ericaa, hvala ti jos jednom, puno si mi pomogla 😊😘
Pami, lijepo od tebe sto si prosirila popis. 😘 Price poput tvoje mi daju nadu da ce i nama uspjeti, kad tad. Svi mi imamo svoj put, i ja uvijek kazem - sve u svoje vrijeme. 🙏🏻
Tebi od srca zelim da uzivas u tome da si konacno trudna - mogu samo misliti koji divan osjecaj je izaci iz ove bitke kao pobjednik! 😊👏🏻💪🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ljutopile, Nikitta oni su dole svi stvarno predobri i baš te paze i maze, ali su pretrpani. Nas je jučer soba bila krcata i čekaona isto za UZV samo dvije sestre, koje su i u sali i u sobi i na izdavanju ljekova, plus javljanje na telefon....dobro žene izdrže i divim im se, pa i doktorima. Ali sad kad se prisjećam jučerašnjih događaja loše mi dođe od same pomisli. Spojili su me na infuziju koju su uskoro izgasili da mi se ne napuni mjehur pa ću morat na wc (ima logike, netko me mora odvest, a nema tko) I onda ležim tako tamo od 8 do 13:30, a od popodne prethodnog dana ništa nisam stavila usta, lako za hranu, ali ni kap vode nisam popila, cure dolaze i odlaze i još me pitaju šta je bilo jer su iz čekaone vidjele neku strku, a ja pojma nemam i tako ležim, infuzija prikopčana na mene, a isključena. glava pomalo počinje bolit i sve jače i jače, do navečer sam već povraćala od bolova. Tek kad sam izašla vani shvatila sam koliko mi je loše i da jedva hodam. Na pitanje šta se desilo dobijem odgovor: a malo ste krvarili. Zapravo sam ja sama kriva, vidim da rade i da se trude maksimalno pa mi bude žao nešto izvoljevat i dodatno ih opterećivat, a i onako su pretrpane, a i sama iz svog posla znam da najbolje prođu bahati, glasni i bezobrazni, a ponizni i oni koji šute plate i za ove bezobrazne.
miss1502 ti i sanjich ste imale krcato stanica i embrija, dobre stanice i jako ste mlade, pa su samo 3 došla do blastice. Bilo bi ludo očekivat da moj jedini embrij iz loše stanice u 42-oj dođe do blastice i da ga mogu zamrznut za neki drugi put.
Nazvat ću sutra da ću ipak doć po njega, da se toga rješim što prije i da završimo tu priču.
Jeremija zao mu je stvarno sta si prošla,ali vec kad jesi, transfer je najlaksi dio posla (bar meni) pa je steta sad pred kraj odustati .. mozda ti na kraju bude uspjesan pa ces bit najsretnija na svijetu! A svi mi ovde cemo se moliti za to...to sve sta pises za kbc i humanu stoji, stvarno je strka i malo ih ocito radi da bi sve to stizali,ali jos se lijepo i pristojno ponasaju s obzirom koliko posla imaju,pa ih nekako i ne krivim .. malo se jos odmori do transfera pa slijedi slatko iscekivanje! ❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Pozdrav svima, pratim vas neko vrijeme i vidim da ovdje vlada zarazno pozitivna atmoafera😊, velika podrška i puno razumijevanja. Odlucila sam se i javiti, a ne samo citati. 😉 Danas smo suprug i ja bili na pregledu u Kbc Rijeka. U postupku IVFa bi trebali biti u sijecanju 2021. Obzirom na moje cikluse pred Božić bi trebala na ultrazvuke kao pracenje prije postupka. Nalazi su nam svi uredni osim mojih divljih anti TPO od 1300. Dobila sam za piti andol 75 a euthyrox 25 pijem skoro mjesec dana. Dali netko ima iskustva sa sličnom dijagnozom? Dali ovi lijekovi uspijevaju regulirati antitijela. Hvala unapred.
Curke na poslu sam pa nemrem tipkat,hvala svima na podršci,javim se navecer, da ne mislite da sam se ubila jer me nema 😂 miss pratimo se jelda, i u dobru i u zlu, za tebe jos ima nade, drzim fige jA najjace🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ljutopile, Nikitta oni su dole svi stvarno predobri i baš te paze i maze, ali su pretrpani. Nas je jučer soba bila krcata i čekaona isto za UZV samo dvije sestre, koje su i u sali i u sobi i na izdavanju ljekova, plus javljanje na telefon….dobro žene izdrže i divim im se, pa i doktorima. Ali sad kad se prisjećam jučerašnjih događaja loše mi dođe od same pomisli. Spojili su me na infuziju koju su uskoro izgasili da mi se ne napuni mjehur pa ću morat na wc(ima logike, netko me mora odvest, a nema tko) I onda ležim tako tamo od 8 do 13:30, a od popodne prethodnog dana ništa nisam stavila usta, lako za hranu, ali ni kap vode nisam popila, cure dolaze i odlaze i još me pitaju šta je bilo jer su iz čekaone vidjele neku strku, a ja pojma nemam i tako ležim, infuzija prikopčana na mene, a isključena. glava pomalo počinje bolit i sve jače i jače, do navečer sam već povraćala od bolova. Tek kad sam izašla vani shvatila sam koliko mi je loše i da jedva hodam. Na pitanje šta se desilo dobijem odgovor: a malo ste krvarili. Zapravo sam ja sama kriva, vidim da rade i da se trude maksimalno pa mi bude žao nešto izvoljevat i dodatno ih opterećivat, a i onako su pretrpane, a i sama iz svog posla znam da najbolje prođu bahati, glasni i bezobrazni, a ponizni i oni koji šute plate i za ove bezobrazne.
miss1502 ti i sanjich ste imale krcato stanica i embrija, dobre stanice i jako ste mlade, pa su samo 3 došla do blastice. Bilo bi ludo očekivat da moj jedini embrij iz loše stanice u 42-oj dođe do blastice i da ga mogu zamrznut za neki drugi put.
Nazvat ću sutra da ću ipak doć po njega, da se toga rješim što prije i da završimo tu priču.
Možda baš taj bude mali pobjednik jer je sve tako naopako krenilo, i možda ti se srića okrene.
Svi ćemo se molit za to ♥️♥️♥️
Ljutopile, Nikitta oni su dole svi stvarno predobri i baš te paze i maze, ali su pretrpani. Nas je jučer soba bila krcata i čekaona isto za UZV samo dvije sestre, koje su i u sali i u sobi i na izdavanju ljekova, plus javljanje na telefon….dobro žene izdrže i divim im se, pa i doktorima. Ali sad kad se prisjećam jučerašnjih događaja loše mi dođe od same pomisli. Spojili su me na infuziju koju su uskoro izgasili da mi se ne napuni mjehur pa ću morat na wc(ima logike, netko me mora odvest, a nema tko) I onda ležim tako tamo od 8 do 13:30, a od popodne prethodnog dana ništa nisam stavila usta, lako za hranu, ali ni kap vode nisam popila, cure dolaze i odlaze i još me pitaju šta je bilo jer su iz čekaone vidjele neku strku, a ja pojma nemam i tako ležim, infuzija prikopčana na mene, a isključena. glava pomalo počinje bolit i sve jače i jače, do navečer sam već povraćala od bolova. Tek kad sam izašla vani shvatila sam koliko mi je loše i da jedva hodam. Na pitanje šta se desilo dobijem odgovor: a malo ste krvarili. Zapravo sam ja sama kriva, vidim da rade i da se trude maksimalno pa mi bude žao nešto izvoljevat i dodatno ih opterećivat, a i onako su pretrpane, a i sama iz svog posla znam da najbolje prođu bahati, glasni i bezobrazni, a ponizni i oni koji šute plate i za ove bezobrazne.
Baš sam napisala da mi se čini da je pre velika gužva a njih pre malo i u tome svemu se stvori kaos, samo šibaju da sve sto brže ide bez nekog razmisljanja. Druga stvar sto je čudna su iskustva cura na forumu, mladih, bez nekih problema, masa stanica na kraju vrlo malo blastica. I jedna moja poznanica isto zdrava, masa stanica, na kraju jedan ili dva za transfer.
Meni su se obe oplodile, ali i ocekivala sam to, kod mene drama uvijek nastupi kasnije🥴🥴🥴🥴🥴
Ljutopile, da, nisam prije toliko obraćala pažnju dok sad evo miss, i sanjich nis imale dosta stanica, pa od 20 stanica samo 2 blastice za zamrznut. Ili kad promislim koliko sam samo puta smrazvala se od 6 ujutro po 2-3 sata za testiranje na koronu, više testova napravila, nego embrija dobila
Ljutopile, da, nisam prije toliko obraćala pažnju dok sad evo miss, i sanjich nis imale dosta stanica, pa od 20 stanica samo 2 blastice za zamrznut. Ili kad promislim koliko sam samo puta smrazvala se od 6 ujutro po 2-3 sata za testiranje na koronu, više testova napravila, nego embrija dobila
Da, u pravu ste skroz ..Nisu to neki rezultati, znam da je i Sanjich bila ogorcena na to ..Kao i ja bi trebala bit s obzirom da dvije extra bolne aspiracije + oporavci, ali ja sam cak zadovoljna jer meni ove dvije sta imam smrznute znace sve na svijetu. Kad vidim kakvih situacija ima, praznih folikula, losih stanica, Piky i Bella situacija itd...budem sretna s ovim sta imam, tako nekako razmisljam ..ali generalno da, losi su to rezultati pa kuzim sta ocete rec. .pitala sam doktora zasto je to tako, imaju li lose inkubatore kad je u cita bolje i zasto u cita zamrzavaju trodnevne ,a u bolnici samo petodnevne on kaze da zamrznuti trodnevni imaju jako malu uspjesnost i da ne zna zasto to tamo rade .stvarno ne znam sta mislit,svak ima svoju teoriju, mozemo mi sad satima razglabat, sve je ti stvar malo sreće,malo doktora, malo ljekova, sumplemenata itd. .bit ce kad nam bude suđeno da bude...valjda svaka od nas vec ima zapisan svoj put ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ženice procitala sam zaostatke, mirela i nado84 hvala na savjetima i razumijevanju..
Bozma pliz odi na transfer ja se kajem sad sta sam odgodila.. A nema povratka sad i da odem rec da bi na ET mogu tek sa M u 12om.. Tj ovulacijom u sijecnju....
Nikita smatram da je malo subjektivno misljenje jer svi oamtimo vise negativne rezultate nego pozitivne.. Ima hrpa zena koje na firulama ostvare svoj san.. A ako se drze odredjeni doktori odredjene terapije to i znaci dobro.. Da su uvjereni da njihova shema kad tad upali.. A uvjereni su jer su pouceni iskustvom.. Takodjer dr xy ima bas svoju shemu i svi je znaju napamet.. Kad ga nije bilo drugi me dr pitao kod koga sam i odma me znao uputiti u koje vrijeme sta..
Sortiraj odgovore
Najstariji