Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    24. Studeni 2020. 12:15

manemoj ja trenutno pricam sa svojom maternicom i spotam ju cijelo vrijeme, da nije normalna sta nije bebu prihvatila, da sta misli sta bi bebici falilo kod nas, sasvim smo normalni a ljubavi prema njoj bi bilo i viska a ne da bi falilo, sta tocno zelis od mene da bi uspjelo, ne mogu vjerovat da u tebi ima toliko zlocestoce da ne zelis primit bebicu i da si tolko sebicna da ti je dobro i samoj, ooh svasta ja njoj pricam pa nek se zamisli malo ocu ocu, plan je vadit betu cetvrtak ili petak ovisno o poslu kad cu moc, tako da prestanem s terapijom da se taj isti dan mogu ODMAH posexat prije neg mi m stigne 
    ti imas isto 2smrzlica jelda? sta su rekli kakve su kvalitete, jesu smrznuti skupa il odvojeno, oprosti zab sam ako si pisala vec  u koliko sati ti je pregled? ma znas sta, mozda i bolje da se bojite neuspjeha, ja kad se tak neceg bojim ispadne odlicno, a ovo se nisam opce bojala pa vidi kak je ispalo, na kraju krajeva barem cete biti pripremni na svaki rezultat, a drzat cemo fige da bude dobitan i pozitivan  i dobro je da si i ti uzbudena i pozitivna, mislim da ako si negativna u samom startu da je to vec otpisani postupak, iako nema nikakvih pravila, apsolutno nikakvih u ovim vodama e pa ovaj put cemo te polit kantom vruce vode, da neces moc doc k sebi od velicine bete 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

24. Studeni 2020. 12:17

Tanja79, te injekcije progesterona mi zvuce super, ali tko bi to meni ili miss sad dao u drzavnoj bolnici. Bas ovo miss sta kazu cure, mozda ti fali progesterona, jesi probala nazvat doktora, mozda ti uvede duphaston ili jos nesto uz utrogestan

24. Studeni 2020. 12:17

Rita94

Tuma

Malo tele zao mi je zbog negativnog testa, ali sigurni je lakse kad znas da imas smrzlice, a fet je ionako mrvu uspjesniji😊 iduci mora biti dobitni🤞🥰
    Rita tek u 6.mj su te narucili??? A da odes u neke druge klinike vidjet? Od kud si? Na Vuk Vrhovcu svi s niskim amh imaju prednost i odmah te iduci mjesec ukljucuju u postupak…. ja ne bih na tvome mjestu cekala preko pola godine….
    Jeremija sama malo razmisli i odvagni, ali ja bih se vratila po jos taj jedan nakon svih muka koje si prosla… bas mi je zao da su lose stanice, ali nikad se ne zna… svakako ga ne bih ostavila.🥰🙏
    Missi sjecam se proslog puta i znam da si krvarila pa je bila biokemijska. A da nazoves kliniku i kazes im sve pa vidis kaj ce ti reci? Mozda moras povecat dozu utrogestana ili duphaston dobiti…. mozda bih na tvom mjestu vec danas otisla (ako stignes) izvaditi betu pa im javila…. nemam pojma. U svakom slucaju drzim fige i nadam se da je ovaj put to to 🥰

Tina rekao je da sam bez antralnih folikula i da moram piti hormone. Kaotično sam

Jesam li kod tebe dobro vidjela da je dijagnoza, secundarna neplodnost? Znaci vec imate jedno dijete ili sam ja to nesto pobrkala? 
    OK shvacam da moras piti hormone, ali tako dugo cekati a vrijeme ti i je najveći neprijatelj🤷‍♀️.. 
    No  sreca mlada si i imat ces par dobrih stanica koje vrlo brzo mogu rezultirati trudnocom💓

24. Studeni 2020. 12:22

Jeremija

Tanja79, te injekcije progesterona mi zvuce super, ali tko bi to meni ili miss sad dao u drzavnoj bolnici. Bas ovo miss sta kazu cure, mozda ti fali progesterona, jesi probala nazvat doktora, mozda ti uvede duphaston ili jos nesto uz utrogestan

Ako imate nekog medicinske struke u obitelji.. No meni je muz davao svaka 3 dana u guzu injekcije.. Nije to sad nista pretesko.. Prvu injekciju mi je dala sestra kod mog doktora i objasnila mi gdje upiknut i to je to.. Htjela sam ja sama, ali nemam tu snagu jer su prolutoni bas gusti.. I treba jako stisnuti injekciju a ne mogu sama iza nemam snage za taj tisak, vjerojatno zbog tog sto su tako guste pa teze idu nego ove 'nase' injekcije ostale... 

Marinela87
    24. Studeni 2020. 12:23

Malo Tele jooooj pa ne mogu vjerovat od tolke prstece pozitive snješko test!! Bila sam ziher da će bar tebi uspjet!! uf, osjećaj je koma. Ja sam ga imala na taj dan kad sam test radila, ko da moj život nema više nikakvog smisla😂 i za glupa nada. bas to kaj kažeš, najgore je to kad si u situaciji di nemaš nikakvu kontrolu nego cekat. Ja sam se sad preporodila, sakupila vitamine, sva sretna kuham zdravo, kao ono, imam osjećaj da utječem na nešto😂 a jbg, treba naučit u nekom trenutku prepustit konce svemiru bogu il čemu već! Barem imaš smrzlice kakve takve, i ti i manemoj, to će bit druga priča, em znate kaj vas čeka, em nema sve ono prije, lijepo dosetas u bolnicu svježa i odmorna i ciao malci su unutra😂 nemoj mislit sad na teren, korak po korak, a možda ti tad i bude odgovaralo pustit sve na par mjeseci

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

24. Studeni 2020. 12:31

MaloTele

manemoj ja trenutno pricam sa svojom maternicom i spotam ju cijelo vrijeme, da nije normalna sta nije bebu prihvatila, da sta misli sta bi bebici falilo kod nas, sasvim smo normalni a ljubavi prema njoj bi bilo i viska a ne da bi falilo, sta tocno zelis od mene da bi uspjelo, ne mogu vjerovat da u tebi ima toliko zlocestoce da ne zelis primit bebicu i da si tolko sebicna da ti je dobro i samoj, ooh svasta ja njoj pricam pa nek se zamisli maloocu ocu, plan je vadit betu cetvrtak ili petak ovisno o poslu kad cu moc, tako da prestanem s terapijom da se taj isti dan mogu ODMAH posexat prije neg mi m stigne
    ti imas isto 2smrzlica jelda? sta su rekli kakve su kvalitete, jesu smrznuti skupa il odvojeno, oprosti zab sam ako si pisala vecu koliko sati ti je pregled? ma znas sta, mozda i bolje da se bojite neuspjeha, ja kad se tak neceg bojim ispadne odlicno, a ovo se nisam opce bojala pa vidi kak je ispalo, na kraju krajeva barem cete biti pripremni na svaki rezultat, a drzat cemo fige da bude dobitan i pozitivani dobro je da si i ti uzbudena i pozitivna, mislim da ako si negativna u samom startu da je to vec otpisani postupak, iako nema nikakvih pravila, apsolutno nikakvih u ovim vodamae pa ovaj put cemo te polit kantom vruce vode, da neces moc doc k sebi od velicine bete

Moja frendica koja je od prve rodila.. Je takva flegma da vam ja to opisat rijecima ne mogu, ne mogu ni da hocu 🙉🙉🙉.. Samo je rekla na aspiraciji da se nada bar transferu..zove me treci dan da me pita zasto su joj rekli da dodje peti da da li to nesto ne valja... Rekoh valja i te kako☺️
    Uglavnom da joj kazem npr o tom pricanju s maternicom rekla bi mi da NISAM NORMALNA 😅☺️☺️☺️... Ona je bila takva flegma da sam ja bila vise uzbudjena nego ona.. Posalje mi test i kaze:a ima nest.. Vadila je betu tek  14 dan,kazw pa, tak pise 😅zove me kaze :a pozitivna je, sta sad se treba poduplat kao🙃😂..i tak uglavnom flegma samo takva... Rodila od prve 🙉😅😅.. 

Pami
    24. Studeni 2020. 12:34

Cure moja beta je 570.5!!

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

manemoj
    24. Studeni 2020. 12:40

Bozma i miss ja sam išla vaditi progesteron i dva dana prije aspiracije i nakon dva dana uzimanja utrica da doktor vidi jel mi odgovara terapija. Prvi put mi bio 0.2 znači ispod svih referentnih vrijednosti a drugi put skoro 200 nakon samo dva dana i rekao je samo da nastavim s istom terapijom jer očito odgovara. Tako da možda da odete izvaditi i vidite vrijednosti.
    Malo tele imam dva, ne znam koje su kvalitete, možda su mi i rekli ali tad nisam znala šta trebam slušati. Ja sam pitala jesu dobri a embriolog se smijao i rekao da su super 🤷😅
    Idem sutra u 7:50 tako da ću odmah znati jel idemo dalje.. barem se ne trebam živcirati do kraja dana. 
    Vidjeti ćeš, kad ti dodje beta onda možeš nastaviti normalno, do tad će te to kopkati..
    Pami ajme brutala, čestitam 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

24. Studeni 2020. 12:40

Pami

Cure moja beta je 570.5!!

Znam🙊😂😂💓💓💓💓

• Rita94
    24. Studeni 2020. 12:41

LUCIJA007

Rita94

Tuma

Malo tele zao mi je zbog negativnog testa, ali sigurni je lakse kad znas da imas smrzlice, a fet je ionako mrvu uspjesniji😊 iduci mora biti dobitni🤞🥰
    Rita tek u 6.mj su te narucili??? A da odes u neke druge klinike vidjet? Od kud si? Na Vuk Vrhovcu svi s niskim amh imaju prednost i odmah te iduci mjesec ukljucuju u postupak…. ja ne bih na tvome mjestu cekala preko pola godine….
    Jeremija sama malo razmisli i odvagni, ali ja bih se vratila po jos taj jedan nakon svih muka koje si prosla… bas mi je zao da su lose stanice, ali nikad se ne zna… svakako ga ne bih ostavila.🥰🙏
    Missi sjecam se proslog puta i znam da si krvarila pa je bila biokemijska. A da nazoves kliniku i kazes im sve pa vidis kaj ce ti reci? Mozda moras povecat dozu utrogestana ili duphaston dobiti…. mozda bih na tvom mjestu vec danas otisla (ako stignes) izvaditi betu pa im javila…. nemam pojma. U svakom slucaju drzim fige i nadam se da je ovaj put to to 🥰

Tina rekao je da sam bez antralnih folikula i da moram piti hormone. Kaotično sam

Jesam li kod tebe dobro vidjela da je dijagnoza, secundarna neplodnost? Znaci vec imate jedno dijete ili sam ja to nesto pobrkala?
    OK shvacam da moras piti hormone, ali tako dugo cekati a vrijeme ti i je najveći neprijatelj🤷‍♀️..
    No sreca mlada si i imat ces par dobrih stanica koje vrlo brzo mogu rezultirati trudnocom💓

Ne, ne 
    Nemam dijete 
    Imala sam spontani/biokemijsku u 6 tt
    Nisam pametna što napraviti, malo mi je to predugo, ali ako su mi nezdravi folikuli kako će mi bit uspješan postupak. Neznam kojom brzinom pada taj AMH? 

27,5 god. // MM - > 30 god.
    biokemijska // 6tt
    spermiogram -> uredan
    AMH -> 1,8 pmol/L
    FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
    1/21 - > aspiracija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.