Cure moja beta je 570.5!!
Znam🙊😂😂💓💓💓💓
Bas tako nekako ti je i izgledao test😄
Pami ČESTITAM!!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pami 🎊🎊🍀🍀 čestitke
Šta se tiče progesteron injekcija, ja sam ih isto uzimala u prošlom postupku, jer kao za FET mogu biti korisne. Davala sam ih sama sebi u trbuh, tako mi je doktorica rekla 🤷♀️ I kao šta Lucija kaže one su jako guste i namučiš se ko konj dok ih istisneš i bole ko vrag. Ako morate u guzni mišić onda je nemoguce dati sebi sam.
Cure moja beta je 570.5!!
Znam🙊😂😂💓💓💓💓
Bas tako nekako ti je i izgledao test😄
Proročice 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jeremija ne mogu da verujem, imala sam bas dobar osecaj u vezi tebe ovaj put… Al izgleda da moja inace moćna intuicija Ne radi u ovim MPO vodama.
Bas mi je žao, mozda da ipak odeš po tu jednu i da uzmes inekcije progesterona, dr mi je rekao da utrići kad ih popijes samo prolete kroz creva, jako malo ode gde treba. Uradi kako osećaš, zelim ti brz oporavak 💕💕💪
Joj, a ja ih baš često popijem jer nemam priliku uvik stavit, odnosno iza ležat. Ahh
Meni je tako dosta osjećat se stalno da sam nešto falila pa da zato nije uspilo, baš me briga više, sve radim naaajbolje šta znam i mogu, dr isto tako, ako im se stoji ostat će, a ako neće, idemo dalje. Razbijam glavu jesam tribala više cikle, onda kako ovaj put nisam nego jednom ananas jela, a prvi put sam 5 6 ananasa pojela za vrime postupka, onda jesam li se sagnila zavezat špigete pa jesam li falila šta sam popila utriće, a ne stavila. Ma dosta je više, do transfera se nešto i da, iza ništa nije na nama i to je to. Triba se pravit lud i živit ko da se ništa ne događa i onda napravit test kad skužimo 'joj pa kasni mi pet dana'. Blaaaagoooo tim ženama!!!
Sve mi je to poznato, mislim, sve sam radila kako treba i onda sto sumnji. Dal sam pila previse kafe, mozda nisam smela da se suncam da grijem stomak. Za drugi put cu biti malo vise upucena i malo cu vise obratiti paznju na neke stvari, al samim tim i vise psihicki opterecena. Prvi put al bas nista nisam znala sta me ceka. Ne znam sta je bolje,tesko biti pametan u ovim situacijama. Cesto mislim, ako je sudjeno, biće,ako nije - ko zna zasto ni ne treba da budem trudna
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Pami 🎊🎊🍀🍀 čestitke
Šta se tiče progesteron injekcija, ja sam ih isto uzimala u prošlom postupku, jer kao za FET mogu biti korisne. Davala sam ih sama sebi u trbuh, tako mi je doktorica rekla 🤷♀️ I kao šta Lucija kaže one su jako guste i namučiš se ko konj dok ih istisneš i bole ko vrag. Ako morate u guzni mišić onda je nemoguce dati sebi sam.
Nemoguće da, pokusala sam nekoliko puta🙉, ali ne ide.. A muz injekciju vidjet ne moze... Kao.. Naucio se🤭
Što se tiče progesteron injekcija, više me brine tko bi mi dao recept za njih. Već bi našla nekoga da me bocne.
Pami čestitam!!
Rita94, na šta su te od hormona stavili? Femoston?
Što se tiče progesteron injekcija, više me brine tko bi mi dao recept za njih. Već bi našla nekoga da me bocne.
Pami čestitam!!
Rita94, na šta su te od hormona stavili? Femoston?
Mpo lijecnik...
Ivanaxx
Izgleda sa sam pogresno sam poslala, pa evo kopiram ponovo...
Sve mi je to poznato, mislim, sve sam radila kako treba i onda sto sumnji. Dal sam pila previse kafe, mozda nisam smela da se suncam da grijem stomak. Za drugi put cu biti malo vise upucena i malo cu vise obratiti paznju na neke stvari, al samim tim i vise psihicki opterecena. Prvi put al bas nista nisam znala sta me ceka. Ne znam sta je bolje,tesko biti pametan u ovim situacijama. Cesto mislim, ako je sudjeno, biće,ako nije - ko zna zasto ni ne treba da budem trudna
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Hvala curke, još se sva tresem!!
Lucija prava si proročica 😋😉
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji