznih folikula, losih stanica, Piky i Bella situacija itd…budem sretna s ovim sta imam, tako nekako razmisljam ..ali generalno da, losi su to rezultati pa kuzim sta ocete rec. .pitala sam doktora zasto je to tako, imaju li lose inkubatore kad je u cita bolje i zasto u cita zamrzavaju trodnevne ,a u bolnici samo petodnevne on kaze da zamrznuti trodnevni imaju jako malu uspjesnost i da ne zna zasto to tamo rade .stvarno ne znam sta mislit,svak ima svoju teoriju, mozemo mi sad satima razglabat, sve je ti stvar malo sreće,malo doktora, malo ljekova, sumplemenata itd. .bit ce kad nam bude suđeno da bude…valjda svaka od nas vec ima zapisan svoj put ..

I to stoji sto si ti napisala. Neki dan je Bozma stavila postotak uspjesnosti, cito ima jako los postotak uspjesnosti u fetu. Ali s druge strane evo od kad citam forume i istrazivam malo klinike nisam vidjela da je netko u cita imao 15,20 stanica jer on tamo preferira tu blažu stimulaciju i ima veliku uspjesnost na svježim transferima trodnevnih.

24. Studeni 2020. 16:23

Sanjich🤞🤰

Ženice procitala sam zaostatke, mirela i nado84 hvala na savjetima i razumijevanju..
    Bozma pliz odi na transfer ja se kajem sad sta sam odgodila.. A nema povratka sad i da odem rec da bi na ET mogu tek sa M u 12om.. Tj ovulacijom u sijecnju….

Nikita smatram da je malo subjektivno misljenje jer svi oamtimo vise negativne rezultate nego pozitivne.. Ima hrpa zena koje na firulama ostvare svoj san.. A ako se drze odredjeni doktori odredjene terapije to i znaci dobro.. Da su uvjereni da njihova shema kad tad upali.. A uvjereni su jer su pouceni iskustvom.. Takodjer dr xy ima bas svoju shemu i svi je znaju napamet.. Kad ga nije bilo drugi me dr pitao kod koga sam i odma me znao uputiti u koje vrijeme sta..

A vidiš ja nisam baš takvog razmišljanja. Mislim da je ipak malo cudno da ti sa visokim amh i bozma sa niskim amh i cure bez ikakvih problema idete na istu stimulaciju. Nije mi to mišljenje stvoreno samo tu od vas sa foruma nego imam tu poznanicu koja je 2 puta isla, zdrava ona, zdrav on dobije vise od 10 stanica dobrih, na kraju jedan embrij za transfer koji ne uspije i bez smrzlića. I sada ce ici opet i sve isto kao prva dva puta. Tako da su mi ova vaša iskustva tu samo to potvrdila. Evo ja npr. ne bih treći put isla na istu stimulaciju ako prve dvije nisu uspjele. Kopkalo bi me da ipak probam nešto drugo. Ali svatko ima svoj izbor. I neupitno je da nekome upali, naravno da upali, naravno da nekome paše baš takva stimulacija, samo mi je to malo bezeveze, furanje istog treći put, a prva dva puta nije dalo nikakve rezultate.

24. Studeni 2020. 16:30

Mislim naravno ne uspije li mi ni jedan od ta 3 eta ici cu u drugi postupak u Zagreb.. Necu sigurno nastavit istom terapijom.. Ako mrsic ne bude ima plan i promjene nakon konzuktacija ja lipo za zg.. Pa redon. 

Al nadam se uspjehu ipak su 3 blastice nesto.. A ostale su izdrzale meni isto 5dana al nezz zas su cekali 6 dan za njih pet.. Taj valjda nisu dozivile ili nisu bile doboljne kvalitete. 

Ruska1986
    24. Studeni 2020. 16:37

Pami, super vijest! 🥳🥳🥳 jedva cekamo drugu! Nikitta, ako mislis na onu otopinu ocat i soda, ja sam znala drzat po minimalno 30ak min, ono dok se voda bas ne rashladi... Sad sam isto mislila opet s tim krenut, al koliko mi je to pametno u trudnoci? Obzirom da soda sadrzi svasta... 🤔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

24. Studeni 2020. 16:51

Ruska1986

Pami, super vijest! 🥳🥳🥳 jedva cekamo drugu! Nikitta, ako mislis na onu otopinu ocat i soda, ja sam znala drzat po minimalno 30ak min, ono dok se voda bas ne rashladi… Sad sam isto mislila opet s tim krenut, al koliko mi je to pametno u trudnoci? Obzirom da soda sadrzi svasta… 🤔

Nikitta vjerojatno jos namace i ceka MTB da joj kaze da moze izvaditi 😂😂😂
    Joj znate curke ja na noznom palcu imam vec cetvrti nokat 🤭🙉😂.. Jednom mi palo drvo,drugi put urastao nokat i treci put otpao od gljivica.. I od kada je otpao sve super nemam gljivica ni problema a bio je bas ruzan uffff🤢🤢... I na ruci palac isto ima vec treci nokat🙉😂😂.. Jednom mi mama pricepila s vanjskim vratima, drugi put frendica s vratima od auta 🤷‍♀️... Sad treci je za sad tu🙉🤭

24. Studeni 2020. 16:59

LUCIJA007

Ruska1986

Pami, super vijest! 🥳🥳🥳 jedva cekamo drugu! Nikitta, ako mislis na onu otopinu ocat i soda, ja sam znala drzat po minimalno 30ak min, ono dok se voda bas ne rashladi… Sad sam isto mislila opet s tim krenut, al koliko mi je to pametno u trudnoci? Obzirom da soda sadrzi svasta… 🤔

Nikitta vjerojatno jos namace i ceka MTB da joj kaze da moze izvaditi 😂😂😂
    Joj znate curke ja na noznom palcu imam vec cetvrti nokat 🤭🙉😂.. Jednom mi palo drvo,drugi put urastao nokat i treci put otpao od gljivica.. I od kada je otpao sve super nemam gljivica ni problema a bio je bas ruzan uffff🤢🤢… I na ruci palac isto ima vec treci nokat🙉😂😂.. Jednom mi mama pricepila s vanjskim vratima, drugi put frendica s vratima od auta 🤷‍♀️… Sad treci je za sad tu🙉🤭

E pa ti stvsrno dobro trpis bol 😁

🍀🐞MISS🐞🍀
    24. Studeni 2020. 17:13

Di nam je MTB više, jedva cekam da se javi s utiscima 👏👏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• ruška
    24. Studeni 2020. 17:18

MaloTele

https://ibb.co/bd6DrCn
    Evo curke mog testa, taman izasao iz tvornice 😂😂😂😂😂

A joj☹️zao mi je,glavu gore i idemo dalje u nove pobjede 😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    24. Studeni 2020. 17:20

Pami

Cure moja beta je 570.5!!

Cestitam♥️👏

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

24. Studeni 2020. 17:27

Jos cu jednom ponovit, ako kome trebaju suplememti, imam neotvorenu bocicu DHEA i jednu otvorenu i za 20-tak dana: NAC, R-alfa lipoic acid, uniquinol od 200mg, vitamin d, vitamin e i vitamin c. Vecina je Life Extension. Stavite mail ili nesto pa cemo se lako dogovorit za adresu gdje da posaljem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.